Kas syydimoistetutel on oigus ka advokaadile?
Uus sudokugeenius või petis!!! 3
Loetud 152 kasutaja poolt
tundub,et vaid oletused enamasti.
ise kah 1x proovinud teha enne sudoku ära ja siis teise konto alt lihtsalt "kiiruse peale" maha viksinud. Miks? Sest tahtsin näha kas on üldse teoreetiliselt nii kiiresti võimalik sudokusi lahendada nagu Tiit ja veel mõned. Kuna päevakaid saab lahendada mitu korda (eri konto alt) , on seda proovida kõige mugavam just päevakaga. Seetõttu ei riidleks ma esimest korda seda proovinuga väga tõsiselt (inimlikust seisukohast). Admin on sellest teadlik ja saatis ka vastavasisulise kirja. Aga kuna tegu on siiski sportlik/meelelahutusliku tegevusega, ei näe ma mingit põhjust seda teist x proovida, kuna ajaksin edetabelid mõttetult sassi. Kokkuvõte: asja korduval ilmsikstulekul on konto bännimine normaalne jätk. Esmakordselt aga ei maksaks asja üle dramatiseerida.
Vastuseks babahhile.
Tänud, olen endast parima andnud ja olen nõus, et petised peaks (karmilt) karistada saama, aga kahjuks mina selliseid asju ei otsusta, see on ikkagi adminnide ja modede asi.
Aga sellega ei nõustu, et nimede avalikustamine midagi ei anna, sulle kui kabetajale võib-olla tõesti, aga sudokutajatele küll. Lisaks võivad seda ka petised ise nähe.
Tänud, olen endast parima andnud ja olen nõus, et petised peaks (karmilt) karistada saama, aga kahjuks mina selliseid asju ei otsusta, see on ikkagi adminnide ja modede asi.
Aga sellega ei nõustu, et nimede avalikustamine midagi ei anna, sulle kui kabetajale võib-olla tõesti, aga sudokutajatele küll. Lisaks võivad seda ka petised ise nähe.