Eesti parim kaardimängija 2017!
Loetud 133 kasutaja poolt
Pole vaja ju kellelegi turja karata. Hea, kui korraldatakse midagi. Enamasti vinguvad inimesed, kes ise midagi korraldada ei taha. Meikop vastas ilusti ära miks võrdsetele tasemetele ei viida. Tehakse varikontosi jne... siis veel ettepanek, et kõigiga peab mängima (Ansipi tsitaat oleks sobilik)... Tehtaks varikontosi, teatud mängijaid põhja lasta. Natukenegi tänulikust, et on olemas koht, kus saab aega veeta - keegi ei sunni turniiril osalema, võib ju alati ignoreerida.
asi lihtne 3 mängus mängib igauks enda eest pole probleemi saskus muidugi on.... kui see mäng asendada teise mänguga on probleem lahendatud ...ja uhtlasi kaob sobi tegemine ära....mängijal kellel on 4 kontot saskus punaseks aetud juba siis vöib juhtuda selline lugu et mitu auhinda vöib minna samale kasutajale..minu arvamus et niikaua kui me ei suuda tökestada sobi tegijaid pole öige seda mängu vöistlustel kasutada...ja asendada möne muu mänguga.muidugi kuuned sinna ka ei sobi ...
kamby - sa juba mitmendat postitust väidad, et sasku mängijad teevad sobi. Miks sa nii arvad? Minul puuduvad igasugused faktid, et sobitegemine toimuks. Paarilise saad sa juhuslikult ja kõrgemate reitingutega lauas on mäng juba nii kiire et seal ei jõua keegi juba puhtalt füüsiliselt sobiga tegeleda.
Mina isiklikult mängisin ausalt oma reitingu kõrgeks - selle 2300 mängu jooksul ei tulnud ükski paariline küsima, mis kaardid mul käes on. Olen ka siin varjunimede alt mõnikord mängimas käinud - sama lugu.
Sasku on Eestis palju populaarsem kaardimäng kui Bismarck või tuhat - see mäng peab ka võistlusel esindatud olema.
Mina isiklikult mängisin ausalt oma reitingu kõrgeks - selle 2300 mängu jooksul ei tulnud ükski paariline küsima, mis kaardid mul käes on. Olen ka siin varjunimede alt mõnikord mängimas käinud - sama lugu.
Sasku on Eestis palju populaarsem kaardimäng kui Bismarck või tuhat - see mäng peab ka võistlusel esindatud olema.
saad ju privas vaadata mis seal toimub.ka minu privast leiad uhtteist huvitavat.miks peab neli kontot olema?? mis sa ise arvad miks?? tundub et on täiesti mormaalne omada varikontot kui sul ka see olemas.ma olen siis tösti ajast maha jäänud....
Minul peab olema sest mõned käituvad teisiti kui minu kasutajanimi mänguruumis näha.
Teistel võib olla kuid kindlasti mitte sobi tegemiseks - kui sul on kindel näide, kes pettusega tegeles, pole probleemi - paneme kontod kinni.
Mitme kasutajanime olemasolu on võimatu takistada. Isegi kui viiksime sisse ID-kaardiga sisselogimise, otsitakse välja vanaemade ja laste ID-kaardid ja mängitakse ikkagi mitme kasutajanimega.
Teistel võib olla kuid kindlasti mitte sobi tegemiseks - kui sul on kindel näide, kes pettusega tegeles, pole probleemi - paneme kontod kinni.
Mitme kasutajanime olemasolu on võimatu takistada. Isegi kui viiksime sisse ID-kaardiga sisselogimise, otsitakse välja vanaemade ja laste ID-kaardid ja mängitakse ikkagi mitme kasutajanimega.
mul neid näited kull aga kui sa privasi isegi vaadata ei saa siis kuidas ma toestan...ninesi muidugi ma ei nimeta...minu eesmärk pole kellegi kontot kinni panna ....lihtsalt olgem ausad.mina tahan omale teha uue konto nåiteks kämby1 hakata 1400 pihta ja vaadata kuhu ma 2 kuu pärast maandun...kasutan ainult seda kontot 2 kuu jooksul siis pärast seda sulgen ise uue konto ja m'ngin kämby kontoga edasi..kas nii saab mul uks ja sama ip aadress ???
Saab ikka
ma vaatasin Wiedemani sõnaraamatus on vitud putsid ja laulurästas tavasõnad
[i]postitas Mets58[/i]
Kuidas see nüüd antud teemasse puutub?
tore see on uhtlasi ka väike eksperiment algusest alustada...siis olen minagi nöus osalema..kui vipiks hakkan kas seal on ka mingi piirang peal palju mänge mängida voin ei mäleta ka täpselt enam vist oli siis kull nati jama?