Tere,
01. Jaanuaril algab Vindis suur 4-kesi Perekidnoi turniirisari.
Iga päev toimub üks 4-kesi perekidnoi turniiri algusega kell 20:00.
Ja nii 31 päeva järjest.
Kõik turniirid on reitingumuutuseta Ehk osalema on oodatud ka tugevama reitinguga kasutajad!
Kõikidel turniiridel on minimaalne osaljate arv 12!
Koondarvestuses summeeritakse teie 21 parima turniiri tulemused.
Auhindadega premeerime esikuuikut:
1. koht - 250 krediiti
2. koht - 200 krediiti
3. koht - 150 krediiti
4. koht - 75 krediiti
5. koht - 50 krediiti
6. koht - 25 krediiti
Kõik täpsustavad küsimused on teretulnud!
Suur 4-kesi perekidnoi turniirisari 2019!
Loetud 204 kasutaja poolt
Äkki max 21 parima turniiri tulemused üldarvestusse. Ka 4, 7 või 13 turnaga võiks ju üldarvestusse pääseda. Ma ei tunneks küll vähimatki rõõmu üldvõidust, kui ma tean, et keegi kogus 20 turniiriga rohkem punkte kui mina 21, aga ta ei kvalifitseeru üldarvestusse.
Olgem ausad, 21 õhtul 31st pead sa olema valmis õhtusel prime time`l kaks tundi kaarte mängima. Ma peaks loobuma poolest pereelust, kõikidest muudest tegevustest ja hobidest selle nimel.
Olgem ausad, 21 õhtul 31st pead sa olema valmis õhtusel prime time`l kaks tundi kaarte mängima. Ma peaks loobuma poolest pereelust, kõikidest muudest tegevustest ja hobidest selle nimel.
Kaks tundi?
Aga samas on võimalus et regaf ära aga ei mängi nii saad ka kokku turniiride arvu ja kui relnevad nii head et oled parem kui 21 turnat mänginud mängija siis savi ji peaasi et regatud läheb kirja ikka ja ei pea pere elust loobuma
21 turniiriga sa ei voida kunagi , esiteks pead pea koikidel turnadel osalema kui voita plaanid...aga oigem ja ausam oleks nii et esimesed 15 mängust parim meikop paneb siin 27.28 turniiri ja ongi voitaja kui saa nii palju ei suuda mängida void voitu ainult unistada...mida rohken mängid seda suurem on voiduvoimalus ....mis on muidugi laus tobe-- ettepanek ja ausam kas et 15 esimest partiid lähevad arvesse ja koik..nii jääks aega aega ka perega koos olla
kolab nagu käsklus et 31 päeva jooksul peate osalema 21 turniiril ilusam et 31 päeva jooksul tuleb osaleda 21 turniiril kohe palju parem onju,,,D
läheb arvestusse , võiks olla sõnastus. Kui oled mänginud, näiteks, 19, siis ikkagi osaled konkurentsis, kuid kahe turniiri punktid on tabelis nulliga. Oleks ju naljakas, et võidad (teoreetiliselt)20 turniiri aga nagu ei kvalifitseerugi üldarvestuses. Sõnastus jätab vist küll sellise mulje....
Üldarvestuses osalevad need, kes on osalenud 21.turniiril. Siin pole vahet kas tegid kaasa 1 või 20 turniiril. Üldarvestuses ei osale. Mis siin ebaselget on. Head jõuluaega
Kuidas turniiride eest punkte arvestatakse?
on muidugi selged, kuid mõnikord võiks ikka lähtuda sportlikust põhimõttest või siis talupoja tarkusest. Selline kramplik osalema või VIP-ks sundimine ei soosi küll mõttesporti ja hakkan aru saama põhjustest, miks nii mõnigi enne siin aktiivselt häid uuendusi pakkunud kasutaja on üldse loobunud osalemast vint-i tegemistes. Ei tea ühtegi seeriavõistluse arvestuse süsteemi, kus sinu tulemused nullitakse ära või ei võeta üldarvestusse, kui ei osale teatud arv osavõistlustel. Kas siis tõesti 15 turniiriga rohkem punkte saanud mängija kui keegi teine 21-ga, on kehvem!? Reegleid võib ju üles riputada ja välja mõelda igasuguseid, kuid siin saidil ikka eeldaks , et kvaliteedil rohkem tähtsust kui kvantiteedil! Mingit isiklikku huvi endal selles mängus pole; vastates ette Metsa võimalikule kommentaarile :)