Vint.ee ametlikud vene kabe ja maleturniirid

Loetud 128 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2009-05-01T16:06:26+03:00
Alates maikuust hakkavad vint.ee kõige populaarsemate lauamängude (vene kabe ja male) turniirid toimuma pühapäeva õhtuti kell 20:00.
Turniirid toimuvad üle nädala, kuid et kasutajad saaksid iga nädal oma lemmikmängu mängida, korraldab vint pühapäeva õhtuti neis mängudes ka osalustasudega turniire.

Täpsemat infot näete turniiride lehel!

Head mängimist,
Vint.ee meeskond
alleverModeraator 2009-05-02T20:47:15+03:00
VV-gomoku turniirid on palju populaarsemad olnud kui male turniirid, miks gomoku välja jäeti pühapäevast?
Saaretalu 2009-05-03T07:18:15+03:00
Anna andeks , aga malet ja värvivahetusega gomokut ei saa nagu mittekuidagi võrrelda.
Eestis on palju häid maletreenereid, kes tegelevad kõik noortega, et eestlaste seast kerkikiks jällegi mõni - Keres,Ehlvest,Oll,Külaots.
Ja neil noortel on võimalik siin vindis teooria-avanguid edukalt praktikas katsetada.
Edu Teile pühapäeva õhtuste male ja vene kabe turniiride korraldamises - vindi meeskond !
MeikopVint.ee asutaja 2009-05-03T07:50:48+03:00
Jah - Saaretalu vastas põhimõtteliselt ära:
Kuigi male on gomokust Eestis 10 korda populaarsem, ei kajastunud see vindi turniiri osavõtjate arvudes - arvasime, et ju siis on probleem turniiride toimumise ajas ning eraldasime malele ja vene kabele kõige populaarsema aja nädalas - pühapäeva õhtu.

TiiT 2009-05-03T08:54:37+03:00
Nüüd ma küll hakkan kaitsma alleveri. Saaretalu kommentaar oli äärmiselt kohatu!! Keres, Ehlvest, Oll, Külaots - kõvad mehed, aga keegi neist pole kaugeltki võrreldav Ando Meriteega kes on mitmekordne Renju maailmameister ja kes võitis sajandi matši Shigeru Nakamura vastu 3,5:2,5 samuti on meil Tunnet Taimla, kes on samuti tulnud maailmameistriks Renjus. Ärgem unustagem Aivo Olli, kes on tulnud Euroopa meistriks.
Ja mis puutub noortesse, siis meil on ka noori, kes pürivad Meriteedeks ja Taimlateks. Üks noormees nimega Martin Hõbemägi on tulnud isegi maailmameistriks alla 12 aastaste arvestuses (2008). Ja neid noori on päris palju kes tegelevad sellega, ja samuti on võimalik neil siin vindis õppida teooria-avanguid.
Kokkuvõtteks, härrased, Eesti on väga kõva Renjuriik ja vägagi maailmakaardil. Ja tegemist on väga keeruka mänguga pealekauba.

Märkus: Jutt käis VV gomoku turniiridest, aga mina rääkisin Renjust. Tegin seda meelega, kuna need 2 mängu on väga sarnased. Olen käinud Renju turniiridel, kus mõned lauad mängivad gomokut, kuna Renju on natuke keerukas algajamate jaoks.

Ja tegelikult põhjus on tõesti see mis meikop ütles, et ilmselt maletajatele ehk ei sobi see laupäevaõhtune aeg. Neid ilmselt tuleks palju rohkem kohale. tean ka isiklikult mitut isikut, kellele tihtipeale laupäeva õhtu lihtsalt ei sobi.

Aga kui huvi siiski jätkub ja veel kasutajaid tuleb selle murega, siis võib ja miskit ette ka võtta.
Pealegi gomoku-renju turniirid on suhteliselt tihedama intervalliga, kui seni kabe ja male olid. Ehk on ka selles pisike põhjus, miks me nad eraldi tõstsime.

Loodan et kõik noppisid siit kommentaarist omale vajaliku,
TiiT

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele