Vint.ee 2.0 - mängi vindis oma mobiili- või tahvelarvutiga!

Loetud 278 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2013-07-04T00:41:13+03:00
Vint.ee meeskond on tänaseks viinud uuele platvormile 10 mängu: Sudoku, Lines Of Action, erinevad kabe- ja gomokutüübid.

Uus platvorm tähendab seda, et enam ei ole vaja arvutisse installitud javat vaid mängimiseks on lihtsalt vaja uuemat veebibrauserit: Firefox 11+, Chrome 14+, Opera 12.10+, Safari 6+ või Internet Explorer 10+.

Uue platvormi põhiliseks eeliseks on see, et mängud töötavad kõikidel seadmetel (nutitelefonid, tahvelarvutid - kõikjal, kus töötavad ülalnimetatud brauserid).

Seega on nüüdsest võimalik lahendada päevasudokusid või osaleda turniiridel, istudes kasvõi metsas kännu otsas - peaasi et seal leviks mobiilne internet ja teil oleks nutitelefon.

Suve lõpuks viime uuele platvormile ka male, sügisel / aasta lõpuks kõik ülejäänud vint.ee mängud.

Ootame tagasisidet uue keskkonna osas!
Liidia 2013-07-04T12:42:20+03:00
mina ei saa varsti vinti kasutada, kuna on tavaline arvuti, kahjuks
MeikopVint.ee asutaja 2013-07-04T13:16:16+03:00
Tavalisel arvutil töötab ka kindlasti mõni alljärgnevatest brauseritest:
Firefox 11+, Chrome 14+, Opera 12.10+, Safari 6+ või Internet Explorer 10+

NB! Kui teil on liiga vana brauser, antakse teile sellest mänguruumi sisenemisel teada, ühtlasi on lisatud ka lingid brauserite allalaadimise lehtedele.
jaanusVint.ee asutaja 2013-07-04T16:10:42+03:00
Just nii. Uue platvormiga peaks mängude kättesaadavus just paranema, sest enam ei ole vaja ressursinõudlikku Java't installida ega uuendada, vaid mängud töötavad otse brauseris ilma igasugu lisajubinateta.

Kõik eelpoolnimetatud brauserid on täiesti tasuta saadaval ja enamikel arvutikasutajatel on mõni neist ka juba installitud.

Ainuke pisitakistus võib olla neil, kes kasutavad mõnd vanemat Windowsit (nt Vista või XP) ja Internet Explorerit, sest neile versioonidele ei ole ole saadavad kõige uuemat IE 10-t (IE 9 ja madalamad ei toeta vajalikke veebistandardeid). Sellele probleemile on ka lahendus lihtne: tõmmake uusim Firefox, Chrome või Opera (lingid on näha, kui lähete mängude lehele ja saate veateate mittetoetatud brauseri kohta) ja saate endale natuke tänapäevasema, kiirema ja turvalisema veebilehitseja.
MeikopVint.ee asutaja 2013-07-04T21:22:28+03:00
Ühtlasi on nüüd ka nende mängude turniirid näha uue kliendi paremal küljel!
babahh 2013-07-04T21:50:51+03:00
Mnjah , tundub, et minu mängud on mängitud......kuna läpakas on töö oma , ei lase midagi uut installida!!:-)) Aga edu Kõigile kes saavad!!

[i]postitas babahh[/i]
[quote][i]postitas Meikop[/i]
Vint.ee meeskond on tänaseks viinud uuele platvormile 10 mängu: Sudoku, Lines Of Action, erinevad kabe- ja gomokutüübid.

Uus platvorm tähendab seda, et enam ei ole vaja arvutisse installitud javat vaid mängimiseks on lihtsalt vaja uuemat veebibrauserit: Firefox 11+, Chrome 14+, Opera 12.10+, Safari 6+ või Internet Explorer 10+.

Uue platvormi põhiliseks eeliseks on see, et mängud töötavad kõikidel seadmetel (nutitelefonid, tahvelarvutid - kõikjal, kus töötavad ülalnimetatud brauserid).

Seega on nüüdsest võimalik lahendada päevasudokusid või osaleda turniiridel, istudes kasvõi metsas kännu otsas - peaasi et seal leviks mobiilne internet ja teil oleks nutitelefon.

Suve lõpuks viime uuele platvormile ka male, sügisel / aasta lõpuks kõik ülejäänud vint.ee mängud.

Ootame tagasisidet uue keskkonna osas!
[/quote]

MeikopVint.ee asutaja 2013-07-04T21:56:01+03:00
[i]postitas babahh[/i]
Mnjah , tundub, et minu mängud on mängitud......kuna läpakas on töö oma , ei lase midagi uut installida!!:-)) Aga edu Kõigile kes saavad!!

Kuidas sa siis uusi java versioone installida said?
jaanusVint.ee asutaja 2013-07-04T22:10:34+03:00
[i]postitas babahh[/i]

Proovi "kaasaskantavat" Firefox'i, see ei vaja tavapärast installi: http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable

Mul endal ei ole sellist arvutit, kus installimine keelatud, seega proovida ei saa aga see Firefox on just mõeldud sellises situatsioonis kasutamiseks.
babahh 2013-07-04T22:51:00+03:00
Olid sees, need Javad, ei ole ise midagi siia installinud..
babahh 2013-07-04T22:51:54+03:00
Ok , proovin!!:-) Tänud!!

[i]postitas jaanus[/i]
[quote][i]postitas babahh[/i]
[/quote]
Proovi "kaasaskantavat" Firefox'i, see ei vaja tavapärast installi: http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable

Mul endal ei ole sellist arvutit, kus installimine keelatud, seega proovida ei saa aga see Firefox on just mõeldud sellises situatsioonis kasutamiseks.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele