Sünnipäeval kahjuks käia ei saanud ja ei tea täpselt, mis teemadel rääkisite, aga lisaks päevasudoku edetabelile käiksin välja veel järgmise idee:
Lisaks 9-le päevasudokule, mida on võimalik teha, võiks olla ka päeva "mitmevõistlus".
Põhimõte sama, mis turniiril (kõik samad 9 sudokut samas järjekorras).
Aga mõte oleks selles, et need lahendajad, kes näiteks õhtuti sudokuturniiridel väga tihti käia ei saa (õhtused ajad näiteks ei sobi või ei taha lihtsalt punktide peale mängida...) saaksid turniiriformaadi endale kõige sobivamal ajal siiski läbi teha.
Ehk siis lisanduks nö 10s päevasudoku ("Sudoku mitmevõistlus")
Ja mitmevõistluse sudokud võiksid siis iga päev kõigile samad olla, et saaks tulemusi võrrelda.
Lisaks (kui see väga keeruline ei ole) võiks sudoku rekordite alla välja tuua ka turniiri(mitmevõistluse) rekordi. Oleks huvitav ka seda jälgida ja teiste võrrelda. :)
Need on lihtsalt järgmised ideed, mis tunduvad huvitavad ja mis võimaluse ja ka teiste huvi korral tulevikus ära võiks teha.
Sudokukeskkonna arendamise osas esimeseks prioriteediks paneks ma ikkagi selle päevasudokude edetabeli.
Edu! :)
Päevasudokude edetabel
Loetud 124 kasutaja poolt
See idee meeldib samuti, aga jah, esiteks tahaks vähemalt päevasudokute edetabelitki näha!
olen ka seda siin heietanud ....hea küll, kui ei viitsi või muu põhjus turnat mitte kaasa teha ...saaks päevasudokude ajasummas ikka kudagi teistega võrrelda...äkki koguneb julgus ka tulevikus turnadel osaleda ,.,.minul julgusest puudus pole oskustes küll...edu kõigile
Tuniiride edetabel on nüüd olemas: http://www.vint.ee/sudokuturniiride-edetabel/.
Järgmisena võtame päevasudokute edetabeli ette.
Järgmisena võtame päevasudokute edetabeli ette.
tublid poisid.
Väga hea! (y)
Ma olen suht haledal kohal hetkel, aga küll ma arenen veel ;D
Ma olen suht haledal kohal hetkel, aga küll ma arenen veel ;D
Tere,
Täna-homme teen ära järgmise asja:
Sudokuruumis appleti alla tekib väike vorm, kust valid kuupäeva, vajutad nuppu ja näed selle päeva päevasudokude tulemusi. Ühtlasi hakkab nägema ka selle päeva koondtulemusi (punktid jms)!
Nüüd küsimus - kas sellest piisab või soovite näha ka jooksva kuu + eelmise kuu koondtulemusi (punktide summa kuus)?
Täna-homme teen ära järgmise asja:
Sudokuruumis appleti alla tekib väike vorm, kust valid kuupäeva, vajutad nuppu ja näed selle päeva päevasudokude tulemusi. Ühtlasi hakkab nägema ka selle päeva koondtulemusi (punktid jms)!
Nüüd küsimus - kas sellest piisab või soovite näha ka jooksva kuu + eelmise kuu koondtulemusi (punktide summa kuus)?
Tere,
Põhimõtteliselt võiks siis juba koondtulemusi ka kuude lõikes näha. Võib olla innustaks see veelgi enam sudokusid igapäevaselt lahendama. :)
Põhimõtteliselt võiks siis juba koondtulemusi ka kuude lõikes näha. Võib olla innustaks see veelgi enam sudokusid igapäevaselt lahendama. :)
Ma ka eelistaksin näha kuude lõikes...selles edetabelis oleksin eesotas...
Nüüd on päevalõikes tulemused sudokuruumis nähtavad.