Nonii, panen ka siis vähe tagasisidet ja mõned putukad (ehk bugid jne) välja.
Mängisime just Raunoga sudokut arvuteid kasutades ja kõik toimis enam-vähem normaalselt, kuni tekkis jama, mille täpset põhjust ei oska öelda, aga kuna varem seda juhtund pole, siis eeldan, et tegu on Vint.ee 2.0-i (või öise uuenduse) koodiga seonduva veaga!
Asi oli nii, et lahendasime rõõmsalt 6 tükki ära (Rauno oli sel hetkel 4-2 peal), aga pärast seda enam uut duelli alustada võimalik polnd. Nimelt võisin ma Raunole väljakutse esitada ja ta võis selle vastu võtta (klikkides jaatavat nuppu), aga selle tulemusena esmapilgul midagi ei juhtunud. Sama toimus ka vastupidises olukorras, kui ta mulle väljakutse esitas. Täpsuse huvides mainin, et proovisime siis teha kerge erikujulise 6-e duelli. Mõlemad värskendasime ka brauserikaarti (tabi), millest kasu polnd ja jututoa sõnumid läksid ning tulid ilusti kohale, nii et netiühendusega suuri probleeme ei tundunud olevat (pingi Vint enam ei näita).
Hiljem vaatasin, et need duellid on profiilis mängude all olemas ja mõlema tulemuseks ning käikude arvuks on 0, ajalahter on tühi ( http://www.vint.ee/index.php?module_action=Games-user_games&Gamesuser_id=20349&Gamesgame_type=9&Gamesgame_sub_type=1&opponent=26175 ).
Enne seda märkasin duellitades ka sellist imelikku putukat: jätsin ühe sudoku (kerge 9) pärast duelli lõppu avatuks ja tegin järgmise duelli (keskmise 9), pärast selle lahendamist valisin eelmisena lahendatud kerge 9 akna ja kõik numbrid, mis ma keskmises olin sisestanud, läksid kerge täidetavatesse (mis pole lahendamise alguses täidetud) ruutudesse, nagu keegi oleks teinud automaatse copy-paste'i. Väga kahtlane värk!
Veidi tagasisidet mobiilse versiooni kohta. Pärast seda, kui see numbrilaud lisati, olen vaid korra seda proovind, aga põhjusega. Lahendamine on nüüd võimalik, aga minu seadme puhul suht mõttetu, kuna normaalse aja tegemine pole võimalik. Asi siis selles, et kuna mu puutetundlik ekraan on 3-tolline ja resoga 240x320, siis pean ma sudokulauda täiega zoomima, aga see numbrilaud on paremal pool ja jääb ekraanilt välja. Selle tulemusena pean ma numbrite sisestamiseks liikuma paremale ja siis jälle vasakule, et vaadata järgmist kohta, kuhu sisestada jne. Kerges 6x6-s nt sain kirja tulemuse 1:57, kui arvutis on mu isiklik rekord 0:15 ja keskmine aeg 0:33. 9x9-s on asi veel hullem, sest see mahub veelgi halvemini ekraanile.
Ettepanek probleemi lahendamiseks: pooleldi läbipaistev hõljuv numbrilaud sudoku kohal. Selle heaks näiteks on genina.com-i androidi sudoku mäng. Sellel on erinevad seadistused, aga ise kasutan sellist varianti, et valin ruudu, kuhu numbrit sisestada tahan, siis ilmub poolläbipaistev numbrilaud, klikin numbrit ja see kaob ning number sisestatakse. Antud mängus töötab see väga hästi ja näiteks kerge 9x9 rekord on mul seal 1:45, mis näitab, et eriti kiirust ei kaota. Ma ei tea, kas see oleks siin võimalik, aga lihtsalt tõin ta välja. Ja väga võimalik, et suurema ekraaniga seadmetel töötab praegune versioon okeilt, nii et kuidas-kellelegi vast...
Vint.ee 2.0 - mängi vindis oma mobiili- või tahvelarvutiga!
Loetud 278 kasutaja poolt
Kas sa kabet ka oled mobiili või tahvelarvutiga proovinud?
Ei, aga gomokut olen ja see töötas normaalselt.
Nii, nüüd oli valdekoga sama jama, ta võttis väljakutse vastu, aga see väljakutse aken kadus, kuid duell ei alanud. Samuti ei olevat ta mõnel korral väljakutset kätte saand. Sel korral kasutasime keskmist erikujulist 6x6-t.
Kõige pealt tegime tavalist keskmist 6x6-t ning see töötas.
Kõige pealt tegime tavalist keskmist 6x6-t ning see töötas.
palun proovi kabet ka mobiili või tahvelarvutiga
A kui küsida võib, siis miks, Liidia?
esiteks on pilt pisike, zuumides kogu lauda ei näe. Hiirt ei ole, aega võtab, pilt kaob, tuleb vale pilt ette, jama palju.
Liidia, kas sul on võimalik natuke täpsemalt teada anda, mis katki on? Proovisin just kabet tahvli peal ja kõik toimis nii nagu tavaarvutiski.
Tundub et hetkel ei saa ühtegi erikujulise duelli teha, teised duellid peaksid toimima.
Jah, märkasin enne sama, mida Meikopki, sest proovisin Raunoga ka kõiki teisi erikujuliste duelle.
Samuti esines see viga, kus ühe lahendatud sudoku numbrid kanduvad teisele varem lahendatule ümber, uuesti.
Olgu, aga kas sa arvad, et minu proovimine aitaks asja paremaks muuta?
Samuti esines see viga, kus ühe lahendatud sudoku numbrid kanduvad teisele varem lahendatule ümber, uuesti.
[i]postitas Liidia[/i]
esiteks on pilt pisike, zuumides kogu lauda ei näe. Hiirt ei ole, aega võtab, pilt kaob, tuleb vale pilt ette, jama palju.
Olgu, aga kas sa arvad, et minu proovimine aitaks asja paremaks muuta?