Bismarck
Loetud 121 kasutaja poolt
Parimate skooride edetabelist voiks koik need mängud, mida ei ole lopuni mängitud, minema visata.
Kui ma lähen teise mängija lauda, avaldan soovi liituda, mingil pohjusel minu soovi ei kinnitata, ma lahkun sealt lauast, aga minu liitumissoov jääb endiselt jousse. Mingi x aja pärast voetakse mu soov ikkagi vastu ning mu aeg jookseb nulli ja ma kaotan.
Härra Meikop, tee midagi, et selline jama kaoks,
Tänades, verywell
Tänades, verywell
[i]postitas verywell[/i]
Kui ma lähen teise mängija lauda, avaldan soovi liituda, mingil pohjusel minu soovi ei kinnitata, ma lahkun sealt lauast, aga minu liitumissoov jääb endiselt jousse. Mingi x aja pärast voetakse mu soov ikkagi vastu ning mu aeg jookseb nulli ja ma kaotan.
Tänades, verywell
Tänades, verywell
Sama minuga ka täna juhtus. heykko ei kinnitanud minu soovi ma läksin lauast ära ja pool tundi hiljem tuli välja , et ma olen mänginud.
Kas ei või nii olla et lahkute mängust puhketuppa aga mängu ristist ei sulge mul on nii juhtunud.
[i]postitas hulkur[/i]
Kas ei või nii olla et lahkute mängust puhketuppa aga mängu ristist ei sulge mul on nii juhtunud.
ikka sulgesin ristist.
viimane kord tegin isegi refreshi pärast lauast lahkumist aga ei aidanud seegi. Ega see pole ju mingi uus asi, see on olnud siin nii mängu loomisest saati.
See viga võiks nüüd parandatud olla. Andke teada.
22.12 kell 14.32 lõppes floke,laive ja jacki mäng bismargis.Laive ületas mõtlemisaja.Meil ol flokega mõlemal +3. Mäng lõppes ja mulle lisati -14. Kuidas see võimalik on?
Pidi ju tehtama nii, et kui yks mängija lahkub voi ei tee käiku, saavad molemad plusse, aga noh, Eesti pidi ka viie rikkama riigi seas olema...;)
verywell, viie rikkama riigi seas Euroopas, mitte maailmas ;)