Kasutan vinti nii tava-, kui VIPkasutajana.Tavakasutajana viskab saidilt vahetevahel välja ja vahetevahel ei õnnestu enne mängu lõppu tagasi logida.On see normaalne,taotuslik?Kui ei võiksvint toimida esimese käigu ajal nagu VIPil.Nii saaks vindist parem paik ja tavakasutajatel närvirakud alles.
Tänud.
Käbikene
Väljaviskamine
Loetud 129 kasutaja poolt
Tänud Meikopile vastuse eest!
Kui probleemist ollakse teadlikud ja probleemis süüdi pole mängija,võiks ju tavakasutajal katkestuse puhul samuti arvuti käike teha.Kas on seda palju palutud?
Tänud ette.
Käbikene
Kui probleemist ollakse teadlikud ja probleemis süüdi pole mängija,võiks ju tavakasutajal katkestuse puhul samuti arvuti käike teha.Kas on seda palju palutud?
Tänud ette.
Käbikene
[quote][i]postitas Käbikene[/i]
Tänud ette.
Käbikene
[/qS
See polegi probleem vaid müügivahend.
Tänud ette.
Käbikene
[/qS
See polegi probleem vaid müügivahend.
Ma ei taha situatsiooni, kus iga suvaline saab brauseri kinni panna ja arvuti mängiks partii lõpuni. Neid lollitajaid oleks rohkem kui hetkel vippide osas. Hetkel lõppeb lollitajate mäng kohe, nad saavad reitingumiinust ja kellegi aega ei raisata.
aga paar korda voiks ju andeks anda turniiri jooksul ..just mängisin saskut ja viskaS KORRA VÄLJA JA KAOTASIN JÄLLE SAIN JÄLLE LATAKA MIINUSEID 70-80 MIINUST ......POLE MOTET MULLE VASTATA ET SELLEKS ONGI JU VIP ET MAKSA 9,50 JA PROBLEEMI POLE MONI SAAB ILMA MÄNGIDA NII ET EI KAOTA PUNNE TEINE PEAB MAKSMA. kui uks kuni 2 korda sedasi juhtub oleks normaalne...samas vipid on ise ka palju suuremad venitajad kui mitte vipid,,eesti linnades ja alevikudes on nett väga hea aga maapiirkondades igal pool nii hea pole...
See situatsioon, kus suvaline paneb laua kinni on näiteks kabes ja turniiridel. Miks selle vastu midagi ei tehta?
Tundub, et raha eest võib lolli mängida ja lauast lahkuda? Hea näide on vip turniiride näol, kus teatud inimesed pidevalt lahkuvad.
Tundub, et raha eest võib lolli mängida ja lauast lahkuda? Hea näide on vip turniiride näol, kus teatud inimesed pidevalt lahkuvad.
Tänud info eest.
Pole ise neid nn lollitajaid kohanud.
Aga ühe käigu võiks ikkagi arvuti väljavisatud mängija eest teha.Annaks võimaluse kenasti sisse logida.
Käbikene
Pole ise neid nn lollitajaid kohanud.
Aga ühe käigu võiks ikkagi arvuti väljavisatud mängija eest teha.Annaks võimaluse kenasti sisse logida.
Käbikene
Aga miks üldse välja viskab? Nt playforias ja teistes mänguruumides ei viska välja, aga vint loobib pidevalt välja. Tee parem see korda, siis ei virise keegi.
ma vaatan delfist eesti korvpalli peaaegu 2 tundi jutti no ei meenu kordagi et välja oleks visanud ometi vaatan sama nagu filmi voi videot..ei viska korra vist oli et pilt jäi seisma umbes 5 sekundiks ja vaatasin edasi välja ei visanud restarti ka ei pidanud tegema..youtube vaatan ka filme ja videoid ei viska välja..see filmi vaatamine votab palju rohkem resursse kui vindis mängimine minu arust aga vindis viskab välja teed kähku refressi aga ikka sisse ei saa teist korda uuesti ikka ei kolmanda korra sain lopuks vindi kätte ja siis oli mäng juba läbi... ega mul 1000 näiteks terve mängu jooksul viskab vsahest 1 korra välja korra oli nii et mul jäi 1 kaart käia oleks voitnud see 2 aastat tagasi 120 karjusin ja mul oli juba 160 täis mäletan saedagi et ruutu kunn oli vaja käia ja viskas välja 40 voidu punkti eest sain 70 miinust..siis läks kull s... keema...ok ma saaksin aru kui käia ei saa et asi kinni kiilunid voi midagi taolist...aga et välja viskab see ikka väga imelik..isegi vanasti oli parem siis oli muidugi mängijaid ka vähem nii 7-8 aastat tagasi.kindlasti on mingi voimalus et näiteks tuhandet mängides et kui mul 2 korda välja viskab ja arvuti paar käiku minu eest teeb ja olekski probleem lahendatud siis ma ei saaks ilma mänguta miinuseid ..ja et kui 3 kord välja viskab et siis arvuti enam ei käi ja mul oleks kaotus oleksin sellega igati nous nii kaoks ka probleem meelega molutajatega ja koik rahul mina käbi ja moned veel