Küüned ainult turniirimänguks!
Loetud 187 kasutaja poolt
No ma ootan enne ikka vähemalt 100 kasutaja arvamuse ära.
Küünte ruumis pole tavaliselt isegi inimesi eriti palju. Mõni 4-9 on, aga Bismarckis on üle 19 inimese ja Podkidnois samuti. Küünte turniiridel osaleb tavaliselt palju inimesi, rohkem, kui Küünte mänguruumis. Nii et tuleb veel mõelda.
mille üle veel mõelda tuleb? jääb arusaamatuks
Aga Meikop ütles, et kuulab veel vähemalt 100 inimese arvamuse ära. Siis võib see muutuda
[i]postitas vannu27[/i]
Aga Meikop ütles, et kuulab veel vähemalt 100 inimese arvamuse ära. Siis võib see muutuda
Ma ei oota et 100 kasutajat siin foorumis kommenteerima hakkaksid vaid ikka gallupi kaudu:)
Hetkel 19 kasutaja arvamus teada.
Kui see peaks juhtuma, siis vint peaks küünte ametliku turniiri tagasi tooma, kuna vippide õlgadele sellist koormat anda küll ei saa.
kas see 1 turniir, mida Vint kord nädalas korraldas...oleks ikka suure vaeva vähendamine...
Eelmisel aastal toimus vindis iga päev keskmiselt 7 küünte turniiri.
Selle aasta kahe kuu keskmine on 4 turniiri päevas. Isegi nelja turniiri puhul saab iga päev u. 2,5h küüsi mängida. Kas nii palju ongi vaja? Mängige parem kabet ja malet!
Kui mänguruum sulgeda, võiks ka juba siis reitingud nullida ja alustada "puhtalt lehelt" :)? Tuleksin siis vist isegi vahest mängima.
Reiting on rahvale tähtis. Ka nii juhuslikus mängus nagu Küüned.
Kui muudame mängu koos reitinguga atraktiivsemaks, ei teki probleemi ka turniiride arvuga (VIP kasutajaid on täna piisavalt).
Kui tekib probleem (mõni päev ei toimu näiteks ühtegi turniiri), pole probleem käima lükata ka igapäevane Küünte Vint.ee ametlik turniir.
Selle aasta kahe kuu keskmine on 4 turniiri päevas. Isegi nelja turniiri puhul saab iga päev u. 2,5h küüsi mängida. Kas nii palju ongi vaja? Mängige parem kabet ja malet!
Kui mänguruum sulgeda, võiks ka juba siis reitingud nullida ja alustada "puhtalt lehelt" :)? Tuleksin siis vist isegi vahest mängima.
Reiting on rahvale tähtis. Ka nii juhuslikus mängus nagu Küüned.
Kui muudame mängu koos reitinguga atraktiivsemaks, ei teki probleemi ka turniiride arvuga (VIP kasutajaid on täna piisavalt).
Kui tekib probleem (mõni päev ei toimu näiteks ühtegi turniiri), pole probleem käima lükata ka igapäevane Küünte Vint.ee ametlik turniir.
Küünte turniire toimub tõepoolest igal õhtul piisaval hulgal, samal ajal kui küünte mänguruum tühjana seisab. Seda mängu on mõtet ainult turniirihasardi tõttu mängida. Ja siis ei teki ka neid küünte reitingupedesid.
Kuulge, minul pole küll nii palju aega ja viitsimist alati neil turniiridel mängida, kuna need kestavad liiga kaua. Ma peaks siis olema mingi hull nolifer, kes siin vindis peaks kogu aeg passima. Mulle meeldib näiteks minna ja natukene mängida ühte mängu, siis teist mängu. Kui on aega, siis lähen ka turniiridele. Lisaksin veel, et küünte ruumis ei ole vähe mängijaid. Kunagi oli vähe, nüüd on rohkem. Ja umbes nõuda, et kõik mängiksid vaid turniiridel... no ma ei tea,kui küünte reiting ja punktid on nii suur probleem, siis võtke üldse küüntelt need maha. Pole ju vaja neid. Pigem tehke reitingu süsteemis mingi muutus vms. Aga no minu arvamus on niikuinii nii tühine, seega tehke kuidas tahate.