Kui lähen kabe, või sudoku peale, tuleb ette tekst loon ühendust mänguserveriga. Olen oodanud päris kaua, aga edasi ei muutu midagi. Kahju. Minu jaoks on ilmselt sügiseks Vindis mängimine lõppenud.
Vint.ee 2.0 - mängi vindis oma mobiili- või tahvelarvutiga!
Loetud 278 kasutaja poolt
[i]postitas Liidia[/i]
Kui lähen kabe, või sudoku peale, tuleb ette tekst loon ühendust mänguserveriga. Olen oodanud päris kaua, aga edasi ei muutu midagi. Kahju. Minu jaoks on ilmselt sügiseks Vindis mängimine lõppenud.
Kas sa oskad öelda oma brauseri margi ja versiooni?
Kui sa navigeeriksid sellele lehele: http://fmbip.com/, siis seal on üsna üleval alampealkiri "Your Browser", mille all on välja toodud su brauseri mark ja versioon.
Leidsime ja parandasime ka vea, kus ei näitanud veateadet, kui mittetoetatud brauseriga uut klienti vaatad.
Leidsime ja parandasime ka vea, kus ei näitanud veateadet, kui mittetoetatud brauseriga uut klienti vaatad.
Microsoft Internet Explorer 8
Kui sa nüüd sudoku peale lähed sisi tuleb ette tekstiga aken. Loe see läbi ja siis vajuta Internet Explorer 10+ nupule!
Mul on XP, sellele 10+ ei saa
Sel juhul on ainsaks võimaluseks tõmmata endale kas Firefox, Chrome või Opera.
Internet Explorer 8 on juba üsna aegunud brauser ja ma soovitan ikka soojalt see mõne neist eelnevatest vastu vahetada. Saad endale tänapäevase brauseri ja võimaluse uues Vindi mänguruumis mängida. Puhta plussid kõik.
Internet Explorer 8 on juba üsna aegunud brauser ja ma soovitan ikka soojalt see mõne neist eelnevatest vastu vahetada. Saad endale tänapäevase brauseri ja võimaluse uues Vindi mänguruumis mängida. Puhta plussid kõik.
Mul on Windows XP, täielik uunikum, rohkem kui verioon 8 ei võimalda, kahjuks. Mängin niikaua kui saan. Mulle meeldis.
kas te oma uuendustega liialt ei torma, nagu puhkeruumi arutlustest loen, paljudel puudub võimalus nüüd Vintis oma lemmikmänge mängid. On see tõesti nii hädavajalik, kas mõlemaid variante ei saa jätta, vana ja uus?
Me ei torma uuendustega kuna:
Rohkem on inimesi, kellel ei tööta java appletid kui neid, kes ei taha/oska endale uuemat veebibrauserit installida.
Rohkem on inimesi, kellel ei tööta java appletid kui neid, kes ei taha/oska endale uuemat veebibrauserit installida.