Kahju jah, et Novosjolovil niimoodi läks.
Jah, ikka OK ma arvan. Eraldi arvestus neis ;)
Suur olümpia ennustusvõistlus
Loetud 213 kasutaja poolt
Kahe medali ennustus polegi enam kõige hullem:)
[i]postitas Meikop[/i]
Just. Nabile pingeid peale ei pandud ja kohe tuli tulemus ka.
Väga tubli! Kuubaka vastu läheb raskeks, aga ka hõbe väga super ;)
uudishimu nii suur, et arvutasin edetabelit
enamvähem selline:
rauing 27
elmar33 24
riksman 24
hagar 24
kuakua 23
mask 23
buldooser21
driv4r 21
pisipaha 18
anduma 14
need ikkagi mitteametlikud tulemused
enamvähem selline:
rauing 27
elmar33 24
riksman 24
hagar 24
kuakua 23
mask 23
buldooser21
driv4r 21
pisipaha 18
anduma 14
need ikkagi mitteametlikud tulemused
Ma vaatan, et ma ainuke, kes pani tennise meeste üksikmängu võitja pihta! :]
Samas naiste üksikmängu võitja panin kahjuks mööda, ennustasin Maria Sharapova võitu ja finaali ta jõudis, aga pean tunnistama, et Serena Williamsi võit oli ülivõimas ja see oli tõenäoliselt üks ühepoolsemaid tennisematśe, mida ma kunagi vaadanud olen, kuigi 2. setis Maria sai ikka ühe geimi kätte ja näha oli, et ta pingutas ikka täiega, aga Serena oli nagu teiselt planeedilt (aga võrrelge ta keha teiste naistennisistidega, ta on tõsiselt suur ja meenutab rohkem naisodaviskajat või -tõstjat).
Ennustust tehes ma mõtlesingi, et üks neist kahest võidab, aga võtsin riski ja valisin vähempopulaarsema variandi, kuigi ma vaatasin Wimbledoni finaali kuu tagasi ja nägin, kui võimas Serena seal oli...
Ja veel...kui hagari arvutused peavad paika, siis mu ennustused parem mingu nüüdsest täppi või Rauing libiseb eest!
Samas naiste üksikmängu võitja panin kahjuks mööda, ennustasin Maria Sharapova võitu ja finaali ta jõudis, aga pean tunnistama, et Serena Williamsi võit oli ülivõimas ja see oli tõenäoliselt üks ühepoolsemaid tennisematśe, mida ma kunagi vaadanud olen, kuigi 2. setis Maria sai ikka ühe geimi kätte ja näha oli, et ta pingutas ikka täiega, aga Serena oli nagu teiselt planeedilt (aga võrrelge ta keha teiste naistennisistidega, ta on tõsiselt suur ja meenutab rohkem naisodaviskajat või -tõstjat).
Ennustust tehes ma mõtlesingi, et üks neist kahest võidab, aga võtsin riski ja valisin vähempopulaarsema variandi, kuigi ma vaatasin Wimbledoni finaali kuu tagasi ja nägin, kui võimas Serena seal oli...
Ja veel...kui hagari arvutused peavad paika, siis mu ennustused parem mingu nüüdsest täppi või Rauing libiseb eest!
kuna täna palju punkte mängus, siis mitteametlik edetabel
riksman 32
hagar 31
elmar 27
kuakua 27
rauing 27
mask 26
driv4r 24
buldooser 24
pisipaha 19
tanel 19
anduma 16
riksman 32
hagar 31
elmar 27
kuakua 27
rauing 27
mask 26
driv4r 24
buldooser 24
pisipaha 19
tanel 19
anduma 16
Nii, arvutasin siis enda punnid miniennustuses eeldusel, et Eesti rohkem medaleid ei võida ja jättes arvestamata küsimused 6-9, kus võistlused veel käivad:
9/20
Kokku peaks olema võimalik koguda 40 punkti, 20 punkti veel mängus!
9/20
Kokku peaks olema võimalik koguda 40 punkti, 20 punkti veel mängus!
Sorry kahe järjestikuse postituses pärast, aga olümpiamängud on nüüd kahjuks lõppenud, nii et ennustusvõistlus peaks samuti läbi olema :(
suures ennustuses sain 44 punkti ja väikeses ennustuses 15 punkti (need lõplikud tulemused) :)
Väikses ennustuses 19 punkti, suures ei osalenud.