TÄRNI TURNIIR 2
Loetud 101 kasutaja poolt
Selgituseks siis Llepale-esimesel turniiril mitte midagi ei muudetud-küll aga pakkusin ma ideesid ,milline võiks olla järgmine-oled ikka asjast valesti aru saanud.Ah jaa-paar korda sai vist mänguaeg teisele ajale pandud aga see oli ka kõik.
Ok. Oli kuidas oli - teeme nüüd paremini.
Arvan et osalejate huvi on tunduvalt kõrgem kui vint.ee saaks algusest peale garanteerida võidusumma väljamaksmise.
See eeldab aga pauluse poolt vint.ee krediidi ostmist võidufondi summa jagu.
Mis arvad paulus?
Arvan et osalejate huvi on tunduvalt kõrgem kui vint.ee saaks algusest peale garanteerida võidusumma väljamaksmise.
See eeldab aga pauluse poolt vint.ee krediidi ostmist võidufondi summa jagu.
Mis arvad paulus?
[i]postitas paulus6[/i]
asi pole maksmises vaid selles,et polnud kuhugi maksta-ja see õnnetu 200 krooni ei kao ju kuhugi vaid lisatakse võidu summale juurde--ma ei saaaru ,mida sa sass vingud-ükspäev jäin sulle ette kuskil mänguruumi jutukas-kui sul on probleeme räägime need selgeks..
asi pole maksmises vaid selles,et polnud kuhugi maksta-ja see õnnetu 200 krooni ei kao ju kuhugi vaid lisatakse võidu summale juurde--ma ei saaaru ,mida sa sass vingud-ükspäev jäin sulle ette kuskil mänguruumi jutukas-kui sul on probleeme räägime need selgeks..
mina ei vingu, sul on mingid probleemid koguaeg.
kui sa väidad et raha ei kao, siis võitja seda ju ei saanud.
nii et tehke ise omad järeldused.
ja kadunud olid sina mitte tema
ja nüüd veel süüdistad teda milleski
sa oled ikka häbematu
edu sulle
Ma ei olnud kadunud -vaid ma ei saanud mänguruumidesse sisse-küll sain postkasti vaadata-ja seal pangakontot ei olnud--Tead mul sai sellest jamast isu täis..mingit süüdistamised ja vingumine-Llepa ju tunnistas ise kahh et on ka ise süüdi-nii et sass jäta see tüli õhutamine järgi!!!
Edu endalegi!!
Edu endalegi!!
Kuigi sooviti,et see turniir tuleks-siis paraku selliste süüdistamistega mina seda teha enam ei soovi-SEEGA MINA SEDA TURNIIRI ENAM EI TEE!!SIIS EI SAA KEEGI ENAM TULEVIKUS KEDAGI SÜÜDISTADA...
Selge. Teema lukus. Tärni turniir 2 jääb ära.
Kui keegi soovib tulevikus turniirile / turniirisarjale auhindu (võidufondi) välja reklaamida siis eelnevalt peab ta olema selle kandnud oma krediidikontole ja selle turniirisarja vint.ee meeskonnaga kooskõlastama.
Ja Sry paulus - aga tunnista ise ka et su kadumine pärast eelmist turniirisarja oli "veidi" kahtlane ja jättis halva mulje.
Lisaks muutus su toon jahedamaks pärast seda kui rääkisin krediidi (võidufondi) ülekandmisest ENNE turniirisarja algust.
Kui sul on vahendeid et vindis parimaid autasutada siis lase käia (vint.ee aitab igati kaasa reklaamiga ja muuga) kuid sooviks näha tegusid mitte lubadusi.
Kui keegi soovib tulevikus turniirile / turniirisarjale auhindu (võidufondi) välja reklaamida siis eelnevalt peab ta olema selle kandnud oma krediidikontole ja selle turniirisarja vint.ee meeskonnaga kooskõlastama.
Ja Sry paulus - aga tunnista ise ka et su kadumine pärast eelmist turniirisarja oli "veidi" kahtlane ja jättis halva mulje.
Lisaks muutus su toon jahedamaks pärast seda kui rääkisin krediidi (võidufondi) ülekandmisest ENNE turniirisarja algust.
Kui sul on vahendeid et vindis parimaid autasutada siis lase käia (vint.ee aitab igati kaasa reklaamiga ja muuga) kuid sooviks näha tegusid mitte lubadusi.
Ok! Olin kadunud -aga postkastis pole ühtegi konto numbrit...see selleks-mis aga isiklikule kontole raha kandmisest,siis selliseid asju ma ei tee-olgu kui turvaline tahes -mitte keegi ei saa tagada,et seda kontot ei tühjendata.Selliseid nalju olen ma rates näinud tuhandeid kordi..Pole mõtet seletada ,et siin on 100% turvalisem kui mujal,sest mina seda ei usu nagunii...
Lugupidamisega -paulus6
Lugupidamisega -paulus6
Ühesõnaga oli probleem explorenis ja ma lahenduse otsimisega olin ametis -kuid kuna postkasti juurde sain oleks võinud ju Llepale teate saata,milles probleem-aga tagantjärgi ju kõik targad-
Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page.As result the page not display correctly.
Selline jama ta oligi-noh kindlasti arvutifriikidele teeb see nalja-aga me siin paari tegelasega asjale igatahes pihta ei saanud.Lõpuks lahendas asja Firefoxi allalaadimine ,kuigi explorenil on ikka see jama peal...
Kui mõni lahendust teabvõiks vihje anda..
Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page.As result the page not display correctly.
Selline jama ta oligi-noh kindlasti arvutifriikidele teeb see nalja-aga me siin paari tegelasega asjale igatahes pihta ei saanud.Lõpuks lahendas asja Firefoxi allalaadimine ,kuigi explorenil on ikka see jama peal...
Kui mõni lahendust teabvõiks vihje anda..
[i]postitas paulus6[/i]
mis aga isiklikule kontole raha kandmisest,siis selliseid asju ma ei tee-olgu kui turvaline tahes -mitte keegi ei saa tagada,et seda kontot ei tühjendata.Selliseid nalju olen ma rates näinud tuhandeid kordi..Pole mõtet seletada ,et siin on 100% turvalisem kui mujal,sest mina seda ei usu nagunii...
Lugupidamisega -paulus6
mis aga isiklikule kontole raha kandmisest,siis selliseid asju ma ei tee-olgu kui turvaline tahes -mitte keegi ei saa tagada,et seda kontot ei tühjendata.Selliseid nalju olen ma rates näinud tuhandeid kordi..Pole mõtet seletada ,et siin on 100% turvalisem kui mujal,sest mina seda ei usu nagunii...
Lugupidamisega -paulus6
Ei hakkaki seletama et turvalisem kui rates (tänud võrdluse eest!). Lisaks: see raha ei jääks nagunii ju sinu kontole vaid turniirisarja võitjatele :)?
Asi seisneb lihtsalt usalduses: Kui sa vint.ee meeskonda (mind) ei usalda siis pole midagi teha.
Virtuaalne (vindi) krediidikonto tagab ka selle et meie kasutajad ei avalikusta üksteise ees oma identiteeti. Llepatriinu oleks ju pidanud sulle andma oma nime ja kontonumbri?