Krediit

Loetud 102 kasutaja poolt

bacco 2018-12-19T20:25:22+02:00
*Ühe päeva VIP staatus maksab 6 krediiti
*Ühe nädala VIP staatus maksab 30 krediiti
*Ühe kuu VIP staatus maksab 95 krediiti

Kas siis ei võiks nii olla et kui ostan kuu jagu krediiti siis saan selle ka päevade kaupa nulli,praegu 95 ei jagu kuidagi kuuega,see oleks nagu peale sunnitud ostmine,igatahes kaval.

Ei midagi pahatahtlikku aga krediidi ostmine ei jagu lõpptulemusega või saan valesti aru.
blufar 2018-12-19T20:58:32+02:00
[i]postitas bacco[/i]

Kas siis ei võiks nii olla et kui ostan kuu jagu krediiti siis saan selle ka päevade kaupa nulli,praegu 95 ei jagu kuidagi kuuega,see oleks nagu peale sunnitud ostmine,igatahes kaval.

Ei midagi pahatahtlikku aga krediidi ostmine ei jagu lõpptulemusega või saan valesti aru.

Õieti oled aru saanud. Kaval muidugi, kes ei tahaks rohkem raha saada.
kämby 2018-12-20T10:19:44+02:00
uhesönaga keegi ei keela meikopile anda 1 krediit päevas seda jahu pole motet ajada asga siis oleks meikop pankrottis et teisisonu vint poleks enam jätkusuutlik.kui logib kasvoi 5000 inimest korra sisse ja ta peab krediidi saama see oleks juba 500euri kuus juba 15 000 muidugi on agasi et ta ju ise ei maksa krediidi eest siis saaks rahvas rohkem mängida ja krediiti ostetakse vähem jne...seeselleks see mind absoluutselt ei häiri...häirib see et tehakse 100 krediiidi peale mänge kui lapsi ei osale pole ka hullu aga ma pole kindel..aga kas see on esteetiline kui omanik ise mängib seal ja mis hullem ta ju ise initsiaator pohilime kes neid turnasi teeb...kui sunnis see on on juba iseasi...algul olin mina ka poolt ja isegi osalesin aga kui oli 5 krediidi peale kuunte turniir siin kusiti et onu anna krediiti tahan mängima minna....vot siis sain aru et mis ma valesti tegin..ja peale seda enam krediidi peale ei mängi...meikop tubli mees korraldab siin noortele igasuguseid turniire ja olumpiaade muts maha selle eest...aga et ise organisaator agitaator krediidi turniiride korraldaja see pole minu arust paslik eeskuju näitamine..ja ka see mitte et ise kui omanikka mängib...muidugi ma ei räägi sellest vip turnadest et ta seal osaleb see on minu arust normaalne 1 turniir 24 tunni jooksul ja mulle isegi meeldib et ta seal osaleb on kellega voidelda kuigi enamus korrad jään alla aga ju ta parem on...ok ma ei taotle siin midagi ega noua midagi ma lihsalt avaldasin oma arvamust mis mina asjast arvan
nugispugis 2018-12-20T18:08:38+02:00
[i]postitas blufar[/i]
[quote][i]postitas bacco[/i]

[/quote]
Õieti oled aru saanud. Kaval muidugi, kes ei tahaks rohkem raha saada.

nu ega igapäev ei näe sellist kirjaviga. mitte õieti vaid õigesti. nii on õigem vist..
Mets58 2018-12-20T19:30:54+02:00
Jommis pea ja hea reklaam ei ole pannud mind 100 krediidi peale mängima - ehk on mul mõistusest puudu
nugispugis 2018-12-20T19:45:02+02:00
[i]postitas Mets58[/i]
Jommis pea ja hea reklaam ei ole pannud mind 100 krediidi peale mängima - ehk on mul mõistusest puudu

kas sa siis sellel suurel kaardimängu turniiril ei osale. peaauhind ületab 200 kreda
Mets58 2018-12-20T19:59:20+02:00
See on turniirisari ning seal ma mängin mängude pärast, aga mitte raha peale
nugispugis 2018-12-20T20:44:26+02:00
ainus mida sealt võib vastu saada on krediidid mitte punktid. ja ka võib mõne kaotuse kirja saaja
nugispugis 2018-12-20T20:54:25+02:00
[i]postitas Meikop[/i]
Krediidi kinkimine on meil kahjuks keelatud - see oli üks maksuameti nõue - vastasel juhul muutuksid meie mängud (osalustasudega turniirid) seaduse silmis hasartmänguks.

tahtmine on taevalik, saamine on juba iseasi. aga nii ei saa siis et kui on näit 1 krediid ja päev on 2 krediiti siis kingid 1 krediidi ära....... (kui meelde tuleb täiendan, praegu rea lõppu jõudes unus mõte ära. sorry).
bacco 2018-12-20T21:18:28+02:00
Aga siis selline süsteem,et krediidi muutusega laua tegemine maksab 1 krediidi kui ei ole VIP.Kui ma tahaks nt.päevas üks,kaks mängu ainult teha miks ma peaksin terveks päevaks vipi tegema.

Ma ostan krediiti,siis teen ennast vipiks,siis saan kellelegi kinkida päeva vippi ehk teisisõnu annan talle krediiti,ainult märksõna on vip päevaks.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele