Kasutajate verifitseerimine portaalis Vint.ee

Loetud 415 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2021-11-20T08:04:05+02:00
Tere,

Me soovime liikuda läbipaistvuse poole. Me soovime, et inimesed julgeksid mängida enda nime alt. 
Me soovime, et vähemalt ametlikke turniire/turniirisarju mängitakse oma nime alt. 
Anonüümsena mängimise võimalus mänguruumis säilib paralleelselt (selleks tuleb lihtsalt teha teine kasutaja).

Tänane seis, kus osad kasutajad on oma nime avalikustanud aga teised teevad tund enne turniiri uue kasutaja, ei ole jätkusuutlik, midagi peab selles osas muutuma.

Minu ettepanek: Me toome sisse mõiste verifitseeritud kasutaja. (Ehk on kellelgi parem termin pakkuda).
Verifitseeritud kasutajal on profiilis näha tema pärisnimi ning riik.

Turniiridele tekib juurde üks lisa linnuke: ainult verifitseeritud kasutajatele.
See tähendab seda, et turniiri looja saab valida, kas lubab enda turniirile osalema anonüümseid kasutajaid või ainult verifitseeritud kasutajaid.

Ma ei usu, et seda peaks kasutama podkidnoi turniiridel küll aga läheks see tingimus külge kõikidele vint.ee male- ja kabe turniirisarjadele.

Lisaks saame tulevikus mõelda veel erinevaid viise kuidas seda uuendust rakendada: 
  • Võimalus võtta mänguruumis kutseid vastu ainult verifitseeritud kasutajatelt
  • Edetabelisse pääsevad ainult verifitseeritud kasutajad
  • Reiting muutub ainult kahe verifitseeritud kasutaja vahelises mängus
  • Foorumis teemat luues saad lubada kommenteerimist ainult verifitseeritud kasutajatel
Need on hetkel uitmõtted kuhu me võiks kunagi jõuda. Ja ma usun, et me sinna kunagi jõuame. Me võime kaotada kasutajate ja mängude kvantiteedis kuid kindlasti võidame kvaliteedis.

Kuidas me kasutajaid verifitseerime?
Tegelikult on palju tööd selles osas juba tehtud. Alustuseks saan paari tunniga  verifitseerida tuhandeid kasutajaid, kes on kunagi osalenud:
  • Mõttespordi olümpiaadil
  • Ametlikel male sarjadel (Näiteks kevadine Rainer Raua malesari)
  • Kabeliidu poolt korraldatud rahvusvahelistel turniiridel
Teised kasutajad peavad soovi korral verifitseerimiseks saatma ühe e-maili aadressile [email protected] ning avaldama oma pärisnime. See nimi saab siis kasutaja profiilil avalikuks.

Mõtteid?
MeikopVint.ee asutaja 2021-11-20T13:21:33+02:00
Lisan veel häid mõtteid - mingi hetk saavad mänguruumis ja foorumis suhelda ainult verifitseeritud kasutajad.

Nii saame sellest anonüümest sõimust ja "Rabapalm vs ratsanik" saagadest lahti.

Kui tahad sõna võtta siis räägid oma nime alt.
MeikopVint.ee asutaja 2021-11-20T15:52:03+02:00
Mõeldud - tehtud!

Meil on juba üle 6700 verifitseeritud konto!

Lisaks on kasutajaprofiilidel ka juba näha, kes on verifitseeritud (Vaadake kasvõi minu kontot). See on esialgne disain, läheb varsti paremaks.

Kes soovib end verifitseerida, võib mulle kirjutada!
MeikopVint.ee asutaja 2021-11-20T22:16:28+02:00
Ühtlasi saab korda ka nimede probleem turniiritabelis:
Täna kuvatakse kõigil turniiritabelis täisnimi ja kasutajad võivad sinna kirjutada ükskõik mida.

Tulevikus kuvatakse turniiritabelis täisnimi ainult verifitseeritud kasutajatel, teistel kuvatakse kasutajanimi.
AnnaA11 2021-11-23T13:04:31+02:00
ma olen nõus sellega meikop
Katre 2021-11-27T09:36:49+02:00
mida see tähjendab minule kohale ei jõua ?
MeikopVint.ee asutaja 2021-11-27T09:49:48+02:00
Täna hommikul panin üles uuendused:
  1. Profiilis näeb igaüks kuidas enda kontot verifitseerida
  2. Suures saalis ja mänguruumides on verifitseeritud kasutajad eristatud
  3. Võimalik on luua turniire, kuhu on lubatud ainult verifitseeritud kasutajad
  4. Jututoas ja foorumis saavad suhelda ainult verifitseeritud ja VIP kasutajad
rabapalm 2021-11-27T10:26:45+02:00
Ja, punkt, mitte mingit 20 vms poolthäält. Puhas suukorvistamine. Kirjanikud saavad pseudonüüme kasutada, isegi nõuka ajal võis. Elagu tõelised aarialased! Kõik uuendused peaks ikka kuskile edasi viima. Oma toitva käe närimine või oksa, millel istud, saagimine, ei näita just erilist andekust. Pean silmas neid VIP-e , kes ennast ei taha avalikult esitleda...
MeikopVint.ee asutaja 2021-11-27T10:42:50+02:00
VIP-id ju ei pea end verifitseerima.

Lisaks on võimalus teha endale üks verifitseeritud konto, millega ametlikke turniire mängida ning teine VIP konto, millega anonüümsena kaarte taguda.
rabapalm 2021-11-27T11:08:29+02:00
VIP ei saaks ju seljuhul ka foorumis kirjutada ega ka vindi paremaks muutmiseks ettepanekuid teha- puudub loogika!

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele