Puudused uues mänguruumis

Loetud 287 kasutaja poolt

driv4r 2021-08-14T02:08:08+03:00
Vastuseks Meikopile.
Duellid on siinse sudokuruumi ülioluline osa, nagu ka eelnevas kommentaaris mainisin ja need on ka väga head võistlusteks treenimiseks.
Ee, see '100x rohkem kui üksi lahendamisi' küll just palju ei ütle, nt mina olen teinud 2117 duelli, kõige rohkem olen ühe inimese vastu teinud 263 duelli, 2. vastu 201 jne. Üle 50 duelli olen teinud kokku 9 vastase vastu! Ja duellid moodustavad mu siin lahendatud sudokutest ~36%, seega antud juhul on 100 korrast asi kaugel ehk duelle pole isegi 2 korda vähem kui ülejäänud lahendusi kokku ja neist ülejäänud ~64%-st on ka kindlasti märgatav osa tuniiridel lahendatud sudokud, mitte üksi lahendatud.
Seega kas saaks duellid ka uude mänguruumi lisada?
Lisaks küsimus vana mänguruumi kohta, seni pole vana mänguruumi kaudu duellile kutsututest keegi vastanud, seega kas need üldse lähevad uude mänguruumi kohale? :/
driv4r 2021-08-14T02:17:12+03:00
Ja kahju, et mõttemängurite edetabel ära kadus, see näitas, kui hea universaalne mõttemängur või mitmevõistleja keegi oli, sest seal oli arvestatud 4 erineva ala reitinguid. Aga see pole muidugi nii oluline osa kui duellid, nii et ilma selleta saab kuidagi elada vast...
rabapalm 2021-08-16T00:54:39+03:00
Kas tõesti ei saa korda teha "turniirid" - nüüd ei mahu enam laiuselt osade turniiride ajad ja nimetused ka sinna -niigi raskesti ja mitmekordse kerimise tõttu tüütusse- tulpa!? Kui ei saa tulbas panna " turniirid" prioriteediks või tõsta  oluliselt paremini nähtavasse koht, siis võiks tulba vähemalt laiemaks teha! hakkab tõesti tekkima tunne , et ajas liigume tagurpidi!. Hullemad, kui valimislubadused erakondadel; et kui tuleb uus -süsteem, et siis kõik läheb paremaks... Pokkerist ei tahagi rääkida, -sest neid vahepealseid lubadusi, et mis kõik hakkab ilusam ja parem olema-- no mitte ühtegi pole täidetud! Aga vahepeal 1 populaarsemaid mänge, just turniiride mõttes, vaagub ka hinge.. Muutused tuleb ellu viia targalt ja ilmselt vaja ka vindile PR. töötajat, sest kommunikeerimine on väga kehv! Tuhande turniiri ( ja mitte ainult)  suureks puuduseks see, et enam pole võimalik kiiresti näha turniiri üldseisu kui juba kaardid käes! See eriti oluline2-3 vooru enne lõppu just pakkumise faasis! Kui lähed siis tabelit vaatama ja endal veel mitmed ruumid lahti, ei pruugigi enam ajalimiidi piires mängu juurde tagasi jõuda! Hea kui oled VIP, aga enne hästi toiminud asi on läinud mitu sammu arengus tagasi- kas see on ikka normaalne!?
rabapalm 2021-08-16T00:56:39+03:00
Kehtib tegelikult ikka väga hästi see meie tuntud vanasõna: ära sülita enne vanasse kaevu....!!!
rabapalm 2021-08-24T22:49:35+03:00
Pokkeris, turniiri ajal, chatis näeb vast 4 rida, viimaseid käsi vaadata ei jõua ajaliselt, peaaegu kuidagi ; ajapanka pole tehtud jpt. Turniirisesu vaatamiseks , eriti just pokkeris, on tehtud keeruliseks- ja üleüldse seda kerimist ja meelitamist on lihtsalt liiga palju, kui üldse midagi olulist tahad üles otsida! Juba räägitud eelnevalt, et vähemalt turniiride info võiks olla kas nähtavamas kohas või laiema tulbaga vms. Aru ei saa ikkagi, miks peavad asjad minema mõned sammud tagasi - just kasutaja jaoks- arengus!? Hea, küll midagi positiivset ka: pokkeri mängunupud on saanud silmale sobivama värvi ja kujunduse- aga see ka kõik mis pokkeris head, jaotistest üldse ei räägi :D . - hullem kõvasti.

ketter89 2021-08-29T09:34:23+03:00
Tuhandes ei näe endiselt punkti seisu. Milleks vana mängulaud ennem kinni panna kui uus korralikult ei toimi?

MeikopVint.ee asutaja 2021-08-29T11:08:54+03:00
Nüüd juba näeb! Mobiilis on üleval mängu nime juures karika ikoon, mis tabeli avab!
põrguline12 2021-08-29T15:55:05+03:00
kui 2 minti paned aja võiks jäädagi mitte iga kutsepeale pead aega panema ja pakkumiste kaste võiks saada ka liigutada varjab pool elu ära
Rambo96 2021-08-31T16:31:13+03:00
Pisike ettepanek.

Mõningad tekstid on lehel vasakule joondatud.
Näiteks mänguruumides viimaseid või järgmisi turniire vaadates kirjad "Viimased turniirid" või "järgmised turniirid", ristsõna ruumis ristsõnade küsimuste lisamises tekst, kus on kirjas palju on juba lisatud küsimusi jne. 
Võiks joondada kesele või siis tekitada mingi väike vahe  vasaku äärega.
Alvarrooss 2021-08-31T16:52:25+03:00
Telefonis mängimine tuhandet.  Nüüd näeb küll punkti tabelit kui vajutada ikooni peale, kuid mida lõpu poole mäng läheb seda rohkem vaja vaadata seda ju et teada kas panustada. Sellest ka probleem et kui tuleb minu kord panustada siis sel hetkel jääb see ikoon ju peitu kui ma panustama pean või passima. Ja ma ei saa vaadata palju kellegil punkte on sellel hetkel. ?   Minu arust on see halb variant et ma panustamise ajal ei oma ülevaadet palju kellegil punkte on.  Ja samas kui jõuab ennem punkti tabeli lahti siis ei näe enam palju keegi teine panustas. See vajaks kindlasti korrigeerimist 

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele