Sasku laud
Loetud 129 kasutaja poolt
Võiks ikka koguaeg mängida saada sasku lauas mitte 3 mängu 24h jooksul see jääb liiga väheks mis te arvate kaasmaalased andke märku kes on selle poolt ,et saaks ikka koguaeg lauas mängida?
Kinopilet võiks ka tasuta olla. Saaks päev läbi kinos käia.
[i]postitas Meikop[/i]
õige kah, maksad, siis mängid ! Eks meie noortel pole raha või viitsimist.
[i]postitas Meikop[/i]
sina saad kinos käia kõvasti oma vipi rahadega...
Mul on selle rahaga palju paremat teha. Näiteks oma kolmele väiksele lapsele süüa osta.
Miks ma peaks siin maksma kui on mängukohti kus saab tasuta ja rahvast käib üle maailma.
Ei peagi:) VIP staatus on vabatahtlik - neile, kes saavad aru, et kõik need mängud ei ole iseenesest tekkinud ja soovivad ka tulevikus mängida siin mänge, mida mujal mängida ei ole võimalik.
Võid ju proovida Saskut, Bismarcki või 4-kesi perekidnoid mujal internetis mängida;)
PS! Ka vindis saab ju tasuta mängida.
Võid ju proovida Saskut, Bismarcki või 4-kesi perekidnoid mujal internetis mängida;)
Ma mängin siis teisi kaardimänge ei pea neid mängima.
[i]postitas Meikop[/i]
Ei peagi:) VIP staatus on vabatahtlik - neile, kes saavad aru, et kõik need mängud ei ole iseenesest tekkinud ja soovivad ka tulevikus mängida siin mänge, mida mujal mängida ei ole võimalik.
hullult palju saab mängida 3 mängu tasuta ülejäänu eest maksa 6 eurot
Nüüd ju tõstetud VIP staatuse hinda ka. Pane VIP staatuse kuuhinnaks 3 EUR-i ja ostaks palju rohkem inimesi selle staatuse, aga vaja lajatada kirves hind ette. Ma ei ole nõus maksma VIP staatuse eest rohkem kui oma mobiilside + interneti kuuaja paketist. Siin sellekohta nurinat palju aga juhtimine käib tangu Tallinna linnas.