Vint.ee 2.0 - mängi vindis oma mobiili- või tahvelarvutiga!
Loetud 278 kasutaja poolt
Las ta olla, mina olen vist ainuke, kes ei saa uue süsteemiga hakkama. Vana arvuti on vana, ei saa enam mahtu lisada. Kellegi tahvelarvutit proovisin, klaviatuur oli, pilt oli, aga kiri oli pisike. Zuumisin, siis oli pilt poolik. Tundlik oli, puudutad natuke valesti, pilt lendas eest ära. Ma olen arvestanud, et sügisest Vintis vabal ajal olla ei saa. Loeme teema lõppenuks, ma olen Teid isegi palju tülitanud.
Liidia, ma olen tavakasutajana suht neutraalne ja saan aru, et mobiilne versioon ei tööta veel ideaalselt ning kaasa ei aita ka väikse ekraaniga seadmed. Aga point on selles, et ikkagi on parem, kui see mobiilne versioon üldse olemas on (kuigi ma sudokutajana praegu teda küll ei kasuta), ükskõik, milline ta ka poleks, selmet on võimalik mängida ainult arvutis; arvutis mängimine võimalus pole ju uue versiooni tulekuga üldiselt halvenenud! (kui välja jätta mõned probleemid sudokuduellidel ja turniiridel ning muud väiksemad jamad)
Veidi konstruktiivset kriitikat...
Mainisin eile kahte sudokuduellidega seonduvat probleemi.
Tundub, et 1. neist on parandatud ja erikujuliste duelle saab nüüd normaalselt teha (kuigi olen vaid kerget e 6-t proovind).
Samas 2. probleem, kus lõppenud duellide ruudustikku tekivad automaatselt teiste sudokude numbrid või muutub sudokulaud täitsa vääraks, eksisteerib endiselt. Et asi selgemaks teha, lisan ka 3 ekraanitõmmist.
Kuidas probleemi taas esile tuua?
1) Tee 1 suvaline sudokuduell ja pärast selle lõppemist jäta selle kaart (tab) avatuks (ehk ära sulge x-ist);
2) Tee veel 1 duell (või rohkem);
3) Mine tagasi 1. (või ükskõik millise eelmise, kui lahendatud on üle 2-e) duelli aknale;
4) Kliki sudokulaual suvalist ruutu, kuhu numbrit sisestada;
5) Voila!
Märkuseks veel, et kasutan hetkel Opera brauserit.
Mainisin eile kahte sudokuduellidega seonduvat probleemi.
Tundub, et 1. neist on parandatud ja erikujuliste duelle saab nüüd normaalselt teha (kuigi olen vaid kerget e 6-t proovind).
Samas 2. probleem, kus lõppenud duellide ruudustikku tekivad automaatselt teiste sudokude numbrid või muutub sudokulaud täitsa vääraks, eksisteerib endiselt. Et asi selgemaks teha, lisan ka 3 ekraanitõmmist.
Kuidas probleemi taas esile tuua?
1) Tee 1 suvaline sudokuduell ja pärast selle lõppemist jäta selle kaart (tab) avatuks (ehk ära sulge x-ist);
2) Tee veel 1 duell (või rohkem);
3) Mine tagasi 1. (või ükskõik millise eelmise, kui lahendatud on üle 2-e) duelli aknale;
4) Kliki sudokulaual suvalist ruutu, kuhu numbrit sisestada;
5) Voila!
Märkuseks veel, et kasutan hetkel Opera brauserit.

Panime just viimase versiooni üles - nüüd on ka male vint2.0 keskkonnas.
Sudokuturniiridel olid probleemid, leidsime vead ning homme vaatame, kas saime turniirid korda.
PS! Kes on viimaste päevade sudokuturniiridel reitingut palju kaotanud / võitnud ja tahab seisu taastada, võtke meiega ühendust!
Sudokuturniiridel olid probleemid, leidsime vead ning homme vaatame, kas saime turniirid korda.
PS! Kes on viimaste päevade sudokuturniiridel reitingut palju kaotanud / võitnud ja tahab seisu taastada, võtke meiega ühendust!
ma olin harjunud males laua ja nuppude värvi valima. nüüd harjunud valikut nr.2 enam pole või ma ei leidnud. üks variant, raske sellega seisu jälgida, kaotan aega. halb lugu...
Jah, selle teise valiku teeme ka lähiajal ära
Eile öösel läksid laivi järgmised uuendused:
* Fischeri male parandused
* Sudoku duellide parandused
* Täiendasime turniiride listi - nüüd tekib iga turniiri juurde tuttav turniiriruumi pilt ning on ka võimalus enda sisestatud turniire muuta.
* Fischeri male parandused
* Sudoku duellide parandused
* Täiendasime turniiride listi - nüüd tekib iga turniiri juurde tuttav turniiriruumi pilt ning on ka võimalus enda sisestatud turniire muuta.
Lisatud on seadete aken, kus on võimalik sättida oma eelistuste järgi järgnevad asjad:
* kas mängida heli mängimakutsumisel, mängu algamisel ja siis kui keegi sinuga privaatvestlust alustab;
* kas mängida heli, kui vastane käigu teeb;
* kas mängida heli, kui sul on käimiseks vähem kui 15 sekundit;
* kas kasutaja märgitakse automaatselt hõivatuks igas mänguruumis, kus ta sees on, kui ta mängu alustab või turniiril osaleb.
Seadete akna nupp on suures saalis ning kõik need seaded on vaikimisi peal.
* kas mängida heli mängimakutsumisel, mängu algamisel ja siis kui keegi sinuga privaatvestlust alustab;
* kas mängida heli, kui vastane käigu teeb;
* kas mängida heli, kui sul on käimiseks vähem kui 15 sekundit;
* kas kasutaja märgitakse automaatselt hõivatuks igas mänguruumis, kus ta sees on, kui ta mängu alustab või turniiril osaleb.
Seadete akna nupp on suures saalis ning kõik need seaded on vaikimisi peal.
Alates tänasest on mänguruumides ( va sudoku) näha viimati toimunud mängud ja viimati kommenteeritud huvitavad partiid.
Seega - kui soovid kommenteerida just lõppenud partiid, vajuta mänguruumi all värskenda nuppu ning mäng ilmub nimekirja
Seega - kui soovid kommenteerida just lõppenud partiid, vajuta mänguruumi all värskenda nuppu ning mäng ilmub nimekirja
[i]postitas Meikop[/i]
Või vajuta korduse linki mängu jutuaknas (tekib sinna pärast mängu lõppu).