Jalgpalli EM 2012

Loetud 169 kasutaja poolt

driv4r 2012-06-26T01:29:08+03:00
Sibulat ma söön mingil määral, nt leivaga vahel, kui kodus olen, aga kindlasti mitte pudruga ja paljude teiste asjadega ka mitte.

Aga teema juurde tagasi tulles, 2 poolfinalisti ehk Saksamaa ja Itaalia panin siis pihta, aga kahjuks ennustasin nad eraldi mängudesse.
driv4r 2012-06-26T01:37:32+03:00
Aga vaatasin just kõik siinsed ennustused üle ja ainsana on kõik poolfinalistid õigesti ennustanud marx! Samas kahjuks on ta pannud meeskonnad valedesse poolfinaalidesse (Hispaania - Saksamaa ja Itaalia - Portugal), nii et finaali tal enam võimalik õigesti ennustada pole.
marx 2012-06-27T20:45:46+03:00
üks finalistnon vähemalt õige ja ehk siis ka võitja
sten90 2012-06-27T21:52:53+03:00
tohutu pettumus..
portugal suutis ilusti mängus olla ja näidata et hispaanlased pole jumalad aga no anna anndeks bento mis sul arus oli et sa contraod lööma ei pannud ja miks kuradima pärast sa ronaldo viimaseks lööjaks jättad kuna sa oled nii vana ja kogemust nagu peaks olema et kuna sul 1 maailma parimaid vv vastas sa ei saa ei tohiks nii teha

nüüd jääb loota vaid itaaliale
et nad finaali saavad ja lõppuks võidavad:)
sten90 2012-06-27T22:03:52+03:00
nüüd siis pole midagi teha tuleb teha paar rummil kork maha keerata ja ahastusest jooma hakkata :D
driv4r 2012-06-28T00:08:05+03:00
Sellepärast, et Hispaania võitis, hakkad jooma???

Ja ma ei ütleks, et Bento on nii vana, treeneri kohta tundub ta suht noor isegi. Kogemuste kohta ei oska öelda, aga de Bosque kogemustepagasiga ei saa kindlasti võrrelda ;)
Aga jah, kui Ronaldo nii kindel penaltitel on, siis oleks ta pidand esimeste hulgas lööma minema.

Samas ma olin neutraalne, nii et minu jaoks polnd vahet, kumb võidab. Homses mängus olen ka neutraalne, aga kuna ma ennustasin, et Itaalia jõuab finaali, siis ehk peaks Itaalia võitu lootma ;P
ema 2012-06-28T15:27:44+03:00
kui jooma hakkad siis alusta nii, et võtad suured klaaskannud, paned igase kannu nii palju jäätükke, et veerand kruusi(kannu) on jääd täis. lisad juurde kolm sidruniseibi, vähe külma vett ja niipalju sherri-viina, et kruus täis on. segad tasakesi läbi ja jood läbi kõrre. kõrre asemel võid kasutada ka pilliroogu või muid torukesi. :) hea jook jalgpalli juurde :)
Hob 2012-06-28T15:58:08+03:00
täna saksama võidab itaaliat siis läheb jooma pikemaks, varu kohe paar kasti õltsi lisaks
Hob 2012-06-28T20:58:36+03:00
tundub, et sakslased mängisid itaalia vastu nii nagu oleks nad ära hirmutatud. ja väga päikest saanud itaallane lõi veel 2 väravat saksamaale. tundus et, itaallane elas end täiega välja.
driv4r 2012-06-28T23:15:18+03:00
Minu ennustus läks siis selles osas täppi, et Itaalia jõudis finaali! :] Kahjuks võitja koha pealt panin mööda, aga nagu ma kohe alguses ütlesin, et ma ei taha võitjat ennustada (ainult sellepärast ennustasin, et siin ennustuses oli vaja), ja ütlesin, et üks neist kolmest võidab: Holland, Saksamaa, Itaalia. 2 neist jõudsid poolfinaali ja 1 võib veel võita, nii et pole paha vast ;)

Ja väga hea esitus Itaalia poolt Saksamaa vastu, itaallased mängisid nii hästi, et sakslased näisid tavalised või vähemalt mitte midagi erilist.
Finaalis olen õrnalt Itaalia poolt, sest Hispaania on nagunii viimastel aastatel kõik võitnud, mis võimalik, nii klubide kui koondiste tasandil. Ja Itaalia jõudis ju ikkagi EM-ile meie alagrupist, kus me avamängus nende vastu 1-0 juhtisime pärast avapoolaega ;]

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele