Rendžu-gomoku suveoote segasarja tulemused

Loetud 21 kasutaja poolt

antsTreener 2020-06-10T15:35:40+03:00
Eksperimentaalne sari kogus vaatamata ilusatele suvistele ilmadele üksjagu populaarsust. Kokku osalenud 113 mängija hulgas võitis individuaalselt ainus võistelnud hiinlane - ctarenju2020 735 kohapunktiga. 5 punktiga jäi maha eestlane Tauri Purk ja 19-ga venelanna Darja Jusupmurzina.
Darja oli parim aga tüdrukute-neidude arvestuses. Talle järgnes kaasmaalanna Olga Kurdina 683 punktiga. Ülitubli 3. koha saavutas meie tüdruk Friida Treffner 655 silmaga, mängides rendžut üldse esimest korda, ent suutes võistelda paljude tugevate välismaalastega, nagu võrdne võrdsega.

Võistkondlikult võtsid 3 esimest kohta Venemaa tiimid. Eestlastest pääsesid 24 võistkonna hulgast esikümnesse MALS (Friida ja Oskar Treffner, Mark Heidmets, Ants Soosõrv), vinge Saaremaa tiim (Reivo Vinter, Oliver Valk, Raigo Rei), vendadest-nõbudest Hõbemägedest koosnev meeletu potentsiaaliga Silvertiim (Martin, Gren, Henrik) ja võistkond Saue ja sõbrad (Melissa ja Nils Nitov, Kuno Kolk)

Võistlemas oli lisaks nimetatud riikidele-rahvustele veel mängijaid Kreekast ja Türgist.

Sarja nii individuaalseid kui võistkondlike tulemusi saab uurida failist tabeli kujul - https://www.vint.ee/mod/Forum/read-thread/?forum=105&thread=14669.

Rendžu-ja gomokusuvi paistab tulevat tavapärasest märksa tihedam, et testida vint.ee (ja mängijate) valmidust augustis toimuvaks noorte MM-ks - https://www.vint.ee/yrituse-detailid/?event=740

Juba sel laupäeval toimub suur turniir - https://www.vint.ee/yrituse-detailid/?event=772 , mis kellaajaliselt peaks ka Aasia mängijatele sobima. Samas on olemas gr. B, kuhu on oodatud kõik "tavainimesed", ehk et nt. gomokuhuvilised, kes sooviks rohkem omasugustega mängimist katsetada.

Järgmisel nädalal aga testime esmakordselt vindis mitmepäevast turniiri, mida kahtlemata võiks edaspidi vaja minna teistesgi mängudes.
antsTreener 2020-06-11T14:39:11+03:00
Lisan ka foto võistkondlikult esimeseks tulnud tiimist
Poduga 1 tiim.jpg

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele