Uus versioon üles laetud. Muudatused:
* lisatud kõik kabed, k.a turniiride tugi;
* sudokut puuteekraaniga seadmega lahendades on kõrval olemas ka numbrilaud numbrite sisestamiseks;
* sudoku laual numbri kustutamiseks toimib ka tühik;
* sudokut lahendades näitab nüüd ka teistele jututoa teate sees, kas tegu päevasudokuga või tavalisega;
Nägemus - üks mänguruum!
Loetud 180 kasutaja poolt
Sulgesime tänasest eraldi turniiride lehe. Ainsad turniirid seal olid podkidnoi turniirid, mis viimati toimusid 2 kuud tagasi.
Podkidnoi ruumi ning bismarcki ruumi saab tänasest siseneda "Kaardimängude" alajaoutuse alt.
Muudatused olid vajalikud selleks, et luua selgust koolilastele, kes järgmisel nädalal mõttespordi olümpiaadile osalema tulevad.
Muuseas - vaatasin just esialgse postituse kuupäeva - Mõte Vint2.0-st tuli täpselt aasta tagasi. Aastaga oleme realiseerinud siis 90% ideest (podkidnoi, bismarck ja entroopia on veel uuele platvormile viimata)
Podkidnoi ruumi ning bismarcki ruumi saab tänasest siseneda "Kaardimängude" alajaoutuse alt.
Muudatused olid vajalikud selleks, et luua selgust koolilastele, kes järgmisel nädalal mõttespordi olümpiaadile osalema tulevad.
Muuseas - vaatasin just esialgse postituse kuupäeva - Mõte Vint2.0-st tuli täpselt aasta tagasi. Aastaga oleme realiseerinud siis 90% ideest (podkidnoi, bismarck ja entroopia on veel uuele platvormile viimata)
tere
kas bismarki saab praegu sisse, mina ei saa
[i]postitas Liidia[/i]
tere
tere
Saab küll :)
bismargis nõuab Java (TM) luba
[i]postitas Liidia[/i]
bismargis nõuab Java (TM) luba