kas oled kunagi metsas ära eksinud??
Loetud 112 kasutaja poolt
intelligentsuskvooti ehk arukusmäära tõstsin omal metsas ära eksinuna jambe lugedes ja ringiratast käies. mul omal on juba 2 ühikut arukusmäära koos. nüüd eksin juba harvem. nüüd peamiselt mingid tulnuka jamad on metsa eksimise põhjustanud.jõudsin arusaamale, et mõõdukuse puudumine on arstide toitja ja tean ka seda kuhu on koer maetud. kevaditi liigun särje parve järgi, suvel hoian end ujumis kohtade poole, sügisel näitavad hane parved taevas teed ja talvel leiab raagus metsaga ikka tee metsast välja. otse tee metsa eksimisest pääseda on Vinti maletama minna.
Sinule kohaselt, sarkasmist puudu ei tule, tähenärija. Ok IQ oli vale sõna, tunistan, kas nüüd süda rahul- mõtle parem sõna välja!! Pidasin rohkem seda silmas, et kui metsa minna , siis võiks endale selgeks teha, mis teha kui peaks suuna kaotama ,- muide see ei ole väga raske ,kui on selgeks eelnevalt tehtud! Äkki nii sobib paremini Sulle!!?? Kahju, et sa sellest aru ei saanud. Mis puutub lastesse, kes eksivad,see teine teema- lapsed ei oska ohtusid hinnata -pigem lapsevanemate tegemata töö. Ja palun võta internet lahti, peaks selgeks igaüks saama ,mis teha kui peaks suunataju kaduma!!
Olgu, lõpetuseks võiks nüüd siis keegi rääkida, mis ta täna teinud on ja mis õhtusöögiks plaanis on!:-)))))
Enam ei kommneteeri midagi, kohe moraalijüngrid ja "ilusate sõnade " seadjad muidu kohe noomimas!! Palun vabandust Rose.
Olgu, lõpetuseks võiks nüüd siis keegi rääkida, mis ta täna teinud on ja mis õhtusöögiks plaanis on!:-)))))
Enam ei kommneteeri midagi, kohe moraalijüngrid ja "ilusate sõnade " seadjad muidu kohe noomimas!! Palun vabandust Rose.
[i]postitas Rose[/i]
[quote][i]postitas Singapore[/i]
Huviatv ,kas see teema üldse on Vint.ee -e asjakohane, et siin postitada?! Selliseid foorumeid küllalt!
Mis puutub metsas eksimisesse, siis ütlen nii palju- puhtalt enda viga kui eksitud. Eks sõltub IQ-st.
[/quote]
Kui foorumi teema on "Üldine -> Maast ja ilmast", siis miks mitte ka selliseid teemasid siia postitada. Iseasi on muidugi see, et vastused suures osas küll teemasse pole.
..........
Aitäh, Singapore! Tänu Sinule sain minagi teada, milles probleem, et nagu sügavamale metsa satun - nii ära eksin. Ei osanud seda varem IQ-ga seostada. Selles osas nüüd lihtsam, vaja leida kõrge IQ-ga kaaslane seenelkäikudeks, kes mindki metsast õiges kohas välja juhatab. Muidu võib juhtuda jälle olukord, et tatsan kindla teadmisega auto poole ja metsast välja jõudnuna avastan ennast kilomeetreid eemal sisenemiskohast.
Kooliajal sõbrannaga müttasime u 16 km maha, enne kui metsast välja saime. Mis teha, ju ei andnud ka tema IQ õiget mõõtu välja! :)
Huviatv ,kas see teema üldse on Vint.ee -e asjakohane, et siin postitada?! Selliseid foorumeid küllalt!
Mis puutub metsas eksimisesse, siis ütlen nii palju- puhtalt enda viga kui eksitud. Eks sõltub IQ-st.
[/quote]
Kui foorumi teema on "Üldine -> Maast ja ilmast", siis miks mitte ka selliseid teemasid siia postitada. Iseasi on muidugi see, et vastused suures osas küll teemasse pole.
..........
Aitäh, Singapore! Tänu Sinule sain minagi teada, milles probleem, et nagu sügavamale metsa satun - nii ära eksin. Ei osanud seda varem IQ-ga seostada. Selles osas nüüd lihtsam, vaja leida kõrge IQ-ga kaaslane seenelkäikudeks, kes mindki metsast õiges kohas välja juhatab. Muidu võib juhtuda jälle olukord, et tatsan kindla teadmisega auto poole ja metsast välja jõudnuna avastan ennast kilomeetreid eemal sisenemiskohast.
Kooliajal sõbrannaga müttasime u 16 km maha, enne kui metsast välja saime. Mis teha, ju ei andnud ka tema IQ õiget mõõtu välja! :)
Mõte oli ,et kui oled eksinud, ei tohiks raske metsas olevate märkide järgi endale suund taas kätte leida, aga kahju kui sina sedaei oska teha-see ju "raketiteadus"!
[i]postitas Singapore[/i]
Sinule kohaselt, sarkasmist puudu ei tule, tähenärija. Ok IQ oli vale sõna, tunistan, kas nüüd süda rahul- mõtle parem sõna välja!! Pidasin rohkem seda silmas, et kui metsa minna , siis võiks endale selgeks teha, mis teha kui peaks suuna kaotama ,- muide see ei ole väga raske ,kui on selgeks eelnevalt tehtud! Äkki nii sobib paremini Sulle!!?? Kahju, et sa sellest aru ei saanud. Mis puutub lastesse, kes eksivad,see teine teema- lapsed ei oska ohtusid hinnata -pigem lapsevanemate tegemata töö. Ja palun võta internet lahti, peaks selgeks igaüks saama ,mis teha kui peaks suunataju kaduma!!
[quote][i]postitas Rose[/i]
[/quote]
..........
[/quote]
[quote][i]postitas Rose[/i]
[/quote]
..........
[/quote]
Sinule kohaselt, sarkasmist puudu ei tule, tähenärija. Ok IQ oli vale sõna, tunistan, kas nüüd süda rahul- mõtle parem sõna välja!!
Sinule kohaselt, sarkasmist puudu ei tule, tähenärija. Ok IQ oli vale sõna, tunistan, kas nüüd süda rahul- mõtle parem sõna välja!!
Singapore, ei tule sarkasmist puudu ja võin ka tähenärija olla. Kõik oleneb konkreetsest olukorrast ja inimesest. Kas see mulle omane on, vot seda teavad vaid need, kes mind reaalselt tunnevad. Ma ei pea Sulle seda kinnitama ega eitama. Igal meist tekib oma subjektiivne arvamus ja kui tahtmist, siis võid enda oma rahumeeli serveerida kui ülimat tõde. Ka mul on oma arvamus meelitusi pilduvatest inimestest, kes võivad hetk hiljem tuld pursata. Aga ma eelistan oma arvamust öelda otse ja ausalt silmast silma ning olen seda ka teinud. Ei pea vajalikuks asjasse mittepuutuvate inimeste informeerimist.
"Rahu, ainult rahu!" ütles Karlsson ja ma nõustun temaga.
Olge nüüd sõbrad edasi.
tõesti see metsis õlles või munakastmes ja õlut peale juua võiks väga hea olla. ei tea kas neid metsiseid küttida tohib või kus neid süüa saaks? need on vist tedrest suuremad?
Loe enda vastus uuesti läbi- ise ka saad aru, et enda vastu räägid:......eelistad silmast-silma seda öelda, otse ja ausalt( tuleb välja ,mida sina ütled on ülim tõde??!).....rahu,rahu-kirjutad ,sina?! Sina võtsid kuidagi isiklikult seda....mina võin rahulikult enda arvamust välja öelda??! no ei võinud , sa hakkasid ju turtsuma....ülimaks tõeks seda ei pidanud ,pigem elementaarseks......kui sinul raske sellest aru saada, kahju! Ei mõista mis sulle sisse läks proua. Tegelikult oli üldse asja mõte ikka see, kas Vint.ee foorumi teemaks see sobilik..see ülejäänu oli lihtsalt minu tähelepanek ,enda arvamus.
Olgu lase nüüd edasi.
ps. eis aanud aru-asjasse mitte puutuvate inimeste informeerimist???!
ja muutusid väga isiklikuks....õnneks tean ka kellega tegemist. ei hakka avalikult midagi ütlema ,erinevalöt sinust.
Olgu lase nüüd edasi.
ps. eis aanud aru-asjasse mitte puutuvate inimeste informeerimist???!
ja muutusid väga isiklikuks....õnneks tean ka kellega tegemist. ei hakka avalikult midagi ütlema ,erinevalöt sinust.
[i]postitas Rose[/i]
[/quote]
Singapore, ei tule sarkasmist puudu ja võin ka tähenärija olla. Kõik oleneb konkreetsest olukorrast ja inimesest. Kas see mulle omane on, vot seda teavad vaid need, kes mind reaalselt tunnevad. Ma ei pea Sulle seda kinnitama ega eitama. Igal meist tekib oma subjektiivne arvamus ja kui tahtmist, siis võid enda oma rahumeeli serveerida kui ülimat tõde. Ka mul on oma arvamus meelitusi pilduvatest inimestest, kes võivad hetk hiljem tuld pursata. Aga ma eelistan oma arvamust öelda otse ja ausalt silmast silma ning olen seda ka teinud. Ei pea vajalikuks asjasse mittepuutuvate inimeste informeerimist.
[/quote]
Et mitte konkreetset foorumiteemat reostada teemaväliste postitustega, siis jääb see minu viimaseks vastuseks siin.
Mida ma avalikult olen öelnud sinu kohta? Oli vaid lause "Ka mul on oma arvamus meelitusi pilduvatest inimestest, kes võivad hetk hiljem tuld pursata." Kui võtsid seda isiklikult, siis ehk tundsid ennast ära selles lauses, mis konkreetselt Sinule polnud suunatud. Samas, kes vähegi Sinu mänge Singapore või naksina on jälginud, siis vaevalt see kellelegi uudisena tuli. Kõik oma isiklikud arvamused olengi öelnud sulle ilma igasuguse ilustamiseta otse ja teinud seda korduvalt, vaevalt see ununeda sai.
See, et tead, kellega teguemist, mind küll kuidagi ei heiduta. Kui inimene on elanud/elab oma elu rahumeelselt, sõbralikult ja ausalt, kellelegi halba tegemata ja -soovimata, siis ei pea ta kartma kellegi hüüatusi "Ma tean küll, kes sa oled!"
Mina pole privaatsust vajanud ausate tõsiselt mõttespordiga tegelevate inimeste ees. Näiteks on siin väga palju sümpaatseid kabetajaid, kelle teadmisi ja oskusi ma siiralt imetlen ja kelle eest poleks mingit vajadust oma reaalset nime ja elukohta varjata. Iseasi muidugi, et kellele see üldse huvi peaks pakkuma. Samas on see internet ja siin võid kohtuda ka inimesega, kes on nagu viitsütikuga pomm, kes oma seniste reageeringute ja ähvardustega teiste inimeste aadressil on tekitanud reaalset hirmu ka minus ja vot see mulle küll enam ei meeldi.
Uskumatu.....kes peseb nö "musta pesu "avalikult" Ainult loe ja imesta...teod vastupidiselt sõnadele. Kes on jälginud minu mänge Singaporena ja nax-na, saavad aru. Kas ei liialda..ühe teatud inimesega on selline asi olnud ja sa tead!! Olgu ,lõpetan minagi siin kommimise...ja lõpetan ka saidi külastamise.....vastuvõetamatu on selline solvang. Mõtle edasi asju välja ja pane foorumitesse. Mäletan hästi sinu hala -teemadel kuidas sind on solvatud jne...kahju ,et siis sind kaitsesin , nagu madu oleks soojendanud .....Singapore ja Nax on nüüdsest ajalugu. Äkki saad rahulikumalt elada!!Leiad kindlasti siin kaasatundjaid.Loodan ,et eks sullegi tehakse kunagi nii....:-) ps.eriti vaimukas ja täpne oli sinu kirja algus.!!
Ei hakka siin avalikustama ,kui paljude kohta sa oled siin negatiivset rääkinud.........jäägu see sinu s-tunnistusele ,kui see sul üldse olemas on!
Punkt!!
Punkt!!
Uskumatu.....kes peseb nö "musta pesu "avalikult" Ainult loe ja imesta...teod vastupidiselt sõnadele. Kes on jälginud minu mänge Singaporena ja nax-na, saavad aru. Kas ei liialda..ühe teatud inimesega on selline asi olnud ja sa tead!! Olgu ,lõpetan minagi siin kommimise...ja lõpetan ka saidi külastamise.....vastuvõetamatu on selline solvang. Mõtle edasi asju välja ja pane foorumitesse. Mäletan hästi sinu hala -teemadel kuidas sind on solvatud jne...kahju ,et siis sind kaitsesin , nagu madu oleks soojendanud .....Singapore ja Nax on nüüdsest ajalugu. Äkki saad rahulikumalt elada!!Leiad kindlasti siin kaasatundjaid.Loodan ,et eks sullegi tehakse kunagi nii....:-) ps.eriti vaimukas ja täpne oli sinu kirja algus.!!