Minu viimased mängud

Loetud 62 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2014-10-08T09:39:16+03:00
Nüüd on mänguruumi all võimalik vaadata ka enda viimaseid mänge selles mängutüübis.

Ühtlasi muutsime veidi paremaks info kuvamist mänguruumi all - enam ei ole nelja pikka tabelit üksteise järel vaid tabelid avanevad (ja uuenevad) klikkides vataval lingil.
Rose 2014-10-08T10:49:52+03:00
Mul pole midagi selle vastu, et on võimalus vaadata oma viimaseid mänge, küll aga ei meeldi mulle uus info kuvamine mänguruumides.
Mulle meeldib mänguruumi sisenedes näha kohe peamist infot. Minu jaoks on mugavam natuke lehte allapoole kerida, kui pidevalt klikkida ja avada erinevaid tabeleid.

Veel arusaamatum on minu jaoks Duubeldamise ruum. Päeva edetabelid on vist ainult duubeldamises ja sudokudes. Sudokudes on kõik sisenemisel kenasti näha, aga duubeldamises kliki, et näha, kes on sel päeval mänginud ja mis on parimad tulemused. Hea oli seda infot näha kohe mänguruumi sisenedes. Sisenesin, nägin koheselt tulemusi ja asusin mängima.
Siiski, igas halvas on ka midagi head. Seni duubeldamisele kulunud ajaga saab nüüd midagi targemat ette võtta :)
raidop 2014-10-08T16:27:44+03:00
Sudokuruum on taas väga hea,tabel+päevakad.See mis enne oli,oli haige kerimine,et päevakaid näha.
Duubeldamisruumiga sama lugu.Võiks edetabel ja see parimate tulemuste tabel kohe järgi tulla.Oleks Rose ka rahul ma arvan..
MeikopVint.ee asutaja 2014-10-08T19:44:23+03:00
Nüüd on duubelda ruumiga asi korras
Rose 2014-10-10T06:23:33+03:00
Aitäh, Raidop, tabasid täpselt ära, mida silmas pidasin ja tänud Meikopile teostuse eest.

Lisaks veel seda, et "Minu viimased mängud" on igati asjalik koond. Eriti hea abimees olukorras, kus tekib vajadus mingi konkreetse mängu järelvaatamiseks. Sel juhul on võrreldes varasemaga seda oluliselt lihtsam ja loogilisem leida.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele