[i]postitas Meikop[/i]
Tere,
Oktoobri statistika põhjal mängiti päevas keskmiselt 6 partiid ning seda tegid keskmiselt 4 kasutajat.
Meie soovitus Entroopia huvilistele on hakata seda mängu Mindokus mängima. Kuna Mindoku on rahvusvaheline keskkond ja online-Entroopiat kuskil mujal portaalis mängida ei saa, tulevad sinna kokku maailma parimad Entroopia mängijad, kellega mõõtu võtta.
Samamoodi sulgesime vindis Othello ning lähiajal sulgeme ka 4-Ritta mänguruumi.
Tere,
Oktoobri statistika põhjal mängiti päevas keskmiselt 6 partiid ning seda tegid keskmiselt 4 kasutajat.
Meie soovitus Entroopia huvilistele on hakata seda mängu Mindokus mängima. Kuna Mindoku on rahvusvaheline keskkond ja online-Entroopiat kuskil mujal portaalis mängida ei saa, tulevad sinna kokku maailma parimad Entroopia mängijad, kellega mõõtu võtta.
Samamoodi sulgesime vindis Othello ning lähiajal sulgeme ka 4-Ritta mänguruumi.
Entroopia küüditamisest Mindokusse on möödunud täpselt pool aastat. Mis on selle ajaga paremuse poole muutunud ühe uudse ja huvitava mõttemängu populariseerimisel eestlaste hulgas? Mida näitab statistika (mitu partiid mitme kasutaja poolt nt aprillis mängiti)? Mitu maailma parimat mängijat Mindokus entroopiat mängimas käib? Tahaks kuulda vastuseid, kuigi tõenäoliselt need mind ei rõõmusta. Isegi ühest toredast maailmameistrist, kes sageli käis oma sõbraga Vindis entroopiat mängimas, jäime ilma. Ilma jäime ka kõigist nendest uudistajatest, kes Vindis aeg-ajalt entroopia tuppa sisse piilusid ja prooviks mõne mängu mängisid. Olen isegi vähemalt kümnele võhivõõrale kasutajale üritanud entroopia reegleid selgitada, et nad natukenegi aimu saaks sellest mängust ja tekiks huvi ka tulevikus mängima tulla. Sellest mängust arusaamine pole kerge ja ainult reeglitest ei piisa, vaja paar mängu mängida, nii et keegi selgitaks. Minu tänusõnad kuuluvad R2maale, kes mulle selle mängu põhitõed selgeks tegi.
Kui viimati Mindokus entroopiat mängimas käisin tekkis olukord, kus oli vaja vaadata, mitu punkti erinevad mustrid annavad, et otsustada, millise mustri moodustamine kasulikum on. Otsisin reeglite kohta (nagu Vindis), aga ei leidnud. Igaks juhuks küsisin veel Maskilt, et kus reeglid on ja selguski, et ma polnud esimene, kes seda tema käest küsib. Reegleid lihtsalt pole!, aga mäng ise on juba pool aastat Mindokus. Kuidas saab mängida tundmatut mängu, kui sul pole võimalust reeglitegagi tutvuda?
(Need minu mõtted sel teemal, veidi okkalised ja torkivad, aga mine tea, milleks see hea võib olla...)