end of 2012
Loetud 108 kasutaja poolt
Järgmise aasta lõpus tuleb tõesti asteroid maa lähedasele orbiidile ning isegi kukub otse ameerikasse-jah just sinna,kus asub vanas maiade keeles kivikalender ning kõik mattub tolmupilve sisse...pärast aga-kui tolm hajub...tuleb nähtavale uus kivi kirjaga,mis on otse vana kivikirja otsa kukkunud ning esimene-mis ära tõlgitakse-on sõnum,et saatsime teile-maalased järgmise kalendri-järgmiseks 25 800 aastaks.....
[i]postitas kivipea[/i]
Järgmise aasta lõpus tuleb tõesti asteroid maa lähedasele orbiidile ning isegi kukub otse ameerikasse-jah just sinna,kus asub vanas maiade keeles kivikalender ning kõik mattub tolmupilve sisse...pärast aga-kui tolm hajub...tuleb nähtavale uus kivi kirjaga,mis on otse vana kivikirja otsa kukkunud ning esimene-mis ära tõlgitakse-on sõnum,et saatsime teile-maalased järgmise kalendri-järgmiseks 25 800 aastaks.....
Seda lugedes on enam kui kindel, et kosmos näitab meile teed jõule...kuhu kivi kukub, sealt tuleb otsida algust...kirjutise algust näitab kosmiline jõud... kivi kukkumine juhatab inimesi jõule, tugevusele.. annab juhendi tee... sõnad ... märgi...skeemi...:jõud, suund, kirja algus füüsiline ja keemiline koostis, kosmiline side. kosmos näitab, kuidas see jõud võib kasvada tähtajaks ,et jõud kasvaks koos mõistuse kasvuga kontaktiks -soovitus inimestele... kivi on kui inimese suunaja inimene on aus jõu suhtes ja elab südametunnistuse järgi...näha on pildilt et kivipea on juba jõust osa saanid...asustatud planeete on universumis vähe ja mõningad tegelased lennutavad kividel tähestikku - selleks ,et kohtumisel teise tsivilisatsjooniga saaksid kõik üksteisest aru... inimkkond teel tuleviku inimeseks
eelneva teksti parandus:..annab juhendi.. tee..jne.
ma ei tea enam ültse mida uskuda sest osad inimesed räägivad et tuleb ja osad et ei tule. kumba uskuda??
ma arvan ett maailmalõppu ei tule vähemalt 3000 aastapärast.
[i]postitas greten[/i]
ma ei tea enam ültse mida uskuda sest osad inimesed räägivad et tuleb ja osad et ei tule. kumba uskuda??
usu juhe arvamustma ei tea enam ültse mida uskuda sest osad inimesed räägivad et tuleb ja osad et ei tule. kumba uskuda??
tundub ,et kivi kukkumisega kaob raske rahvusküsimus,mis on inimkonda tema ajalooarengus takistanud.Rassid,rahvused,rahvusgrupid jne.liituvad oma välistele erinevustele vaatamatta üheks etnoseks.Eks me inimesed ja muud elusolendid maal oleme kui planeedi närvikogum ,mis harmooniliselt reguleerib planeedi protsessid,ja avaldame mõju kosmose vibratsioonidele,seeläbi maa taastub taas ja algab uus algus...
Leidsin paar videot. you tube siis pane the end of world ja siis vaata ühte videot pealkirjaga the end of world 2012 või midai ja teine, pane otsingusse pealtnägija maailmalõpp ja vaata aga esimeses nad võibolla natuke liialdavad aga mine sa tea.
head vaatamist!!!!!!!!!
head vaatamist!!!!!!!!!
[i]postitas margaret[/i]
Kui uskuda mida loodusõpetuse tunnis räägitakse ei tule seda enne 3000000 aastat