Viimane on küll arusaamatu. Tõlgendasid midagi valesti. Kirjelduse kohaselt leidsid aga tulnukate kanali, bermuuda kolmnurga ja aegruumsilindri keerise seose.
Mainisin ainult, et aine on olemas ja antiaine ei ole.
Bermuda kolmnurk
Loetud 107 kasutaja poolt
[i]postitas greten[/i]
ma küsisin emalt ja ta ütles et võibolla tõesti ei märganud.
ma küsisin emalt ja ta ütles et võibolla tõesti ei märganud.
No näed siis! :)
Aga muide miks tsiteerid ühes postituses ja kirjutad teises?
sellepärast et ei tea kuidas kokku kirjutada no tsiteerimis teksti ja seda oma teksti. said aru?
Kui mõtled minu kirjutatud tsiteeritud teksti ja kirjutist siis võib igal inimesel oma arvamus tsiteeritud tekstist olla. Pealegi ei öelnud midagi valesti või vastupidist.
[i]postitas greten[/i]
sellepärast et ei tea kuidas kokku kirjutada no tsiteerimis teksti ja seda oma teksti. said aru?
Jah, saan küll.
Aga see ei tohiks küll probleem olla, kliki lihtsalt lingil 'Tsiteeri' ja avanevas aknas lisa tsiteeritud teksti järele või ette oma kirjutis ;}
[i]postitas driv4r[/i]
[quote][i]postitas greten[/i]
[/quote]
Jah, saan küll.
Aga see ei tohiks küll probleem olla, kliki lihtsalt lingil 'Tsiteeri' ja avanevas aknas lisa tsiteeritud teksti järele või ette oma kirjutis ;}
välja tuli=D [quote][i]postitas greten[/i]
[/quote]
Jah, saan küll.
mitteäriline
Olete siis kindlad, et ta nii ei öelnud? Kui kindlalt saate väita, et ta nii ei öelnud?
Relaktiivsus teooriast igatahes lugesin, et aegruum ning aine on omavahel seotud. Kui üks kaob siis kaob ka teine. Seda ei saa kahtepidi mõista. See oli tema mõte. Ning tsiteerisin tema mõtet. Täpsustage siis, mis sinna lisatud sai. Pealegi on enamus tekstidest relatiivsusteooria kirjeldus. Ning enamus kordades, kui mingit tsiteerimist kasutatakse siis on ta mingisuguse seonduva jutu konstekstis. Teisest küljest aga mulle meeldib, et Eeinsteini eest seisate. Minule ta ka meeldib.
Relaktiivsus teooriast igatahes lugesin, et aegruum ning aine on omavahel seotud. Kui üks kaob siis kaob ka teine. Seda ei saa kahtepidi mõista. See oli tema mõte. Ning tsiteerisin tema mõtet. Täpsustage siis, mis sinna lisatud sai. Pealegi on enamus tekstidest relatiivsusteooria kirjeldus. Ning enamus kordades, kui mingit tsiteerimist kasutatakse siis on ta mingisuguse seonduva jutu konstekstis. Teisest küljest aga mulle meeldib, et Eeinsteini eest seisate. Minule ta ka meeldib.
Kes nii ei öelnud?
Ja kes siin Einsteini eest seisnud on?
Tundub, nagu me loeks täiesti erinevaid teemasid...
:/
Ja kes siin Einsteini eest seisnud on?
Tundub, nagu me loeks täiesti erinevaid teemasid...
:/
kukesupp makaronidega st. pastaga, aga tulnukatele meeldib maasikajäätis, omal ajal Roswellis sõid nad jäätist ohtralt. teemast mitte midagi. Ajalugu teemal on järgmine. juhtumeid Miami - Puerto Rico - Bermuda saarte vahel alates 1840a. tohutult. kirjandust alates Bermuda kolmnurga kohta 1950 ndatest alates palju. tippteos 1974a. Charles Belitz "Bermuda kolmnurk" põnev ja köitev,lugege ise...