kas oled kunagi metsas ära eksinud??
Loetud 112 kasutaja poolt
tere! siia võite kirjutada kas olete kunagi metsas ära eksinud ja kuidas siis käitunud? kuidas õigesti käituma peab vaata siit http://etv2.err.ee/videod/tuleoue/70589dc4-52ab-40da-bf85-97b0cbc9a278
Iga päev.
mina ronin metsas eksinuna alati sipelga pessa. vahel ka talvitun siis seal.kevadel kui mets lehtes pole leiangi õige tee linna tagasi.
sipelgate võrgustikust saab infot metsast väljumiseks, neil on ka rajatud rajad, mille järgi minnes jõuad metsa servani.
seevastu merel eksides olen liikunud särje parve järgi või särje parve puudumisel merepõhja järgi, minnes põjas kõrgemale poole, jõuangi alati maale.
kuule Llepatriinu ma ei usu et sa iga päev ära eksid sest kui sa oled laps siis käiksid ju koolis või lasteaias ja kui suur oled siis tööl. ja pealegi sa ei käi ju iga päev metsas või käid??
Kahtlane jah!
Aga vastuseks küsimusele, ei, ma ei mäleta, et oleks ise metsas eksinud kunagi, aga ega ma eriti palju metsas käind ole kah.
Aga vastuseks küsimusele, ei, ma ei mäleta, et oleks ise metsas eksinud kunagi, aga ega ma eriti palju metsas käind ole kah.
Olen ...ja mitte ainult metsas :D
bluf on vinti ära eksinud :D
et ära eksida peab olema annet....