Online ristsõnad vindis

被316名用户阅读

oppachan 2016-06-11T16:59:33+03:00
Lihtsalt uitmõte, aga võib-olla saaks punktide raskusastet ka jooksvalt kasutajate lahendusstiili pealt arvutada. Muudel mängudel juba salvestatakse viimased käigud, nii et poleks probleemi seda ka ristsõnade puhul teha. Saaks jälgida, kas viimased sisestatud tähed pakkusid mõnele vihjele lahenduse nii, et see sai täidetud täies ulatuses. Seejärel vaadata, mitu tähte oli selles vastuses juba enne olemas - st, kui palju oli varem ristuvaid täies ulatuses täidetud muid lahendusi ristuvas suunas jooksvatele vihjetele. Raskusaste salvestada jagatisena (varem olemas olnud muude juba täidetud ristuvate lahendussõnadega ühiste tähtede arv) / (lahendussõna kogupikkus) vastava vihje-lahendus paari külge ja edaspidi, kui ka teised kasutajad muudes ristsõnades sama vihje-lahendus paari täidavad, hakata võtma kõigi nende tulemuste aritmeetilist keskmist.

Maakeeli oleks asja loogika mõistagi selles, et need vihjed, mille lahendaja suudab otsast lõpuni ilma olemasolevate tähtedeta täis kirjutada, on lihtsamad, samas kui vihjed, mille ära arvamiseks läheb vaja tähti ristuvatest lahendustest, on raskemad.
kämby 2016-06-13T07:52:57+03:00
mõtlen siin et ristsõnad on ju ka kõva mõttemäng nagu male ja kabe näiteks.aga seal sa ei pääse isegi lähedale kui vip pole.kas seal ei võiks olla näiteks päeva ristsöna või midagi sellist nagu on sudokus...see arendaks palju rohkem kui näiteks 1 male partii...ma ei taha ega nõua midagi lihtsalt mõte tekkis ei taha jälle mingit dialoogi meikopiga et aita koostada ristsõnu 1tund ja vip staatus olemas ja lahenda nii palju kui kulub.minul pole sellist aega et hakkan ristsönu koostama .küll ma vip staatuse osta jõuan kui tahan.teen parem siin tunni tööd ja 2 kuud vip staatust olemas. mul isegi krediiti ka on.kui tahan vipiks hakata küll siis hakkan.ei jõua oma tasuta mängegi ära mängida,lihtsalt ei viitsi aega raisata muudki teha...
MrQb 2016-06-13T10:56:04+03:00
küsimuste raskusastme koha pealt: käis endalgi läbi mõte, et kui peab just sõna raskusastet hindama, siis ehk oleks pigem oppachani loogika õigemgi. Muidugi on nende sõnadega selline lugu, et (nagu mõnigi ehk on märganud), ristsõnas on nad risti teiste sõnadega ja seetõttu võib "raskem" sõna välja tulla ka siis, kui ristub lihtsamate sõnadega (et võta siis kinni, kas lahendaja teadis, et on selline pisike ameerika ahven nagu darter või teadis neid 6 sõna, mis darteriga risti käisid).

Nii et teisiti on see raskuse hindamine tiba meelevaldne, aga teisest küljest, ega midagi ka plahvata, kui kellegi jaoks on lihtne raske ja vastupidi.

Seda aga kindlasti, et näiteks linn Euroopas - > Dublin pole mingi "lihtne" asi ja seda mitte põhjusel, et keegi Dublinit ei teaks, vaid sellepärast, et linnu Euroopas, kuue tähega on ehk tuhandetes. Isegi pealinn Euroopas, kuue tähega ja 5 täht I ei pruugi olla Dublin, vaid Pariis, Madrid, või moodsamalt kirjutatud Berlin, või pagan teab, äkki midagi veel.
Samamoodi pole ka naisenimi -> Rita ka mingi lihtne küsimus.
Selles mõttes võiksite arvestada seda, kas küsimus vastus on üksühesed (Jeemeni pealinn->Sanaa (Sana on vanem kirjaviis), mõne võimalusega ilmakaar (ida, loe) või siis on võimalusi igavene pinu (2 tähega noodid, mehe-naisenimed).
MeikopVint.ee创建者 2016-06-14T00:47:24+03:00
Tänasest saavad kõik vint.ee kasutajad ristsõnade lahendamist proovida. Vigadest palun teada anda siinsamas foorumis.
MrQb 2016-06-14T11:08:09+03:00
proovisin ära. Muidu oli lihtsa sõnaga, ja mina koperdasin ajaliselt vaarikasordi otsa, mida ma tõesti ei tea ja kuna ta ristus ka küsimusega "vokaal", siis niisama välja ka ta ei tulnud.

Oli üks apsakas - ma kahtlen, kas KTM autosid on olemas, ta toodab ikka häid krossimootorrattaid enamasti.

Ja oli üks asi, mis mind isiklikult segas: teistel sarnastel programmikestel on vastuste kirjutamisel ka suund, nii et ei pea pärast iga tähe kirjutamist järgmist ruutu vajutama. ka siin võiks saada rahulikult kirjutada ja mingi klahviga nt noolega või tab-iga vajadusel suunda muuta.

Veel on mu arvates üks mõeldav võimalus, et teha võistlus ligilähedasemaks ka tegelikkusele. Praegu ilmselt tulemust (aega) enne kirja ei saa, kui kõik õiged tähed sees?

Muidu on üldiselt kombeks nii, et lahendaja lõpetab endale sobival ajal ja siis saadakse kiirusepunkte, ja arvestatakse punkte maha täitmata ja valesti täidetud ruutude eest.
MeikopVint.ee创建者 2016-06-14T11:21:16+03:00
KTM parandatud

Sisestamist mõtlen veidi.

Vint.ee online turniiridel võidab see, kes esimesena kõik õiged tähed sisestab.
MrQb 2016-06-14T11:35:11+03:00
ma proovisin kaht ristsõna ja mõlemad taandusid ajaliselt ühe sõna väljamõtlemisele-läbiproovimisele.
Üks oli vaarikasort ja teine õunasort ning mõlemal juhul ristusid nendega küsimused, kus oli väga palju võimalusi erinevaid tähti kirjutada (vokaal, hüüdsõna, asesõna)

Aga samas võib seda ka muidugi vint-ristsõna (huvitavaks) omapäraks pidada ning kindlasti lisab see juhuslikkusemomenti/ettearvamatust.
MeikopVint.ee创建者 2016-06-14T12:41:58+03:00
Jah, sinna läheb veel kaua aega, enne kui generaatorile õpetada saab, milliseid vastuseid risti võiks panna, milliseid mitte.

Muuseas - kas kuskil maailmas on online(reaalaja) ristsõnade turniire toimunud?
MeikopVint.ee创建者 2016-06-25T09:21:23+03:00
Mõningad uuenused:
1) hetkel saab lahendada juba 13x10 ristsõna. Turniiridel on endiselt 13x8 ristsõnad

2) Tagasi on jututoa aken mängulaua all

3) Nüüd on korras ka lahendatud ristsõnade arv edetabelis
MeikopVint.ee创建者 2016-06-26T01:27:39+03:00
Tänasest saab ristsõnade mänguruumis valida enne lahendamist ka ristsõnade suuruse, ühtlasi saab ka keelata pealtvaatajaid.

Valikus on 8x8, 10x10 ja 13x10 suuruses ristsõnad.

Turniiridel on 1. voorus 8x8, viimases voorus 13x10 ja vahepealsetes 10x10 ristsõnad.

Head lahendamist!

发表回复

这个功能只针对已验证的或VIP用户