TOP10 mängijate nimed avalikuks!
Loetud 202 kasutaja poolt
ja ärge unustage ka profiilis mainimast lemmiktoitu, looma, laulu, luuletust jne...drivga üht meelt...miks ma peaks oma andmet netis avalikustama...
...ja tegelt...kes soovib see ju ongi Vintis oma nime mainid...
Kas me räägime nime teatamisest vindile või autentimisest pangalingi või idioodikaardiga?
Minu arvates pole hea mõte, kui nimi oleks nüüd päris avalik vms. Internetis leidub igasuguseid ning kui nad nime teavad võivad mingi käki kokku keerata ja elu on ühesõnaga metsas. See nime asi peaks jah siiski valikuline olema.
verywell - me räägime nime teatamisest
Laureen - loe mu vastust uduputukale
Ka vindis pole kõik sisselogitud kasutajad heatahtlikud.
postitas Meikop
Siis on ok
Siis on ok
selge see,et pahatahtlikust või heatahtlikust,on äärmiselt raske määratleda. Top 10 nimed võiks siiski Vindis avalikustatud olla ei muud rohkemat. Meikopi mõttekäik meeldib mulle.
[quote][i]postitas KarlJoosep[/i]
selge see,et pahatahtlikust või heatahtlikust,on äärmiselt raske määratleda. Top 10 nimed võiks siiski Vindis avalikustatud olla ei muud rohkemat. Meikopi mõttekäik meeldib mulle.
Mix see top 10 nii tähtis on. See kindlasti portaali poolt tiheda kontrolli all. Ja kui inimene ei soovi avalikustada siis saab kinga? Karl Joosep hakate ka kohe jõudma males top10-e lähedale. Ehk siis avaldate oma nime siin, et hiljem polex arusaamatusi.
Mix see top 10 nii tähtis on. See kindlasti portaali poolt tiheda kontrolli all. Ja kui inimene ei soovi avalikustada siis saab kinga? Karl Joosep hakate ka kohe jõudma males top10-e lähedale. Ehk siis avaldate oma nime siin, et hiljem polex arusaamatusi.
See nimede avalikustamine võiks ainult hõlmata mõttespordi online olümpiaade või mõttesporti. Ajaviite mängudes võiks ainult kasutajanimega. Ajaviite mängude edetabel pole ju nii tähtis, kui olümpiaadid.