kilud
Loetud 97 kasutaja poolt
Mulle meeldib ikka ise kilu maitsestada.Alati panen musta pipart,vürtsi,kui muskaatpähklit saan ,siis suman ka sisse,nelki, kaneeli,ingveri,koriandrit,humalat,vaniljet (mõnikord),ka kardemoni,sõltub mida ennem pannud olen,panen suhkurt ka enne kilu soolamist soolaga koos,kindlast loorberi leht.Üht koma teist veel õige vähe ,aga see pole oluline.See koma teist rohkem minu jaoks.Hakkan,aga tunde järgi kokkusegama ja laon kilud kihiti.Nii mõnus ,et ila hakkas kohe jooksma,lähen võtan ühe kilu ampsu male kõrvale ,õige hea.
kirjavikatid :)
[i]postitas 30Seconds[/i]
kirjavikatid :)
kirjavikatid :)
savi sest
:D
:D
Kas see on just õige koht kus sellist jama ajada?
Aga koom ikka..:D
Kas see on just õige koht kus sellist jama ajada?
Aga koom ikka..:D
tsensuurne tegevus kuivataks vindi kokku.ikkagi hea retsept, koostisosade kogused mõtleb iga-üks ise välja,ikkagi mõttesportlaste portaal.esinevad kirjavead ongi minu murdes sama õiged, nagu võrulaste murre eesti keelses keskonnas.
[i]postitas juhe[/i]
tsensuurne tegevus kuivataks vindi kokku.ikkagi hea retsept, koostisosade kogused mõtleb iga-üks ise välja,ikkagi mõttesportlaste portaal.esinevad kirjavead ongi minu murdes sama õiged, nagu võrulaste murre eesti keelses keskonnas.
rohkem ka rannarahva teematsensuurne tegevus kuivataks vindi kokku.ikkagi hea retsept, koostisosade kogused mõtleb iga-üks ise välja,ikkagi mõttesportlaste portaal.esinevad kirjavead ongi minu murdes sama õiged, nagu võrulaste murre eesti keelses keskonnas.
kiLLud ehk :d
Selline huumorinurgake kulux ära kyll :D
Selline huumorinurgake kulux ära kyll :D
kiludel lõigake pead ja sisikond ära. tõmmake nahk maha ja pange reas liua peale. siis sega kolm söögilusika täit äädikat, noa otsa täis sinepit, teelusika täis õli ja natuke peenikest suhkurt. nüüd kalla kõik see üle kilude. lõpetuseks ehi ümberringi kõik peterselli lehtedega ära. võid haljast kõrvale võtta ja sibulat peale haugata kui muidu ei meki.
röstitud kilusi äädikaga tehakse nii, et võtad hunniku soolatud kilusi ja röstid kuumal pliidil vöi sütel pruuniks. pärast valatakse marinaad üle ja pannakse külma. pärast söön külmalt koos sinepiga.