ohutus internetis

Loetud 77 kasutaja poolt

greten 2012-05-31T16:58:13+03:00
tere, see teema selleks et rääkida interneti ohutusest. siia palun postitused oma kogemustest interneti ohtudega, ja ka ettepanekud internetis turvaliselt surfamiseks.

tänan:D
Hob 2012-05-31T21:51:09+03:00
on ohtlikuks läinud jah, tulnukad liiguvad ringi või õigem öelda ,et surfavad ringi. tuleks suberiin ette panna, et kahtlane substants sisse ei saaks. ja kindlasti, et emeetiline interneti ja seeläbi Vinti ei saaks, ma mõtlen.
greten 2012-06-01T04:23:28+03:00
aga kas sul on juhtunud midagi seoses internetiga????????????
bazooka 2012-06-01T07:27:01+03:00
juhtme mõtted on nii keerulised ja kõrge lennuga et mina neist peaaegu kunagi midagi aru ei saa.
Mask 2012-06-01T09:00:16+03:00
Internetis tunned ennast seal vabamalt, kui reaalelus. Eksimused on kerged tulema.
Sa ei tea kellega sa vestled. Seetõttu, kompad ilma meelteta, pimesi. Kergesti võid komistada, (enese väljendamisel), sellepärast et natukenegi vestluskaaslasest selgemat ettekujutust saada.

Inimene on uudishimulik, kiuslik, naiivne, lihtsameelne, kaval ja uhke. Need iseloomu jooned on kõigil.
Osa inimesi, leiavad, et teiste inimeste eksimuste ärakasutamine on mõnedel põhjustel õigustatud.

Ettepanek on siis selline:
1)Ärge otsige üksteises negatiivset poolt, vaid soojendage üksteist positiivse poolega. (Paraku enamus meist otsib teineteises just seda negatiivset poolt!). Mis selle mõte võiks olla?
2)Ärge solvake üksteist ja leppige kokku positiivsetes eesmärkides.
3)Ärge karistage eksimuste eest, vaid andke võimalus nende heastamiseks.
Varem või hiljem on meil kõigil seda vaja.
Mask 2012-06-01T15:53:43+03:00
Selline suhtlemine võiks heade inimeste vahel, ideaaltingimustes olla.
Mina ise ei ole hea, kohe ei oska hea olla. Selleks, et hea olla peab ju väga tark olema. Tarkuse poole pealt tean ainult 3-4 asjast natuke. Näiteks juhe on hea, sest saab kõigiga hästi läbi ja koolmeister bazuuka ka.
Kirjeldasinenda arvamuse, kuidas nett oleks ohutu ja
täpsustasin, igaks juhuks, et keegi valesti aru ei saaks.
bazooka 2012-06-01T17:39:41+03:00
hea ei pea tark olema mu meelest. tark selles mõttes et palju õppinud jne. hea on lihtsalt arenenud inimene. see kes armastab loodust, on aus, võitleb ebaõigluse vastu jne. olen kindel et ka õpilane mask on hea inimene.
kraska 2012-06-01T18:01:54+03:00
Internet pole üldse ohutu. Iga päev toimuvad väiksemad rünnakud serveritesse ning pole kaua jäänud, et kui hakatakse aru saama, et netis toimuvat on võimatu kontrollida. Mina arvan, et tuleb päev, kus kõigil on pangakontod nullis ja see on pöördumatu protsess.
Positiivne: Vähemalt Eestis on head IT-spetsialisid, kes hoolitsevad selle eest, et seda ei juhtuks. Suured tänud neile.
Ohmu 2012-06-01T18:07:14+03:00
Internet on jah väga ohtlik asi. Näiteks eile kukkus internet mul jalapeale - väga valus oli.
Hob 2012-06-01T19:33:20+03:00
pidi olema mitu põrgut, kus on erinevad kannatused ja piinamised. kui teed häid tegusi siis saad parematesse tingimustesse. lõpuks jõuadki põrgutest välja.ütlus "bonis quod bene fit haud perit" toimib ka juba meie praeguses elus, aga kui juhtub elu lõppema, siis tuleb olla ettevaatlik viimase mõttega, sest on teada et, sinna olekusse võibki siis sattuda. nii on ka internetiga, tuleks olla ettevaatlik, aga mitte liialt karta. tee aga head ja küll sind siis aidatakse kui vaja...

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele