Ettepanek oleks siis selline,et võiks mänguruumist mängija välja visata kui oled nt 3min tärnitaga istunud ,küüned podkidnoi.
Milleks istuda mänguruumis kui sa ei mängi-eriti käib see nende kohta kes on end "värviliseks mänginud"
Tärnitaga mängijate eemaldamine mänguruumist
Loetud 160 kasutaja poolt
See ei lahendaks midagi, parem oleks laudade süsteem, aga üldiselt ei saagi takistada reitingu peale mängu.
Küüned ja podkidnoi edu seisnebki reitingu kogumise võimaluses, tasub mängida ainult kõrgema reitinguga mängijatega, kõik teavad seda, tegu ei ole petmise vaid taktikaga.
Kui see nii väga häirib, soovitan mängida teistsuguseid mänge. Tõsi küll, ka neis toimub reitingu kogumist, aga see ei anna neile midagi, paljud panevad nende võtteid tähele ja nad ei saa ikkagi oma reitingu eest tunnustust. Vältida saab neid nii, et ei võta igat marineerimise kutset vastu.
Küüned ja podkidnoi edu seisnebki reitingu kogumise võimaluses, tasub mängida ainult kõrgema reitinguga mängijatega, kõik teavad seda, tegu ei ole petmise vaid taktikaga.
Kui see nii väga häirib, soovitan mängida teistsuguseid mänge. Tõsi küll, ka neis toimub reitingu kogumist, aga see ei anna neile midagi, paljud panevad nende võtteid tähele ja nad ei saa ikkagi oma reitingu eest tunnustust. Vältida saab neid nii, et ei võta igat marineerimise kutset vastu.
Aga noh, huvitav mõte igatahes.
Vastupidi males kabes saan sellest aru,küüned ja turaks rohkem ju ajaviitmismängud,kus enam veab sellel kuida kaart jookseb,reitingu kogumise vastu ei ole mul midagi,
kuid häirib see,et mängutuba rahvast täis ja kõik tärnitaga.
kuid häirib see,et mängutuba rahvast täis ja kõik tärnitaga.
Tähtis pole osavõtt, vaid kohalolek...
Udu, hästi öeldud!
[i]postitas uduputukas[/i]
tähtis pole võit, vaid osavõtt...minu arust oli see lause niimoodi
Noh - see 3 minuti idee ei ole hea. Mul endalgi onud et mängin ja järsku pean pooleks tunniks ära minema. Tärn ette ja minek. Hiljem hea vaadata mis vahepeal toimunud (mis juttu räägitud jms).
no aga midagi peaks ette siiski võtma -näiteks tärni taga kutsujad kutsuvad mängima ja pärast kui soovi kordust selgub ,et tegelane sitsib kaitse taga ja kutsub sealt mängima -saaks kuidagi nii teha ,et atraktiivsed tärni taga istujad lendavad välja mitte need kes ei mängi ...selleks on ju moded kes seda kontrollivad...teine proble turniirilt lahkujad-näiteks juhin konfitsendiga ja on punktidega viik enne viimast vooru-teen vehkat ja saan võidu kirja-jaburus-kus see mängulust jääb..
Sitsib kaitse taga? Millest sa räägid? Selleks see tärni võimalus saigi tehtud, et kui ei soovi väljakutseid, siis ei saa sind keegi kutsuda. Ja lõppkokkuvõttes pole ju vahet, kas mul on tärn ees või ei - kui ma sinuga mängida ei soovi, siis sa minuga mängida niikuinii ei saa. Tärn välistab selle, et sa mulle pinda saaks käia.
Ja koefitsendi teemat on foorumis arutatud ja on miinuseid ja plusse välja toodud. Soovitan üles otsida need teemad ja lugeda.
Ja koefitsendi teemat on foorumis arutatud ja on miinuseid ja plusse välja toodud. Soovitan üles otsida need teemad ja lugeda.