Mängi Gomokut arvuti vastu!
Loetud 183 kasutaja poolt
Viigi tegemiseks arvuti vastu võiks olla nii hiljemalt 150nda käigu kandis automaatne võimalus.
Ega arvuti loll pole, et omale valged võtab. Siia on ikka tark arvuti mängima pandud. Kui tahad, et arvuti valiks, siis pead austama tema valikut, kui ei meeldi, siis vali ise värv (arvuti seejuures ei virise üldse, mis iganes algseadistus valida).
[i]postitas TiiT[/i]
Ega arvuti loll pole, et omale valged võtab. Siia on ikka tark arvuti mängima pandud. Kui tahad, et arvuti valiks, siis pead austama tema valikut, kui ei meeldi, siis vali ise värv (arvuti seejuures ei virise üldse, mis iganes algseadistus valida).
ahahaah :D
Täpselt. Kui lasta arvutil valida, siis on loogiline ja peabki nii olema, et ta valib musta värvi, kui talle valikuvarianti pakutakse.
Miks peaks arvutiga mängides reiting muutuma? Arvuti reiting on naguinii ju umbes pandud ja seda kasutajate reitingu muutmisel kasutada oleks vägagi imelik.
Hähää. Aga mina valiks küll kellegi vastu mängides kordamööda valged ja mustad, et võimalused võrdsed oleks...
No see on suht loogiline tegelt, et arvutiga mängides reiting muutub, sest arvutil on samuti mingi tase. Ma toon siis näiteks ühe maailma populaarseimatest malesaitidest Chess.com, kus 'Live Chessis' on võimalik mängida erineva tasemega arvutite vastu. Iga võit ja kaotus kajastuvad su profiilis ja reiting muutub samuti.
Kui praegu pole seda võimalik teha, siis ehk tulevikus...
No see on suht loogiline tegelt, et arvutiga mängides reiting muutub, sest arvutil on samuti mingi tase. Ma toon siis näiteks ühe maailma populaarseimatest malesaitidest Chess.com, kus 'Live Chessis' on võimalik mängida erineva tasemega arvutite vastu. Iga võit ja kaotus kajastuvad su profiilis ja reiting muutub samuti.
Kui praegu pole seda võimalik teha, siis ehk tulevikus...