Marek Kolk ja Andres Kuusk taas Eesti meistrid mõttespordi paariturniiril

Loetud 114 kasutaja poolt

antsTreener 2013-01-27T15:33:00+02:00
Just Tallinnas, Lilleküla Gümnaasiumis lõppenud Eesti MV mõttespordi viievõistluses võitsid oodatult ja kindlalt Marek Kolk - Andres Kuusk, saavutades esikoha 4-l alal 5-st. Järgnesid Kalev Pagar - Ervins Veitsurs ning Martin Hõbemägi - Villem Mesila. Vaid poole punktiga jäid pronksist ilma Raido Uibos-Tauri Purk.
Peeti ka noorte karikavõistluste arvestust. Siin said samuti suure ülekaaluga esikoha üldarvestuse viiendad - Kuno Kolk - Argo Lillemaa. Teised olid Brenet Rahumägi - Kevin Kaido Kallikorm ning kolmandad Kristofer Lõhmus - Georg Romet Topkin.
antsTreener 2013-01-27T16:09:45+02:00
Parandatud variant
Eesti meistrivõistlused ja noorte karikavõistlused mõttespordi viievõistlus paaridele 2013-1.doc
antsTreener 2013-01-28T08:24:41+02:00
Palun vabandust Raido, ma olin eile juba kabe ajal nii väsinud, et ei saanud aru, kuhu poole nupud liiguvad. Oleks pidanud tulemuste ülespanemise vististi hommikuks jätma. Lisaks tublile esinemisele tuleb Sind kiita ka Tauri tagasitoomise eest mõttemängude juurde:). Bridžilauas tõmbasite mulle vähemalt viimases jaotuses korraliku ämbri pähe :).
Üks paar oli veel väga medalitele lähedal - Heiki Mänd-Ants Tulp. Ma kirjutan sellest ka seetõttu, et Heikil on tõsine terviserike, kuid hoolimata sellest esines ta minu arust väga hästi. Kui oli juttu, kas võistluse oleks ikka pidanud Tallinnas korraldama, siis lisaks sellele, et noori mängis palju, andis see võimaluse tulla osalema Heikil-Antsul. Siiski järgmise paariturniiri võiks ehk teha Pärnus või Rakveres, kui näiteks Jaak Känd või Eino Vaher orgunni enda peale võtaks. Individuaali osas - Andresega arutasime, et see võiks toimuda Tartus juuni algul.
antsTreener 2013-01-28T11:30:29+02:00
Seletuseks ka miks Villem sudokut üksi tegi - Martin oli füüsikaolümpiaadil ning jõudis sealt mõttespordi MV-le male 5ndaks vooruks - mis osutus neil vabaks vooruks... Muidu oleks neil olnud potentsiaali võita sudoku ning saada males 4.-5. koht. Muudest aladest laabus bridž Villemil-Martinil normaalselt ja kabe läks suhteliselt hästi. Gomokus nad suursoosikutena kahjuks põrusid.
Kui nad tulevikus oma male-kabetaset tuntavalt tõstavad ja bridžis ka jalad alla saavad (hetkel on sellel alal nende vahe Kolk-Kuusega ikka mäekõrgune, kui väga pehmelt väljenduda), siis ehk ühel hetkel hakkavad Marekile ja Andresele juba tõsiselt vastu.
Mina ei teinud sudokusid, kuna ei plaaninud üldse osaleda ning tahtsin keskenduda võistluse organiseerimisele. Paraku haigestus Kris Holtsmani partner Erko Olumets ning minust sai libaerkoolumets, kes küll paraku ei suutnud meid kõrgele kohale vedada, kuigi Kris pingutas tublilt.
driv4r 2013-01-28T14:24:48+02:00
Oh, tänud seletuste eest, seda on huvitav teada.

Ja bridži taset ma peaks isegi parandama või õigemini taseme tekitama, kuna ma pole elu seeski mänginud, seega tase puudub ;D
antsTreener 2013-01-28T16:06:20+02:00
Hea mõte, driv4r :)
Bridži tase on vähemalt nendel mõttespordi turniiridel, kus mina osalenud, olnud kõige nõrgem. Samuti pole isegi nii kõval paaril - nagu bridžis Kolk-Kuusk on - kerge sellises saalis, kus teistes laudades äärmisi lollusi tehakse, nendega võrdluses kerge edu saavutada. Seekord mängiti tervelt 28 jaotust, mis tuli ässadele kasuks, poole turniiri peal olid nad esikohast veel kaugel.
driv4r 2013-01-28T16:39:17+02:00
No sa bridžiässana äkki ütled mulle parima saidi, kus oleks hea tasuta mängida (ka minusugusel noobil) ? ;)
antsTreener 2013-01-28T17:00:10+02:00
Ausalt öeldes ei mängi netis ja pean uurima, kus oleks algajal hea mängida. Kui Sa varem üldse pole mänginud, siis oleks muidugi hea seda esimesed korrad laua taga teha. Vahest nt Kullos, kui oma Euroliiga teise koha auhinnale järele tuled :)
driv4r 2013-01-28T17:35:53+02:00
Njah, aga sellega on see jama, et ma sageli ei satu Eestisse aasta aega järjest ja vahest ka kauem.

Igatahes annan teada, kui tulen.
kod112 2013-02-02T20:36:48+02:00
http://bridgebaseonline.com/

eraldi ruum algajatele ilusti olemas.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele