VIP staatuse hinna muutus 10.03.2018
Loetud 261 kasutaja poolt
VIPi üks eelistest ongi netiühenduse katkemise kindlustus. see ei tohiks sulle uudis olla.
[i]postitas blufar[/i]
...Ja mis sellest kasu oleks kui tekitaks probleemi,nagunii teed mis ise tahad .
...Ja mis sellest kasu oleks kui tekitaks probleemi,nagunii teed mis ise tahad .
Mõnikord ma pean 2 aastat ootama enne kui saan teha mida tahan :)
[i]postitas kämby[/i]
ja -jaa minu pärast suru aga veel otsa...just sain 71 miinust et nett vedas alt jälle nii päevas 1 korra kaotan lambist...ja nagu vipiks hakkan probleeme pole nagu vip pole mängida ei saa absurd....ma maksan telefini eest sama hinda mul 2000 minutit tasuta internett peale selle...kui 12 euri mäksta siis saad 3000 minutit tasuta pluss nett..1 aprill töuseb vip staatus 15 euri peale...D...minul pole seda vipindust vähemalt praeguse moega kull vaja..
ja -jaa minu pärast suru aga veel otsa...just sain 71 miinust et nett vedas alt jälle nii päevas 1 korra kaotan lambist...ja nagu vipiks hakkan probleeme pole nagu vip pole mängida ei saa absurd....ma maksan telefini eest sama hinda mul 2000 minutit tasuta internett peale selle...kui 12 euri mäksta siis saad 3000 minutit tasuta pluss nett..1 aprill töuseb vip staatus 15 euri peale...D...minul pole seda vipindust vähemalt praeguse moega kull vaja..
Ma ei saa sellest kisast siin küll aru..juhul kui sa kämby seda netti ja telefoni ei kasuta ja esitatakse arve pistad ka ju kisama,sest sa pole seda teenust kasutanud.Siin seda ju ei ole,kui ei taha,lepi sellega mis antakse kuniks antakse.Ja neid neti ja telefoni pakette on ka erineva hinnaga vastavalt kvaliteedile..
[i]postitas Meikop[/i]
[quote][i]postitas blufar[/i]
[/quote]
[quote][i]postitas blufar[/i]
[/quote]
et teha mida tahad...??!! üritad rikkaks lihtsalt saada v vms
Rikkaks vindiga ei saa (Võid eelmiselt leheküljelt numbreid vaadata). Aga tasuta oma energiat teiste meelelahutuseks ka enam kulutada ei jõua.
vastus odinile mul on teine telefoni nr ka mida ma ei kasuta juba 4 aastat kuigi ka seal on tasuta minutid peal ..tel nr loobuda ka ei taha seal palju kundesi kellega bisn ajasin ... siiamaani elistavad.kui tahaks oleks ammu lepingu lopetanud asi pole selles ega ka mitte rahas et tuhja maksan...vindis sama ...kuidagi melanhoolselt hälestatud oled ..ei mul pole siin viriseda miskit ja ei virise ka mul oli ju mitu voimalust vippi ette osta kasvoi mitu aastat..aga ma ei teinud seda...ristsona andmebaasi oleksin ka voinud vip staatuse välja teenida,,,jouan igailmaga vip staatust osta ka aga ma lihtsalt ei tee seda..mulle pakuti et ma teen sind vipiks aga ma keeldusin...siin on nii et kas oled vip koguaeg voi ei ole uldse ...ehk siis 114-219 euri aastas voi siis 0 euri aastas ...mina valin siis juba parem 0 euri aastas..
[i]postitas Meikop[/i]
Rikkaks vindiga ei saa (Võid eelmiselt leheküljelt numbreid vaadata). Aga tasuta oma energiat teiste meelelahutuseks ka enam kulutada ei jõua.
Kui rikkaks ei saa, siis vähemalt saad Eesti keskmist 1200 € kuus. Minumeelest sa kunagi tegidki selle Vint.ee meelelahutuslikult. Nii olen ma eelnevatest Sinu välja ütlemisest aru saanud.
Ma veel korra kordan, et äri aetakse ikka läbimüügiga mitte kõrgete hindadega. Kas Sulle meeldiks , et rahvast siin vähem oleks aga summa kuus jääb samale tasemele. Tean ühte ärimeest , kes on ennast miljonäriks töötanud just läbimüügi pealt , mitte hinda tõstes.
Ja ärge võtke seda vingumisena, vaid lihtsalt oma arvamuse välja ütlemisena. Minu pärast Sa võid veel hinda tõsta , tee kohe 19,50 € oleks veel parem.;)
vaata meikop asi peaks käima umbes nii...vip staatuse hind lase alla näiteks 5 euri peale nuputa 20 000 vippi ja oledki aastaga miljonär...voi teine variant ...et piisab ka 9000 vip staatuse mängijast kui maksta 0,60 senti päevas..miljonäriks on lihtne saada ....kui iga inimene annab sulle ainult 1 euro ja oledki miljonär..see nagu kinnisvara maakler uks tuleb ots otsaga enam vähem välja teine ostab maju ja autosi ...kui tänaval teha kusitlus siis usun et 10 uheksa pole vint.ee midagi kuulnud...selge see et ei saa koiki vinti mängima panna..aga arenguruuni on palju...alustada tuleb hakata reklaamist,,,näiteks tee mingi vint.ee logosi valmis palju mine vanasse kooli tutvusta vint.ee ja luba neile et saavad tasuta mängida ja nemad saavad linna peal tutvustada vint.ee voi jagada mingit logo....jne jne vaejante palju....ja kui igast 10 uks jääb vindi kasutajaks on see suur voit voi näiteks kui 1000 jääks sada vindi kasutajaks on suur asi ja kui näed et asi toimib vötad uue linna ja edasi see lihtsalt uks variant kui rikkamaks saad void kasvoi kilekotide peale tellida vint,ee motelda on monus jne...ja koige lopuks tunned et saad juba vip staatuse ise odavamaks teha näiteks et teenin 20 000 kuus et saaksin ka ip staatuse hinda alla lasta...muidugi on see asi et paljud ei tee siis seda enam kunagi need on nii ära tousnud juba raha raha jne pooled töusevad kindlasti ära.tänapäeval on muidugi koige kergem öhku muua.mul sober muub ohku firma saadab muujaid konsultatsioonile tema muudkui lobiseb ja koolitab ja raha tuleb nagu putru..ei ole alg kapitali ka vaja ega midagi...oskab ja kui nii saab miks mitte ..ja lopetuseks meikop voib mind ju kiruda ja arvata et mis ma virisen ..no tegelikult ei virise..aga andsin talle kaudseid vihjeid mida voiks katsetada jne,,, ka mina ei poolda päris tasuta mängimist...muidugi ei pea sa minu arvamusi isegi mitte katsetama,aga mingi iva on seal kindlasti olemas ,,,poleks ju kade kui 1 miljonär jälle eestis juures..kunagi saadki miljonäriks aga kas 10 aastaga voi 50 aastaga koik on su enda teha kui oieti majandad...kui valesti siis jääb see asi ikka vinguma.lohutuseks on see et päris ära ei kao see kunagi ikka mingi raha tiksub.
[i]postitas Meikop[/i]
Et siis need, kes varem olid VIPid ja maksid selle eest raha, saavad oma raha nüüd tagasi?
Ma juhm ei saa aru, kuidas varem tasuta energiat kulutasid.
Juhm peab Vindi ajalooga tutvuma.