Kasutajad mougli ja sauga
Loetud 180 kasutaja poolt
poleks arvanud et maletajad siin nii keevalised.....aga siiski siin on ju tasuta mõnus keskond.....arge tooge sellist kommertsi siia....
[i]postitas eestikunn[/i]
on täiesti võimatu, et reiting 2900 saab mängija kes on borkaga mänginud 100 partiid ja nende tulemus on umbes võrdne. selline reiting oleks ainult suurmeistril. organiseeri minu matsh mougliga, las ytleb oma nime. mängime laua taga, panus on 1000 euri. maiäss
on täiesti võimatu, et reiting 2900 saab mängija kes on borkaga mänginud 100 partiid ja nende tulemus on umbes võrdne. selline reiting oleks ainult suurmeistril. organiseeri minu matsh mougliga, las ytleb oma nime. mängime laua taga, panus on 1000 euri. maiäss
vähemalt tuleks mängida 10 mängu, vähemaga ei näita õiget paremust ära.
kaldun arvama, et mougli võidaks matši.
nüüd kui KalfanY jälle Vindis mängib, siis prognoosin liidriks hoopis teda, eestikunni aga 4 kohta hoidma.
Ei sõltu küll minu uni grammigi sellest, kes seal males see punktiliider on aga ugupeetud vindi vedajad, tehke silmasd lahti, uurige partiide ja turniiride ajalugu - mougli ja sauga on üks ja sama isik. Isa ja poja jutt on ainult siis võimalik kui tegu lõhestunud isiksusega on.
mougli lauatennises(vindis muidugi)!!!
Seoses korduvate kaebustega võttis Vint.ee meeskond selle teema uuesti ette.
Lähemal partiide uurimisel selgus, et kasutaja mougli on selel aasta 10 esimese kuuga 95% partiidest teinud kasutajaga sauga.
Olgu need kasutajad kasvõi isa-poeg, Vint.ee edetabelit ei saa juhtida kasutaja, kes aasta jooksul pole teinud ühtegi reitinguarvestusega partiid teise TOP10 mängijaga.
Vint.ee meeskond otsustas sulgeda kasutaja mougli konto.
Lähemal partiide uurimisel selgus, et kasutaja mougli on selel aasta 10 esimese kuuga 95% partiidest teinud kasutajaga sauga.
Olgu need kasutajad kasvõi isa-poeg, Vint.ee edetabelit ei saa juhtida kasutaja, kes aasta jooksul pole teinud ühtegi reitinguarvestusega partiid teise TOP10 mängijaga.
Vint.ee meeskond otsustas sulgeda kasutaja mougli konto.
aga miks konto sulgeda? kas pereliikmed ei või vindis omavahel mängida? top 10-nendaks jõudes tehke eraldi arvestus ,mängigu omavahel nagu võistlustel kui muidu ei sobi vindi arvates top 10-nesse.Aga lihtsalt sulgeda,et isa ja poeg??? pealegi see ei ole nagunii õige top 10 vaid ainult hetke seis vindi reeglite järgi võttes.
Mina ei pea sellist lahendust õigeks.Mingi muu piirang võiks ehk olla.Näiteks omavaheliste partiide osaline tühistamine ja reitingu vähendamine.Võib olla oleks mõeldav mingi aja jooksul teha top 10ne omavaheline turniir millest osavõtt oleks neile kohustuslik.Aga kes ikka soovib petta leiab selleks palju paremaid varjante.Konto sulgemine ei ole selle probleemi lahendus.
Võiks olla küll selline turniir 10 parema vahel aga konto kustutamine küll ei ole õige lahendus.Kuigi ta tegi sohki.