kas oled kunagi metsas ära eksinud??

Loetud 112 kasutaja poolt

greten 2012-05-29T12:07:35+03:00
Mis liivakastis???
Hob 2012-05-29T21:29:31+03:00
jälle metsas?
greten 2012-06-06T05:20:15+03:00
[i]postitas juhe[/i]
jälle metsas?
Kas tõesti?
Hob 2012-06-06T09:11:32+03:00
vasika maks praetult sibulatega koos oli tõesti hea. enam ma ainult sibulaid ei söö. proovin ka metsseapea koos täidisega ära, metsas peaks neid leiduma küll, sibulate leidmisega läheb metsas raskeks, aga karulauku sibula asemel on piisavalt. mida eksinuna ikka teha? ainult eluvaim sees hoida, kuni päästetakse ,või kohaned ringi ja päästmist ei vaja. võibolla lausa hakkad päästmist vältima ja saad osaks metsast?
greten 2012-06-06T09:29:36+03:00
[i]postitas juhe[/i] võibolla lausa hakkad päästmist vältima ja saad osaks metsast?
Minuga küll seda ei juhtu:D Aga ma ei eksi ära ka ja kui peaksin eksima siis on mul võibolla telefon olemas ja kui ma ei tea kuidas käituda kui oled eksinud siis võin alati vaadata seda tule õue vist4-4 osa.
Singapore 2012-06-06T09:55:59+03:00
Huviatv ,kas see teema üldse on Vint.ee -e asjakohane, et siin postitada?! Selliseid foorumeid küllalt!
Mis puutub metsas eksimisesse, siis ütlen nii palju- puhtalt enda viga kui eksitud......st enda rumalus kui ei osta välja tulla. Kui natuke teadmisisi ,elementaarseid , ei eksi ära . või siis osatakse sealt igal juhul välja tuua!Eks sõltub IQ-st. Tegelikult ei halvusta kedagi, lihtsalt üks kord vaja selgeks teha elemnaatrsed asjad, mida vaja teada kui metsa lähed. muud midagi!
Hob 2012-06-06T10:19:55+03:00
demokraatia teema rohkem, küll foorum end ise reguleerib, mis teemad ülesse tulevad, tundub ,et avakäikude analüüs jms. jääb rahvale igavaks. kunagi varem... mõnedes endistes riikides...(ajalugu neid endisi täis) prooviti ka ainult "asjakohaseid" teemasid ajada....
Rose 2012-06-06T11:13:11+03:00
[i]postitas Singapore[/i]

Huviatv ,kas see teema üldse on Vint.ee -e asjakohane, et siin postitada?! Selliseid foorumeid küllalt!

Mis puutub metsas eksimisesse, siis ütlen nii palju- puhtalt enda viga kui eksitud. Eks sõltub IQ-st.

Kui foorumi teema on "Üldine -> Maast ja ilmast", siis miks mitte ka selliseid teemasid siia postitada. Iseasi on muidugi see, et vastused suures osas küll teemasse pole.
..........

Aitäh, Singapore! Tänu Sinule sain minagi teada, milles probleem, et nagu sügavamale metsa satun - nii ära eksin. Ei osanud seda varem IQ-ga seostada. Selles osas nüüd lihtsam, vaja leida kõrge IQ-ga kaaslane seenelkäikudeks, kes mindki metsast õiges kohas välja juhatab. Muidu võib juhtuda jälle olukord, et tatsan kindla teadmisega auto poole ja metsast välja jõudnuna avastan ennast kilomeetreid eemal sisenemiskohast.

Kooliajal sõbrannaga müttasime u 16 km maha, enne kui metsast välja saime. Mis teha, ju ei andnud ka tema IQ õiget mõõtu välja! :)
Llepatriinu 2012-06-06T12:22:44+03:00
Kurja, seepärast ma siis metsa eksingi iga päev ära..
Mask 2012-06-06T12:46:15+03:00
Võin enda kogemustest öelda, et eksin siis ära, kui tähelepanu koondub teistele huvitavatele asjadele (marjad, seened näiteks). Sellega seoses arvan, et inimesed, kes on oma tegevuses rohkem kekendunud, eksivad tihedamalt.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele