Euroliidu juhtnööride alusel muudab vint.ee alates neljapäevast mängukaartide nimetusi ja kujundusi. Soovõrdõiguslikkuse põhimõtteid tänaseni mittearvestavad mängukaardid, nagu kuningas, emand ja soldat on ajalugu. Meikop proovis küll kaartidel sootunnustega manipuleerida, aga euroliidu ametnikud ei lasknud ennast naissoldatist ja meesemandast eksitada.
Soolise ebavõrdsuse esindajate asemel on vint.ee mängukaartidele tulemas loomade pildid. Kuninga asemele tuleb karu - Ursus arctos, emanda vahetab välja kass - Felis catus ja soldatit asendab hiir - Mus musculus. Õige pea on oodata ka uut kaardimängu, kus hiir hüppas, kass kargas ja vana karu lõi trummi.
Kaua euroliit sedasi edasi mängida võimaldab, ei ole veel selge. Käivad kuuldused, et juba tuntakse huvi nimetatud loomade sootunnuste vastu, et kas tegemist on malbe emakaru või kiimase kõutsiga. Kaardimastide muutmiseks pole veel leitud piisavalt põhjendusi, aga ega seegi tulemata jää.
Muutused vint.ee-s
Loetud 93 kasutaja poolt
Tegelikult see hea lahendus. Mulle meeldivad vanemad härrad, aga vint annab peaaegu alati soldati. Ka ässa ja 10 ei raatsi anda. Kui annab kaks pilti, siis peaaegu alati kaks soldatit. Mulle väga meeldib. Tubli Setu , et juhtisid tähelepanu. Meikopil tuleb jälle tööle hakata.
Lisan siia veel veidi vürtsi ja näitan esimest korda vindi uut kaardipakki (tuleb kasutusele uues mänguruumis)!

Ja uus kaardi tagakülg

Aprill!
Hüppake aga rohkem Euroliidu ees, masendav et see on jõudnud kaardimängu
ei tea , nii imelik aprill v ?
Selline vanamoeline sobiks ..

Ma loodan et see oli aprillinali..
Uus kaartide kujundus ei ole nali, muu vist küll :)