Tere,
Mul isiklikult on probleem: Postkast on aastate jooksul kilomeetri pikkuseks veninud. Üks võimalus oleks postkast lehekülgedeks jaotada, siis aga tekkis mõte: miks mitte teha nii nagu mujal veebilehtedel: Jutuajamine on muudetud vestluseks. Sul on postkastis iga inimesega üks vestlus, kus sa näed kogu selle inimesega peetud vestluse ajalugu.
Samuti võiks privaatchatis aetud jutt seal kajastuda / salvestuda?
Veel vingem oleks nii, et avades mänguruumis privaatchati akna, kuvatakse sulle ka 10 viimast sõnumit selle inimesega vestlusest...
Muudame suhtlemise mugavamaks!
Mis arvate?
Jutustamisvõimaluste parandamine vindis
Loetud 85 kasutaja poolt
Endal seda probleemi ei ole, 20 kirja viie aastaga :D
aga vestluse mõte pole paha
aga vestluse mõte pole paha
väga hea mõte
Tehtud!
Hetkel veel seda ei teinud et privaatchatti avades 10 viimast sõnumit kuvataks.
Andke teada, kuidas on / mida võiks veel paremaks teha!
Hetkel veel seda ei teinud et privaatchatti avades 10 viimast sõnumit kuvataks.
Andke teada, kuidas on / mida võiks veel paremaks teha!
Mul õnnestus ligi 1000 kirja saata paari minuti jooksul :D
Iseendale saab ka sõnumeid (kirju) saata, WHY?
Iseendale saab ka sõnumeid (kirju) saata, WHY?
Tuhandeid kirje said ka vana süsteemiga saata: Igal spämmimisel on omad tagajärjed - tavaliselt kõnekeeld, lootusetu kasutaja puhul kasutajakonto sulgemine.
Endale saatmine on neile, kellele keegi teine midagi ei kirjuta:)
Endale saatmine on neile, kellele keegi teine midagi ei kirjuta:)
Mu point oli pigem selles, et asi on konseptuaalselt katki.
Näiteks sõnumi saatmisel ma saan klikkida seda nuppu lõpmata palju, lisaks tekib viga Uncaught ReferenceError: replaceURLWithHTMLLinks is not defined
Mis viitab siia:
$("#sendNewMessage").on("click",function() { ... });
Ilus oleks seda alumist asja ka ajaxiga uuendada :D
Ja miks mu sõnumid kadusid kõik? See oligi see sanktsioon?
Inimene kes jagab avalikult infot, mis kontode ja e-posti aadressite alt keegi mängib ja lihtsalt ülbab erinevates kohtades (allever), ei sobi modeks. Oleks minu teha, paneks selle "hälviku" konto kinni.
Näiteks sõnumi saatmisel ma saan klikkida seda nuppu lõpmata palju, lisaks tekib viga Uncaught ReferenceError: replaceURLWithHTMLLinks is not defined
Mis viitab siia:
$("#sendNewMessage").on("click",function() { ... });
Ilus oleks seda alumist asja ka ajaxiga uuendada :D
Ja miks mu sõnumid kadusid kõik? See oligi see sanktsioon?
Inimene kes jagab avalikult infot, mis kontode ja e-posti aadressite alt keegi mängib ja lihtsalt ülbab erinevates kohtades (allever), ei sobi modeks. Oleks minu teha, paneks selle "hälviku" konto kinni.
* Tänud veast teatamast (replaceURLWithHTMLLinks). Nüüd võiks korras olla
* "Ilus oleks seda alumist asja ka ajaxiga uuendada" - kuna vestlused võivad aja jooksul pikaks venida, ei ole mõtet ühe rea lisamise pärast baasist 100 / 1000 rida uuesti küsida
* "Ja miks mu sõnumid kadusid kõik?" - jah ma ei viitsinud süveneda, keda ja kui palju sa spämmisid
* allever ei ole moderaator juba vähemalt aasta
* "Ilus oleks seda alumist asja ka ajaxiga uuendada" - kuna vestlused võivad aja jooksul pikaks venida, ei ole mõtet ühe rea lisamise pärast baasist 100 / 1000 rida uuesti küsida
* "Ja miks mu sõnumid kadusid kõik?" - jah ma ei viitsinud süveneda, keda ja kui palju sa spämmisid
* allever ei ole moderaator juba vähemalt aasta
A teeks nüüd disaini ka korda?
Kui kellegil teisel neid probleeme tõesti ei esine, mis mul hetkel arvutis 1600x900'ga ja igas lehitsejas, siis ma võin mingi aeg seda asja lähemalt uurida ja oma lahenduse pakkuda.
Kui kellegil teisel neid probleeme tõesti ei esine, mis mul hetkel arvutis 1600x900'ga ja igas lehitsejas, siis ma võin mingi aeg seda asja lähemalt uurida ja oma lahenduse pakkuda.
Abi on alati teretulnud!