Seoses sellega on vint.ee meeskonnal järgmine palve:
Kui lauamäng, mida te mängite, käitub ebatavaliselt (näiteks ei saa te kedagi mängima kutsuda), siis palun sulgege kõik brauseri aknad ning tulge seejärel uuesti mänguruumi. Probleemide püsimisel pöörduge oma murega [email protected]
Tervitades,
Vint.ee Meeskond
Uuendasime lauamängude kasutajaliideste tarkvara!
Loetud 101 kasutaja poolt
..ja minul peale uuenduse , ei saa kohe siseneda mänguruumi, tuleb ette hall taust ja kirjutatud on: See plugin sisaldab turvaauke, klõpsa ,et aktiveerida plugin Java (TM) Platform SE 6 U Kui klõpsan siis avaneb mänguruum.
Enne uuendust oli kõik OK.
Enne uuendust oli kõik OK.
Sama asi mis blufaril on ka minul ja kahes erinevas arvutis, seega arvuti viga olla ei saa
https://commons.lbl.gov/display/cpp/Java+1.7.10+and+below+vulnerability
Mingi üleüldine viga paistab olevat, lahendus ehk ilmub varsti.
Mingi üleüldine viga paistab olevat, lahendus ehk ilmub varsti.
Jah, seda teadet näen ka mina ja see on üldine java jama.
Me ei uuendanud hetkel midagi - esialgne postitus on tehtud aastal 2007 :).
Aga jah - parandada saame seda et kaotame ära java appletid vindist. ja sellega me ka hetkel tegeleme.
Aga jah - parandada saame seda et kaotame ära java appletid vindist. ja sellega me ka hetkel tegeleme.
[i]postitas Meikop[/i]
Vabandust ..ei vaadanud uuenduste juttu korralikult ..aga kirjutasin selle test3 oli täna postitatud.
Pagan laadisin isegi uue java ja lasin arvutit kontrollida, seega pole minu arvuti viga.