Tuhande turniiride väljasuremine?

Loetud 112 kasutaja poolt

rabapalm 2018-03-22T23:23:20+02:00
Populaarsus ei tule niisama ja lambist ja kergelt. Teatud inimesed pidid selleks ikka vaeva nägema, selgitama reegleid , hoidma tuju üleval, võib-olla ka intriigi. Liiga palju on olnud viimasel ajal kraaklemist , üksteisele verbaalset ( just pahatahtlikku) ärapanemist, lihtsalt just turniirimängu põhimõtetest mitte arusaaamist ( võrdlemist tavatuhandega) jpt. Ja mis peamine, stiimulit nagu pole. Parim turniirimängija-süsteem hindab ainult võite,aga teatud hetkel see enam ei huvita. Seeriavõistluse -süsteem kukkus just paremusjärjestuse määramise ja põhimõtete poolest läbi, kuid osavõtt ja huvi oli väga suur, loodame et asi saab loogilisema jätku!
Polegi väga palju vaja, et asi taas aktiivsemalt toimima hakkaks, veidi entusiasmi ja ja reklaami ja stiimulit!
Koosmõju ehk siis asajolude kokkulangevus on väga tabav väljend, sest eks osaliselt mõjutab iga komponent( raha, kevad, tüdimus jt) , eraldi , kuid just koosmõjus lausa ettearvamatult.
blufar 2018-03-23T07:40:16+02:00
[i]postitas Meikop[/i]
[quote][i]postitas uduputukas[/i]
Pigem ikka see muutus, et ilma vipinduseta, saab vaid ühe turna päevas mängida ning hinnad kerkisid.
[/quote]

Vippe on meil oluliselt rohkem kui kuu aega tagasi niiet see põhjendus ei päde.

Oleks imelik kui ei oleks rohkem VIP-e. Oli võimalus osta odavama hinnaga kuni 10.03 tahaks teada kui palju VIP-e on siis kui lõppeb selle odavama hinnaga ostetud VIP-i aeg, palju siis juurde ostjaid on? Mina isiklikult kohe kindlasti ei osta enam juurde. Ega minu rahakott kummist ole, ka ei plaani ma krediidi eest mängima hakata. Ühesõnaga tahan öelda , et Vint. ee on palju kehvemaks läinud kui oli ta algul kui rahvast siia ikka mängima tuli aga mitte lihtsalt oleskleda mänguruumis.
kämby 2018-03-23T10:17:29+02:00
ma polegi ainuke kes vipindusest loobus ..blufar on ka sama meelt...ja kui vip pole siis saavad mängud mängitud jne...pole ju eriti mängijaid ka ....mäletan algusaastaid kull oli tore nalja sai palju jne keegi ei söimanud ega riielnud koik hoidsid kokku hea seltskond oli .....mis nuud järele on jäänud...mine saskusse ja mängi hallidega päris kahju oli naisterahvast kui vastased omavahel kraaklesid 1100 punni mehel koige vähem punkte aga koige targem....seal käib ikka paras söimlemine ...ju rahvas teab et meikop neid vaadata ei saa...suures saalis iga väikse asja eest on konekeeld kohe peal aga mis toimub kaardimängu ajal söima palju tahad ja ropenda midagi ei juhtu.....
rabapalm 2018-03-23T21:10:43+02:00
... kui varem?

/Ühesõnaga tahan öelda , et Vint. ee on palju kehvemaks läinud kui oli ta algul kui rahvast siia ikka mängima tuli aga mitte lihtsalt oleskleda mänguruumis./

Igal juhul mitmekesisem! Isiklikult liitusin omal ajal ainult paari malesõbra pärast. Vahepeal oli äärmiselt populaarne nii üleüldiselt sudoku, mille siinne tase ja ka ka füüsiline graafika on ikka super! Kabe variandid ja võimalused mu arust ka väga head. Ja üleüldse on Vint hea! Küsimus muidugi selles nagu eestlaste lemmikala -10-võistluse-kohta- et kas me kõik peame oskama kõiki alasid võrdselt hästi. Minu arust leiab igaüks siit saidilt endale meelepärase tegevuse, viimasel ajal ka kaardimängus. Mõttemängude osa on väga hästi arenenud ja virisejaid leidub alati. Kui arvestada, millise investeeringuga on saavutatud selline maailmatase, on tulemus erakordne. Kindlasti pole paljud teatud asjadega rahul ( et ei saa tasuta mängida omale meeldivaid mänge niipalju kui tahad), kuid nii see ongi, milleks viriseda , näiteks, hinna pärast!? Tehke siis ise parem ja asjalikum koht, kus kõik oleks tasuta ja kõik oleks ideaalne. Siin saidil peaks ka kõige normaalsem tavalisem inimene, kes käib tööl ja on normaalse keskmise mõistusega, saama ära rahuldada ka oma normaalsed keskmised põnevuse vajadused ning seda täitsa ilma rahata! ... ja see, kui saab ühes mänguviisis mängida, näiteks , ainult 1 turniiri ööpäevas, kuid sama mängu mängida ka laudades, siis proovige mängida 1 õhtu jooksul, näiteks 5 erineva ala turniiri+ 5 tavamängu+ ja vaadake, kas jääb aega ka irisemiseks, et sait on kehv! :) . Minu arust on küll kõik hästi!
blufar 2018-03-23T22:38:19+02:00
[i]postitas rabapalm[/i]
... kui varem?

/Ühesõnaga tahan öelda , et Vint. ee on palju kehvemaks läinud kui oli ta algul kui rahvast siia ikka mängima tuli aga mitte lihtsalt oleskleda mänguruumis./

Igal juhul mitmekesisem! Isiklikult liitusin omal ajal ainult paari malesõbra pärast. Vahepeal oli äärmiselt populaarne nii üleüldiselt sudoku, mille siinne tase ja ka ka füüsiline graafika on ikka super! Kabe variandid ja võimalused mu arust ka väga head. Ja üleüldse on Vint hea! Küsimus muidugi selles nagu eestlaste lemmikala -10-võistluse-kohta- et kas me kõik peame oskama kõiki alasid võrdselt hästi. Minu arust leiab igaüks siit saidilt endale meelepärase tegevuse, viimasel ajal ka kaardimängus. Mõttemängude osa on väga hästi arenenud ja virisejaid leidub alati. Kui arvestada, millise investeeringuga on saavutatud selline maailmatase, on tulemus erakordne. Kindlasti pole paljud teatud asjadega rahul ( et ei saa tasuta mängida omale meeldivaid mänge niipalju kui tahad), kuid nii see ongi, milleks viriseda , näiteks, hinna pärast!? Tehke siis ise parem ja asjalikum koht, kus kõik oleks tasuta ja kõik oleks ideaalne. Siin saidil peaks ka kõige normaalsem tavalisem inimene, kes käib tööl ja on normaalse keskmise mõistusega, saama ära rahuldada ka oma normaalsed keskmised põnevuse vajadused ning seda täitsa ilma rahata! ... ja see, kui saab ühes mänguviisis mängida, näiteks , ainult 1 turniiri ööpäevas, kuid sama mängu mängida ka laudades, siis proovige mängida 1 õhtu jooksul, näiteks 5 erineva ala turniiri+ 5 tavamängu+ ja vaadake, kas jääb aega ka irisemiseks, et sait on kehv! :) . Minu arust on küll kõik hästi!

Pole siiani rahata mänginud , kõik on kinni makstud. Keegi ei virisegi tasuta vai mitte tasuta..vaid asi on liiga suures hinna tõusus. Ja see ongi minu valik , kas maksan või ei maksa. Olen oma VIP aja lõpuni ja juurde ei maksa. Kuigi on Vint.ee edasi arenenud aga rahvas lihtsalt istub ja molutab mänguruumis. Enne oli laudasid palju ja ei jõudnud laudasid teha nii palju kui nõudlus oli ...aga kuidas nüüd. Teed neljases laua siis ootad pool tundi kui keegi lauda istub, aga rahvast on mänguruumis üle kahekümne vai isegi rohkem. Ka oli seltskond varem mõnusam ja sõbralikum.
uduputukas 2018-03-23T23:05:54+02:00
Siin saidil peaks ka kõige normaalsem tavalisem inimene, kes käib tööl ja on normaalse keskmise mõistusega, saama ära rahuldada ka oma normaalsed keskmised põnevuse vajadused

Puhas Kuld keskmiselt rahuldatud tööl käivalt mõistuselt!!
rabapalm 2018-03-24T18:20:27+02:00
/Teed neljases laua siis ootad pool tundi kui keegi lauda istub/

Tee kolmene laud :D
blufar 2018-03-24T18:36:19+02:00
[i]postitas rabapalm[/i]
/Teed neljases laua siis ootad pool tundi kui keegi lauda istub/

Tee kolmene laud :D

Uskumatu... kui tark sa oled :D
BigMel 2018-04-29T17:15:41+03:00
Kahjuks ma arvan, et sa keerad oma toreda saidi p-sse, miks ma peaks maksma vip-tasu kui nt. 12 tunni jooksul ma saan v
iimasel ajal mängida vaid üks-kaks mängu saskut vm kaardi mängu, kuna mängijaid pole. Ma arvan, et pole nagu eriti jätkusuutlik??? Kui mängijaid pole siis pole ka asjal mõtet, et teenid 200eur ühes kuus rohkem (esimesel kuul) - müstika!!??
MeikopVint.ee asutaja 2018-04-29T17:45:38+03:00
Ma ei tea mis probleem sul saskuga on kuid eile toimus 92 mängu

Aasta tagasi oli number 117

Mingit meeletut vahet küll ei ole.

Suve ja talvekuude kasutatavus on vindis äärmiselt erinev. Nii kui ilm soojaks läheb, langeb ka kasutajate arv vindis. Sügisel tõuseb jälle.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele