Miks ei saa bismarckis ise reidi vahemikku määrata???
Miks selline sund värk??
Peaks ikka olema nii , et kui ma teen laua siis saan ka valida kellega ma tahan mängida.
Näiteks: Tahan mängida Jannuga, temal reiting 1043 ja minul 1547 ja ma ei saa temaga mängida. Ütlete , et mängige siis punkti arvestuseta , aga milleks ...Jannu pole sellega nõus , tema tahab ka omal reiti tõsta.
Ma arvan , et kui vipil on eelistus lauda teha, siis selle eelistuse ostan ma oma raha eest ja kui ma oma raha eest ostan teenust, siis tahan ka teenust saada vastavalt ja mängida ikka sellega , kellega mina tahan.
Bismarck Vindis
Loetud 279 kasutaja poolt
bluff...ajad õiget juttu...loodame, et saame ka vastuse...
Pakuge siis parem reitingusüsteem.
Öelda, et asi on kehv, oskab igaüks. Paremat välja pakkuda vähesed.
[i]postitas Meikop[/i]
Selline nagu podkidnoi ruumis on ..ise valin selle reitingu vahemiku nagu ise tahan. Või siis ei pane üldse vahemikku, seal on ka selline võimalus.
Tulemus peab olema selline , et tugevad mängijad nõrkadelt punkte et võidaks.
Muudes mängudes on selle reitinguvahe piir 700 punkti.
Bismarckis hetkel 600. Kui anda Bismarckis võimalus valida reitinguvahemikku, tuleb tulemusi hakata läbi korrutama mingi koefitsiendiga. Kes ütleb, mis see koefitsient olla võiks? Kuna mulle praegune süsteem sobib, ei vaevunud ma seda koefitsienti välja mõtlema.
Muudes mängudes on selle reitinguvahe piir 700 punkti.
Bismarckis hetkel 600. Kui anda Bismarckis võimalus valida reitinguvahemikku, tuleb tulemusi hakata läbi korrutama mingi koefitsiendiga. Kes ütleb, mis see koefitsient olla võiks? Kuna mulle praegune süsteem sobib, ei vaevunud ma seda koefitsienti välja mõtlema.
Aga muuda see reitinguvahemik siis 700 peale ja asi lahendatud.
Üldse kui sul on potikas analoogia olemas, siis suudaksid selle ise ka tuletada.
Üldse kui sul on potikas analoogia olemas, siis suudaksid selle ise ka tuletada.
Minu arvates on praegune reitingu arvestus hea ja muuta poleks midagi vaja. Vähemalt esialgu. Praegu mängijaid piisavalt palju,alati leiab kellega mängida.Kas on siis vaja mängida kellegagi konkreetselt?
Vabandust... oh kurat...see on võlts...
Ma ei poe.Miks see siis nii vale on?
[i]postitas artsan[/i]
mina tahan konkreetsega mängida sinuga näiteks :D