kilud

Loetud 97 kasutaja poolt

Hob 2012-04-22T20:20:27+03:00
Mulle meeldib ikka ise kilu maitsestada.Alati panen musta pipart,vürtsi,kui muskaatpähklit saan ,siis suman ka sisse,nelki, kaneeli,ingveri,koriandrit,humalat,vaniljet (mõnikord),ka kardemoni,sõltub mida ennem pannud olen,panen suhkurt ka enne kilu soolamist soolaga koos,kindlast loorberi leht.Üht koma teist veel õige vähe ,aga see pole oluline.See koma teist rohkem minu jaoks.Hakkan,aga tunde järgi kokkusegama ja laon kilud kihiti.Nii mõnus ,et ila hakkas kohe jooksma,lähen võtan ühe kilu ampsu male kõrvale ,õige hea.
30Seconds 2012-04-22T23:41:41+03:00
kirjavikatid :)
Hob 2012-04-23T11:41:28+03:00
[i]postitas 30Seconds[/i]
kirjavikatid :)

savi sest
greten 2012-04-23T14:32:07+03:00
:D
raidop 2012-04-23T15:25:23+03:00
:D
Kas see on just õige koht kus sellist jama ajada?
Aga koom ikka..:D
Hob 2012-04-23T17:26:07+03:00
tsensuurne tegevus kuivataks vindi kokku.ikkagi hea retsept, koostisosade kogused mõtleb iga-üks ise välja,ikkagi mõttesportlaste portaal.esinevad kirjavead ongi minu murdes sama õiged, nagu võrulaste murre eesti keelses keskonnas.
Hob 2012-04-23T17:27:23+03:00
[i]postitas juhe[/i]
tsensuurne tegevus kuivataks vindi kokku.ikkagi hea retsept, koostisosade kogused mõtleb iga-üks ise välja,ikkagi mõttesportlaste portaal.esinevad kirjavead ongi minu murdes sama õiged, nagu võrulaste murre eesti keelses keskonnas.
rohkem ka rannarahva teema
Lusanne 2012-05-01T19:23:30+03:00
kiLLud ehk :d
Selline huumorinurgake kulux ära kyll :D
ema 2012-06-14T17:35:08+03:00
kiludel lõigake pead ja sisikond ära. tõmmake nahk maha ja pange reas liua peale. siis sega kolm söögilusika täit äädikat, noa otsa täis sinepit, teelusika täis õli ja natuke peenikest suhkurt. nüüd kalla kõik see üle kilude. lõpetuseks ehi ümberringi kõik peterselli lehtedega ära. võid haljast kõrvale võtta ja sibulat peale haugata kui muidu ei meki.
Hob 2012-06-30T14:46:22+03:00
röstitud kilusi äädikaga tehakse nii, et võtad hunniku soolatud kilusi ja röstid kuumal pliidil vöi sütel pruuniks. pärast valatakse marinaad üle ja pannakse külma. pärast söön külmalt koos sinepiga.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele