Puudused uues mänguruumis

Loetud 287 kasutaja poolt

rabapalm 2021-12-29T18:35:59+02:00
Et unustame selle aastaga vanad vead ära ja vaatame, kas keegi uuel aastal enam neid mäletab, sest kõik puudused oleks justkui võluväel likvideeritud!? 
 Vaatamata mitmekordsele tähelepanu juhtumisele "Texas Holdem"  puudustele paljude kasutajate poolt siin foorumis, rääkimata mängude ajal chattodes, ei kannata see  mäng siin kuidagi kriitikat! Sellest ei piisa, et funktionaalsed vead enamuses likvideeritud, kui tihtipeale seisneb mängu populaarsus pisiasjades. Ni kui 10 palli süsteemis peaks päris pokkerimängijad   hindama siinse mängu välimust ja teatud pokkerile omaseid võimalusi  jms , siis 4 ei mängi kohe mitte kuidagi välja.  No kõige lihtsam asi, millest kogu aeg rääkinud, tõstaks veidikenegi usaldust, et midagi ikka tehakse, oleks elmentaarne vaheajateate ilmumine chatis. Paljud põhimängijad ka ei saa aru, et miks mäng enam edasi ei lähe- siis 2 minti läinud ja ei jõuagi enam seda vaheaega sihtostarbeliselt kasutada. No aru ei saa, kas peaks kellegi meeskonnast saatma internetiavarustesse "luuresse", et kuidas asjad sellises maailmamõistes väga populaarses mängus  toimima peavad, mitte välja viskama mängijaid, suvareegli -puudutud käte arvu järgi! Tore , et kätetugevuse määramine võrluses paigas; kuid pokker ei seisen ju ainult selles. Peab olema võimalus, näiteks, bluffi  näidata ja ka  kiiresti järelvaadata ja all-innis võiks ikkagi tulla "turn" ja " river"  põnevusttekitavalt  ja erineva kiirusega. Võib-olla  Vindi platvorm ei võimalda neist ettepanekutest midagi ellu viia, kuid elementaarseid asju saaks ikka teha, tegu tundub olevat siiski huvipuudusega! Toome parem päriskasiino elemendid sisse ja anname "uudistajatele " nendes mängides parema tõenäosuse, et neid meelitada pärisrahaga mängukrediiti ostma! Vot nii! 
 Head vana-aasta lõppu  ja vaatamata kõigele, peab vinti ikka toetama- ehtne, kodumaine ja hea :)  !
MeikopVint.ee asutaja 2021-12-30T05:28:41+02:00
Raba, ma tegin sulle eraldi teema, kus sa texas holdemi puudustest rääkida saad: https://www.vint.ee/et-ee/forum/thread/15662/

Muuseas:

Toome parem päriskasiino elemendid sisse ja anname "uudistajatele " nendes mängides parema tõenäosuse, et neid meelitada pärisrahaga mängukrediiti ostma

See jutt läheb samasse kategooriasse, et kuskil on keegi, kes otsustab kuidas kaart teatud kasutajatel jookseb.
Kaardijooks on kõikides mängudes juhuslik. Kehtib nii registreeritud kasutajatele kui uudistajatele.
Rambo96 2021-12-31T00:55:11+02:00
Ma ei tea, kuidas teiste mängude ja mängijatega on, aga  Ristsõna turniiriruumides ei näita jätkuval  reitingu  edetabelis kasutajaid. Klikates sealt "Täielik edetabel"  näen ka ainult tühjust. Sama asja mänguruumist uurides edetabel ja Täielik edetabel toimivad.

Ma tean, et see on suht tühine probleem, aga vähem mittetöötavat jura lehel ja saame kokkuvõttes parema lehe. 
MeikopVint.ee asutaja 2021-12-31T07:16:37+02:00
Parandatud. sama viga oli vist ka sudoku turniiriruumis.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele