VIP staatuse hinna muutus 10.03.2018
Loetud 261 kasutaja poolt
60 jah 65
Jep. Nii tõesti oli. Ma juhtisin ka sellele tähelepanu, aga öeldi, et ma eksin, et ennem oli hindade korrigeerimine ja proportsiooni ajamine :D
[i]postitas suurik[/i]
60 ja65
60 ja65
[i]postitas Meikop[/i]
[quote][i]postitas blufar[/i]
Kas see praegune hinnatõus ikka liiast ei ole ?
[/quote]
Ma arvan, et ei ole. Tahtsime hinnad sellisele tasemele tõsta tegelikult juba 2 aastat tagasi. Toona tulime kasutajatele vastu, nüüd muudame hinnad lõpuks ära.
[/quote]
Ma arvan, et ei ole. Tahtsime hinnad sellisele tasemele tõsta tegelikult juba 2 aastat tagasi. Toona tulime kasutajatele vastu, nüüd muudame hinnad lõpuks ära.
Kui võrrelda natuke teiste teenuste hindadega nagu nt mis maksab kuu aja telefoniarve v netiarve, mille kasutus on tihe, võrreldes paljude vindi külastajate mängimise ajaga, siis on see sigakallis
kallis on ümberkaela kinni aga et vipi turna mängu tagasi ei lase see on probleem arvuti mängida tõesti ei oska
[i]postitas vmartin[/i]
[quote][i]postitas Meikop[/i]
[/quote]
[/quote]
Kui võrrelda natuke teiste teenuste hindadega nagu nt mis maksab kuu aja telefoniarve v netiarve, mille kasutus on tihe, võrreldes paljude vindi külastajate mängimise ajaga, siis on see sigakallis
[quote][i]postitas Meikop[/i]
[/quote]
[/quote]
Jajaa.päris kallis tõesti.1kuu võiks maksta mingi 1euro.see oleks norm hind ja siis vippe oleks ka rohkem.
No tõstad,siis tõstad ja hõikad välja,et 95 krediiti kuu.Miks ma siis ei saa osta 9.50 ga,vaid ikka pean ostma 100 krediiti 10.ga :D ?
[i]postitas dotsent[/i]
No tõstad,siis tõstad ja hõikad välja,et 95 krediiti kuu.Miks ma siis ei saa osta 9.50 ga,vaid ikka pean ostma 100 krediiti 10.ga :D ?
See ongi äri :D
Selliselt on meie krediidi ostmise süsteem toiminud juba 2 aastat ja seni probleemi ei ole olnud.
[i]postitas Meikop[/i]
Selliselt on meie krediidi ostmise süsteem toiminud juba 2 aastat ja seni probleemi ei ole olnud.
...Ja mis sellest kasu oleks kui tekitaks probleemi,nagunii teed mis ise tahad .
ja -jaa minu pärast suru aga veel otsa...just sain 71 miinust et nett vedas alt jälle nii päevas 1 korra kaotan lambist...ja nagu vipiks hakkan probleeme pole nagu vip pole mängida ei saa absurd....ma maksan telefini eest sama hinda mul 2000 minutit tasuta internett peale selle...kui 12 euri mäksta siis saad 3000 minutit tasuta pluss nett..1 aprill töuseb vip staatus 15 euri peale...D...minul pole seda vipindust vähemalt praeguse moega kull vaja..