Uus sudokugeenius või petis?! 2

Loetud 269 kasutaja poolt

raidop 2013-01-15T14:51:10+02:00
Kriminaalset pole midagi, aga see on pmst sama asi kui kabes proget kasutada.Tahavad kabetajad selgeid ülevaateid tabelist, nii ka sudokutajad.Meile jääb arusaanatuks, milleks sellist asja vaja üldse teha.
Llepatriinu 2013-01-15T20:15:46+02:00
Vindi politseinik.
driv4r 2013-01-15T20:21:52+02:00
Väga positiivne, et lugemine polnd igav! ;]

Nüüd ootaks kommentaari ka asjaosalistelt endalt ehk siis Rolfilt ja Kohvrilt. Rolf käis täna enne mitu korda siin (s.t Vindis), aga nähtavasti ei suvatsenud vastata või väldib teemat või avalikkust vmt. Kohver pole muidugi pärast imeaegade tegemist nägu näidanud.
Hob 2013-01-16T08:28:23+02:00
kas on midagi uut juba avastatud? ootan huviga. top 10-ned võiks veelkord kõik läbi kontrollida. mõttesportlaste top ka.( sest babahhi postitusest selgus, et - usalda aga kontrolli!!)
NIRU_BACK 2013-01-16T17:25:45+02:00
mul on ka uut informatsiooni nende kasutajate kohta, aga mina pole kunagi kitse pannud ja ei hakka seda nüüd ka tegema.
driv4r 2013-01-17T00:38:33+02:00
Ei, juhe, vähemalt mina pole midagi enam avastanud, kuna pole ka rohkem uurinud.

NIRU_BACK, ülimalt kasulik postitus sinu poolt nagu tavaliselt...

Mis Rolfi ja Kohvrisse puutub, siis tundub, et neilt vastust ei tule. Kohver pole oma nägu näidanud ja Rolf on küll pea iga päev siin olnd, aga nähtavasti ei kommentaari.
Igatahes babahhi viimasest postitusest järeldasin, et Rolf on ka talle midagi üles tunnistanud.

Seega ootaks otsust Vindi bossidelt.
Meikopi postitusest teema 'Uus sudokugeenius või petis?' all sain aru, et Anubis oma karistuse sai, kuigi ei tea täpselt, missuguse.
Loodan, et Rolfil ja Kohvrilgi niisama minema jalutada ei lasta!
Valjok11 2013-01-17T20:33:12+02:00
issand jumal.suured mehed nutavad siin,et tehakse sohki.äkki lähete kaebate emmele ka ära,mis siin toimub
TiiT 2013-01-17T20:55:42+02:00
Siin toimub arutelu, ainus kes viriseb oled sina.
Metsmees 2013-01-18T20:48:00+02:00
Ehh, pole see asi niisama lihtne. Erakordselt tobe on joosta sadat meetrit, kui konkurent stardib viis sekundit varem. Minu arvates peaks valemängijad kõrvaldama kohe ja ilma tingimusteta, võimalusel sooviks ka IP aadressi avaldamist.
driv4r 2013-01-28T18:02:47+02:00
Nõustun Metsmehega täielikult! Samuti tuleks kõik valemängijate rekordid edetabelitest eemaldada.
Siit tulebki küsimus, kas Rolfi ja Kohvri osas on midagi ette võetud ja kui ei, siis kas seda tehakse lähiajal?

Geenius Rolf jalutab siin pea igapäev ringi, nagu midagi poleks juhtund. Üks asi, mis mulle tema puhul meeldib, on see, et ta vähemalt ei salga oma petuskeemi maha (kuigi ta siin teemaall seda kommenteerinud pole).

Siin toon siis välja veel mõned andmed, mis on hiljuti selgunud Rolfi küsitlemisel (teen seda ainult, kuna see puudutab otseselt antud juhtumit, mis nähtavasti pole endiselt lõpetatud).
Jutuks tulid nn lisajõud ja Rolf ütles: "täna pole kahjuks lisajoude". Küsisin siis Kohvri kohta, see pidavat koolis olema. Siit järeldan, et Kohver on tõesti tema poeg, nagu juba varem arvata võis. Seejärel mainisin, et ei saagi kuskil esikohta siis, millele ta vastas, et ei ligilähedalegi. Ja vast kõige märkimisväärsem tsitaat Rolfilt: "esikohtadega on nii et ei joua nii kiiresti mahagi viksida kui TIIToma moistusega teeb".
Ühe teise küsitluse käigus tulid jutuks 6x6 sudokud, mille kohta ta ütles nii: "jatan kuuesed kohvri hooleks Tal lapakas mul vana lauakas".
[Kõigi ütluste kohta võin jagada ekraanitõmmiseid.]

Kas läheb veel midagi vaja või saab lõpuks asjad klaaritud?!

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele