Jalgpalli EM 2012
Loetud 169 kasutaja poolt
sobib sest märkisin saksamaa EM võitjaks ja kreeka 4. le kohale
Hoopis A-alagrupi võitja ehk Tśehhi panin pihta lõpuks!
Ülejäänud 3 meeskonnaga panin kahjuks mööda, ootasin siiski, et Venemaa saab 2. edasi, aga au Kreekale, eilne võit ja pingutus olid võimsad! Väga hea, et nad edasi said, Kreekal majanduslikult selline olukord, nii et vähemalt midagi positiivset nüüd :)
B-alagrupi hetkeseisu järgi lähevad minu ennustusega kokku 1. ja 3. koht ehk Saksamaa ja Taani, aga eks näeb, kuidas seis pärast tänaseid mänge on ;) Üllatused ei tuleks üllatusena...
Ülejäänud 3 meeskonnaga panin kahjuks mööda, ootasin siiski, et Venemaa saab 2. edasi, aga au Kreekale, eilne võit ja pingutus olid võimsad! Väga hea, et nad edasi said, Kreekal majanduslikult selline olukord, nii et vähemalt midagi positiivset nüüd :)
B-alagrupi hetkeseisu järgi lähevad minu ennustusega kokku 1. ja 3. koht ehk Saksamaa ja Taani, aga eks näeb, kuidas seis pärast tänaseid mänge on ;) Üllatused ei tuleks üllatusena...
Vabandust kahe järjestikuse postituse pärast.
B-alagrupis läksidki täppi Saksamaa võit ja Taani 3.koht, Hollandi ja Portugali kohad läksid vahetusse :P Tõesti ei oodanud, et Holland nii kehv on, sest viimasel MM-il ja EM-i valikturniiril olid nad väga edukad ja resultatiivsed, sõprusmängudes samuti...
C-alagrupis panin 2 esimest pihta õiges järjekorras, aga 3. ja 4. ehk Horvaatia ning Iirimaa järjestus on vastupidine.
D-alagrupis panin esimesed 2 pihta, aga vastupidise järjestusega, nähtavasti ülehindasin Prantsusmaad. Aga väga hea, et Inglismaa alagrupi võitis, loodetavasti saab ka veerandfinaalist edasi, aga Itaalia vastu peab tõenäoliselt selgelt paremini mängima, kui nt eile Ukraina vastu. Ukraina ja Rootsi kohad panin täiesti kümnesse :)
B-alagrupis läksidki täppi Saksamaa võit ja Taani 3.koht, Hollandi ja Portugali kohad läksid vahetusse :P Tõesti ei oodanud, et Holland nii kehv on, sest viimasel MM-il ja EM-i valikturniiril olid nad väga edukad ja resultatiivsed, sõprusmängudes samuti...
C-alagrupis panin 2 esimest pihta õiges järjekorras, aga 3. ja 4. ehk Horvaatia ning Iirimaa järjestus on vastupidine.
D-alagrupis panin esimesed 2 pihta, aga vastupidise järjestusega, nähtavasti ülehindasin Prantsusmaad. Aga väga hea, et Inglismaa alagrupi võitis, loodetavasti saab ka veerandfinaalist edasi, aga Itaalia vastu peab tõenäoliselt selgelt paremini mängima, kui nt eile Ukraina vastu. Ukraina ja Rootsi kohad panin täiesti kümnesse :)
uskumatu küll! kas sa sentsitiivide saatesse ei taha proovida minna? äkki paned nõia saate kinni. venemaal on mitu saadet valmis treitud. ükskord oli leedu nõid ka saatesse võetud. eestis oli ka kunagi mingi nõia võistlus.
Ma arvan, et mul pole selleks piisavalt võimeid ja kui on, siis ma ei oska nendega midagi peale hakata kahjuks.
Jaa, need Selgeltnägijate tuleproovid on väga huvitavad, kui Eestis olin, vaatasin pea kõiki osasid sellest hooajast, kui Vitali Gibert võitis (see leedu nõid, keda sa mainisid, oli 3. või 4. siis). Viimast hooaega vaatasin seni, kuni Eestis olin, mingi pooled osad nägemata.
Jah, Eesti omas võitis Nastja, kui ma ei eksi.
Jaa, need Selgeltnägijate tuleproovid on väga huvitavad, kui Eestis olin, vaatasin pea kõiki osasid sellest hooajast, kui Vitali Gibert võitis (see leedu nõid, keda sa mainisid, oli 3. või 4. siis). Viimast hooaega vaatasin seni, kuni Eestis olin, mingi pooled osad nägemata.
Jah, Eesti omas võitis Nastja, kui ma ei eksi.
Tänasest siis oleneb, kas panin mõlemad poolfinaalpaarid täppi või mitte.
Ja mina mingil imekombel ennustasin üheks poolfinaaliks tänase veerandfinaali :/
eks ole ennustus eelnevalt näha, et kuidas te ennustasite. parem proovige nisujahu putru. kilo head värsket sea pekki lõigatakse peenikeseks ja röstitakse kastruli sees pruuniks. pane juurde 2 liitrit vett, soola. kui vesi keema läheb lisa juurde segades nisujahu, et paks puder saaks. pane siis puder liuale, kalla üle pratud suitsusingi ja sibula tükikestega. selle pudruga maitseb ka soolatud peenelt lõigatud praetud soolapekk. söö koos hapu - või rõõsa piimaga.
Eem, sorry, aga seapekki ma ei söö üldjuhul (vahel harva, kui pekiosa on väga väike ja suurem osa on tai). Ja sibulaga putru ma samuti ei söö rääkimata hapu- või rõõskpiimast, mulle on see vastik.
Muidu normaalse nisujahupudru vastu poleks vast midagi, kuigi ma söön rohkem kaerahelbeputru...
Muidu normaalse nisujahupudru vastu poleks vast midagi, kuigi ma söön rohkem kaerahelbeputru...
mina söön seapekki ja üldse pekki heameelega, ka sibulat ja kala. üldiselt kõike mida kätte saan, eriti nüüd kui ainult taimsest toidust loobusin. küll saksama selle EM-i kinni paneb, nad ka tugevama toidu peal kasvanud.