Sasku ja sohk

Loetud 108 kasutaja poolt

rabapalm 2016-02-11T11:28:15+02:00
Mingi nädal aega süüdistati mind ( meie paari) sasku mängimise partii poole peal, et kasutan mingit abi või, et nii ei ole võimalik ilma sohki tegemata kokku mängida. Täpselt küll seisu või käike ei mäleta, aga umbes nii: W käib masti klibaka , minu paarimees N paneb teise masti 10, E käib mastipõhise ässa , mina (S) löön trumbi ässaga. E siis hakkaski kisama. Samas oli trump minu tehtud ja see polnud avakäik. Minu paarimees riskis lihtsalt, et mina pean ikkagi midagi lööma jne jne.
Nüüd juba teine nädal mängitud ja endalgi tekkib vahel kahtlusi, et mõned mängijad, kellest on aru saada, et matsu ei jaga , teevad äkki keset jaotusi üllatavalt häid käike.
Ilmselt kõige lihtsam variant oleks paarimehega priva lahti hoida ja sinna jõuaks ilmselt ilma kahtlust äratamata kiirsoovitusi jagada küll, isegi trumbi tegemise aegu. Ise pole proovinud, aga kui selline asi võimalik, siis peaks küll nii seadistama, et mängu ajal privada ( vähemalt siis mängus osalejatega) ei saaks!
gauss 2016-02-11T12:53:06+02:00
Võiks saada mänge kordusest järgi vaadata.
Heade mängijate puhul on käike võimalik loogiliselt põhjendada.
Kui aga ühe mängija puhul on palju ebaloogilisi käike, mis alati töötavad, siis see võiks küll kahtlust äratada.

Samuti on kordused hea viis parematelt mängijatelt õppimiseks -- eriti turniiridel, kus mängitakse samu jaotuseid.
bacco 2016-02-11T13:50:05+02:00
Mul tekib küsimus:miks aega ei võiks võimalus olla ka 10(8) sekki panna,kindla käigu korral tehakse kohe aga vahel kahtlase korral kasutatakse kogu 30 ära,järelikult ei ole ühenduse viga???Samas mäng ka õnnega pooleks ,kuna pole mingi pro siis riskin pidevalt kaotada pole ju midagi.Samas on need kes kokku mängivad kuidagi imelikud,kiiksuga-lihtsalt luuserid.
rabapalm 2016-02-12T16:03:46+02:00
Mulle see 30 sekki meeldib; ei jõua küll WC-s käia, aga mingite toimingute jaoks, seoses töö vms . asjadega vajalik. Samas on siin teemasid olnud tuhandes, et mõni mees kasutab iga käigu kogu aja ja ise samal ajal tegutseb muudel saitidel. Teatud aja möödudes tulevad need nimed välja ja antakse ka jututuppa teada- siis juba mängija enda risk, kas läheb taolise venna lauda või võtab teda mängima. N.ö JOKK-i mehed sõelutakse välja nagunii.. Bacco jutus ka iva, sest need "kiiksuga" vennad võivad ju istuda kasvõi oma läpakatega ühes korteris ja igasugu trikke teha :p Selle vastu tõesti ei saa ükski reegel...

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele