Vint.ee suvepäevad
Loetud 146 kasutaja poolt
suvepäevad võga hea mõte iseenesest. Nu õhtu lõpetusex võix ju ka teha ühe kabeviina maratoni. üx käik üx pits. kel mängu lõpux elu sees see võitja....
[i]postitas ants[/i]
Tervisi minu poolt Hiinast! Olen ka siin monele vinti.ee naidand, et vint ule ilma tuntuks saaks :)
Suvepaevi oleks voimalik korraldada Karepa laagris, nt 16.-17.08., juhul, kui kohaletulijad paneks rohku mangude mangimisele ja mitte joomisele
Tervisi minu poolt Hiinast! Olen ka siin monele vinti.ee naidand, et vint ule ilma tuntuks saaks :)
Suvepaevi oleks voimalik korraldada Karepa laagris, nt 16.-17.08., juhul, kui kohaletulijad paneks rohku mangude mangimisele ja mitte joomisele
Nii. Väga hea. Oled kindel, et sel kuupäeval koht seal vaba?
Kui tagasi jõuad, siis arutame detailsemalt, mis ja kuidas...
Karepal toimub rahvusvaheline rendzulaager 10.-18.08. Kuni 16.08. on seal ka rahvusvaheline naiteringide laager, kuid 16.lounast peaks tekkima 40-50 vaba kohta (oobimine 4-kohalistes majakestes), soovi korral saab ka telkida. Uurin tapsemalt kui tagasi olen, aga usun et asja saab korraldada ja moistliku hinnaga. Mangimiseks on sees u.60 kohta, ilusa ilmaga saab seda ka valjas teha. Arvatavasti ju rohkem inimesi esimene kord ei tulegi. Minu poolt nagu juba oeldud on tingimuseks et see ei oleks joomapidu. Kuna see on "Kullo" noortelaager, siis ametlikult uldse alkoholi tarbida ei tohi. Kui moni taisealine inimene ohtupoole oma majakeses sopradega mone olle libistab, siis selle vastu ma ei ole. Rendzulaagris on mul lapsi alates 7ndast eluaastast, samas ka taiskasvanuid nagu nt allever, kes tahavad olut juua, eks me oleme proovinud seda probleemi ka varem lahendada :)
niiet, saab äkki mingid kuupäevad kindlasti ära öelda, ja ehk mingi registreerimisega peale hakata vms? Juuli keskpaigaks võiks juba teada, siis saaks töö juures graafikut endale meelepäraseks augustiks sättida.
see siis saab toimuma Karepal ?
Jah, 16.-17.08. Karepal, vindi meeskond registreerimisega tegelema hakkama õige pea
Eelmine lause läks väheke nihu, tahtsin öelda, et suvepäevad toimuvad Karepal 16.-17.08. ja registreerimine algab õige pea :)
miks see nii kaugel peab olema? Tuleks muidu hea meelega :)
[i]postitas puruvana[/i]
Karepale saab kas autoga või bussiga Kundasse.
Kundast organiseerime transpordi Karepale ise (autodega).
Äkki ikka saad tulla?
Registreerunute arv päris nutune hetkel.