Tere!
Mõtlesin et oleks huvitav teada kas keegi teist on näinud või kuulnud midagi imelikku?Kas keegi teist usub kummitusi?Ootan vastuseid põnevusega.
Kummitused
Loetud 164 kasutaja poolt
Hei
Ise pole õnneks/kahjuks vist veel kummitusi kuulnud ega näinud. Aga üks mu vanaemadest on küll päris mitu korda rääkinud midagi vaimust. Kui ma ei eksi, siis tavaliselt on ta kuulnud, mitte näinud, või on nt tuli põlema läind iseenesest.
100% kindel pole, aga mitmel põhjusel arvan, et on võimalik, et kummitused on olemas.
Ise pole õnneks/kahjuks vist veel kummitusi kuulnud ega näinud. Aga üks mu vanaemadest on küll päris mitu korda rääkinud midagi vaimust. Kui ma ei eksi, siis tavaliselt on ta kuulnud, mitte näinud, või on nt tuli põlema läind iseenesest.
100% kindel pole, aga mitmel põhjusel arvan, et on võimalik, et kummitused on olemas.
tegelt pean tunnistama, et ise olengi
peale kummituste on ka vaimud, nad töötavad kaasa kogu universumi arengule.vaimu ümbritseb perispirit st.poolmateriaalne kest.kahe kehastumise vahel vaim rändab, see võib kesta mõnest tunnist tuhandete aastateni.
vastupidiselt praegusele ajale võeti 1930-ndail aastatel kummitus ja viirastus nähtusi tõsisemalt. oli loodud eesti metapsüühiline selts ja psüühiliste uuringute selts.
vaata arhiividest nende uuringute tulemusi.
on ka veel muid kolle keda ei maksa kummitustega segamini ajada.
vastupidiselt praegusele ajale võeti 1930-ndail aastatel kummitus ja viirastus nähtusi tõsisemalt. oli loodud eesti metapsüühiline selts ja psüühiliste uuringute selts.
vaata arhiividest nende uuringute tulemusi.
on ka veel muid kolle keda ei maksa kummitustega segamini ajada.
mul segab kummitus sudokusi lahendamas.....muidu oleksin esimene...aga nüüd tegelikult viimane.
Hahaha, hea teema, ei saa isegi aru, et olen näinud :D, kuulnud olen küll imelikku häält :!
Juhe räägi meile pisut nendest muudest kollidest ka.
ah on igasugu tegelasi nagu näiteks: ise tekkelised, tavaliselt tekivad kellegi mõttejõust või ruumi kooslusest ja mõjust konkreetses kohas. siis hingede või vaimude püüdjad, et nii öeldes "poolel teel" napsavad ära ja kasutavad energiaks, siis veel ise seestunud kellesse ei ole väljastpoolt võõras vaim pugenud, vaid on ise erinevate koosmõjude tõttu muundunud, siis veel kehata energia kogumist tulnuka ja inimese hübriid, näed inimest aga aura asemel on kolossaalne energia kogum, see küll päris siia alla ei käi aga paras ebard on küll.jne.
Jaa, kogu aeg! Kummitan ise ka rõõmuga.
käisin täna ka 4 korda kummitamas ja ühele viirastusele tegin ära.