Tehtud!
Kasutajaid saab musta nimekirja lisada, tehes kasutajanimel parema hiirekliki: Avanevas menüüs on kaks valikut - kas lisada kasutaja musta nimekira või ta sealt eemaldada.
Piirangute osas läksin kompromissile ehk mustas nimekirjas olev kasutaja ei saa lauda istuda kuid saab turniiril osaleda.
Igasugune tagasiside on teretulnud!
Must nimekiri
Loetud 299 kasutaja poolt
[i]postitas Meikop[/i]
Tehtud!
Kasutajaid saab musta nimekirja lisada, tehes kasutajanimel parema hiirekliki: Avanevas menüüs on kaks valikut - kas lisada kasutaja musta nimekira või ta sealt eemaldada.
Piirangute osas läksin kompromissile ehk mustas nimekirjas olev kasutaja ei saa lauda istuda kuid saab turniiril osaleda.
Tehtud!
Kuidas siis saab kui kasutaja on offlainis?
Siis ei saagi. Kas on vajadus?
Hea töö =)
[i]postitas Meikop[/i]
ei, enam ei ole, tnx
Kas keegi jäi kellegile jalgu,et selline juhtum nüüd siin! Soovitan mõelda selle läbiviimiseks uuesti teha hääletus vähemalt 10prontsenti vindi kasutajatest,et leida kas ikka on niipalju halajaid,kes ei talu kriitikat! Antud olukord on itsitajatele,kes selle siia hääletasid!
Ma arvan, et võiks saada näha kes on mu musta nimekirja lisanud.
mingi märk võiks olla et oled mustas nimekirjas ja teine ei saa sinu teksti kätte, et siis sa ei ootaks niisama tühja vastust(mida ei tulegi sest oled tema mustas nimekirjas)
ntx olen kasutaja A ja panen kasutaja B oma musta nimekirja ning siis kui kasutaja B kirjutab mulle siis ma ei teagi et ta mulle oleks kirjutanud(ja ei tahagi teada), ning võiks ntx mingi punane keelumärk olla teisel:ntx liikluses on sissesõidukeeld või midagi sarnast
ntx olen kasutaja A ja panen kasutaja B oma musta nimekirja ning siis kui kasutaja B kirjutab mulle siis ma ei teagi et ta mulle oleks kirjutanud(ja ei tahagi teada), ning võiks ntx mingi punane keelumärk olla teisel:ntx liikluses on sissesõidukeeld või midagi sarnast
2. nimekiri ka ikka näha peaks olema, et kelle ise oled lisanud, sellised asjad pea 15 aastat olemas , mõnel saidil. Jutt jutuks, aga kui keegi jõuab sulle minuti jooksul teha teha 50 mänguettepankut,kui sul kogemata kuskil teises ruumis jäänud märk panemata, on jube tüütu, sellise kasutaja blokeerin küll ära. Tegelikult võiks praeguses "1-akna-süsteemis" oll küll nii, et kui turniiri mängid, siis ei saa sulle teisi mänguettepanekuid teha.
[i]postitas Mask[/i]
Ümber õukonna tähistaevas
Ümber õukonna tähistaevas
laulab lõoke kogu suve,
nimelt põldude kohal.
tõuseb lauldes ikka kõrgemale,
must nimekiri taskus